Şimdi Ara

Naruto (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Rinnegan'ın bulunup, bulunmaması ile alakalı bir durum yok ki ortada, hikayede herşey açıkça söyleniyor zaten...

Uchiha'ların gizli tableti sharingan ile okunuyor ama rinnegan ile çok daha fazla bilgi sahibi olunabiliyor...

Sasuke, bir Uchiha; Uchiha'larda babasının gözüne sahip olan büyük oğlanın soyundan geliyor, e zaten bu kekkai genkai'ler gen ile alakalı...

Yapbozun en önemli iki parçası zaten kabak gibi ortada, Sasuke günü geldiğinde, bir şekilde rinnegan'a sahip olacak. Bunun tartışılacak bir yanı bile yok.

Orijinalden alıntı: melkor23

Rinnegan'ın bulunup, bulunmaması ile alakalı bir durum yok ki ortada, hikayede herşey açıkça söyleniyor zaten...

Uchiha'ların gizli tableti sharingan ile okunuyor ama rinnegan ile çok daha fazla bilgi sahibi olunabiliyor...

Sasuke, bir Uchiha; Uchiha'larda babasının gözüne sahip olan büyük oğlanın soyundan geliyor, e zaten bu kekkai genkai'ler gen ile alakalı...

Yapbozun en önemli iki parçası zaten kabak gibi ortada, Sasuke günü geldiğinde, bir şekilde rinnegan'a sahip olacak. Bunun tartışılacak bir yanı bile yok.

sharıngandan vaz gececegını sanmıyorum.

• Sasuke'nin rinneganı alması bana imkansız geliyor.Tobi'nin Rinnegan'ın peşinde olduğunu son bölümde anladık. Bir ihtimal Sasuke Tobi'yi öldürüp Rinnegan'ı alabilir ama bu düşük bir ihtimal.Tabi Tobi Rinnegan'ı alabilecek mi o da bir soru işareti.
    Konan dişli çıktı. Tobi Konan'ı yense bile cesetleri bulamayabilir.

Edit:Türkçe'yi katletmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 2 Mart 2012; 22:17:17 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Spoiler mı dolmuş, son konuşmaların hiç birinde spoiler yok.

• sasuke'nin rinnegan alması mantıklı yoksa başa çıkamaz narutoyla. bir göze rinnegan bir göze sharingan diye birşey oluyorsa öylede olabilir
  • Mantık olarak sasukenin rinnegan açması gerekir bir oğluna göz güçlerini bir oğluna görünümünü bıraktı.Sasuke göz güçlerini alan soyda olduğu için bir şekilde rinnegan açması gerekir de rinnegan açmanın şartı ney acaba m sharinga nın sartı en yakınını öldürmekti.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Rinnegan'ın bulunup, bulunmaması ile alakalı bir durum yok ki ortada, hikayede herşey açıkça söyleniyor zaten...

sharıngandan vaz gececegını sanmıyorum.

Yok artık. Rikudo Sennin'in gözlerini de reddecekse hiç uğraşmasın kendine Amaterasu atsın...

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Mantık olarak sasukenin rinnegan açması gerekir bir oğluna göz güçlerini bir oğluna görünümünü bıraktı.Sasuke göz güçlerini alan soyda olduğu için bir şekilde rinnegan açması gerekir de rinnegan açmanın şartı ney acaba m sharinga nın sartı en yakınını öldürmekti.

en yakınını öldürmek değil çok büyük acı çekmek ms açmanın şartı
  • Oy oy Sasuke'ye de bir gün rinnegan düşer, düşer inşallah. Ayrıca şunu farkettim mangada olmayan yerleri animede uydurarak mı koyuyorlar bilmiyorum.Olayı açıklamak isterdim size ama büyük spoiler içeriyor ne yazıkki.

Spoiler mı dolmuş, son konuşmaların hiç birinde spoiler yok.

Boşver hocam ben artık laf anlatamıyorum ota ..a spoiler diyip duruyolar

bu arada sharinganın en son aşamasının rinnegan olduğunu düşünüyorum. fuumetsu (ethernal) mangekyo sharingana ulaştıktan belirli bir süre sonra ortaya çıktığını yada sharingana sahip olan birisi kendisine farklı bir dna,çakra yada başka bişey ekleyerek rinnegana ulaşabileceğini düşünüyorum

ayrıca konan tobiye madara dedi diye tobinin madara olduğu kanıtlandı gibisinden bi düşünce çok saçma. konan nerden görmüş madaranın suratınıda madarayı tanıyor yada kisame yada nagato ? adam bunlara yüzünü gösteriyor ben madarayım diyor bunlarda daha önce görmedikleri için inanıyor

demem o ki rinneganın oluşumu ve tobinin kimliği hala büyük bir sır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi

• madara rinnegan'ı nagato'ya ben koydum diyor. niye kendisi kullanmamış ya da nagato gibi dengesiz birine niye vermiş

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

bu arada sharinganın en son aşamasının rinnegan olduğunu düşünüyorum. fuumetsu (ethernal) mangekyo sharingana ulaştıktan belirli bir süre sonra ortaya çıktığını yada sharingana sahip olan birisi kendisine farklı bir dna,çakra yada başka bişey ekleyerek rinnegana ulaşabileceğini düşünüyorum

ayrıca konan tobiye madara dedi diye tobinin madara olduğu kanıtlandı gibisinden bi düşünce çok saçma. konan nerden görmüş madaranın suratınıda madarayı tanıyor yada kisame yada nagato ? adam bunlara yüzünü gösteriyor ben madarayım diyor bunlarda daha önce görmedikleri için inanıyor

Seride açıklandığı üzere Sharingan, Rinnegan'ın değişime uğramasıyla meydana gelmiş. Sharingan'ın en üst seviyesi olan Eternal Mangekyou Sharingan'ın ise Rinnegan ile eşit seviyede olduğu söylendi. Madem Sharingan, Rinnegandan meydana geldi, EMS'den sonra bir şekilde orijinal hali olan Rinnegan'a dönüşebilir. Yani imkansız değildir. Ama bunu yapacaklarını sanmıyorum Rinnegan'ı nadir bulunan bir göz tekniği olarak göstermeye devam ederler bence.

İkinci söylediğine de katılıyorum, kimisi Tobi diyor, kimisi Madara diyor. Konan Madara dedi diye illa Madara olacak diye bir durum yok. Bu şekilde düşünenlere Kabuto'nun lafını hatırlatırım: "Bu aralar kendine Madara diyormuşsun".

• Beyler Sasuke Rinnegan alsın, Naruto'yu öyle geçer diyorsunuz da ben şu an Sasuke'nin daha güçlü olduğunu düşünüyorum. En kötü ihtimalle eşittirler Naruto'yla. Daha Sasuke'nin son halini savaşırken görmedik. Danzo savaşından kat kat güçlü şu anda. Naruto Kyuubi çakrasını adam gibi kullanana kadar hala Sasuke'nin arkasında. EMS'nin de Rinnegan'a eşit olduğu söylendi zaten.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Şu sasuke nin hep hazıra konması çok gıcık bir şey ya naruto ile lee çabalarıyla bukadar güçlü oldular sasuke 10 yıldan beri havadan güç kazanıyor.Orochimaru olmasa bi işe yaramaz o.Güç için kendini sattı.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Seride açıklandığı üzere Sharingan, Rinnegan'ın değişime uğramasıyla meydana gelmiş. Sharingan'ın en üst seviyesi olan Eternal Mangekyou Sharingan'ın ise Rinnegan ile eşit seviyede olduğu söylendi. Madem Sharingan, Rinnegandan meydana geldi, EMS'den sonra bir şekilde orijinal hali olan Rinnegan'a dönüşebilir. Yani imkansız değildir. Ama bunu yapacaklarını sanmıyorum Rinnegan'ı nadir bulunan bir göz tekniği olarak göstermeye devam ederler bence.

İkinci söylediğine de katılıyorum, kimisi Tobi diyor, kimisi Madara diyor. Konan Madara dedi diye illa Madara olacak diye bir durum yok. Bu şekilde düşünenlere Kabuto'nun lafını hatırlatırım: "Bu aralar kendine Madara diyormuşsun".

ama hala nasıl oluştuğu bir sır. ayrıca animede rinnegan kullacısı tarafından bile tam bilinmiyor deniyordu şimdide ems rinnegana eşit deniliyor. hani tam olarak bilinmiyordu rinnegan ? burda bir tezatlık var

sasuke konusuna gelirsek naruto ve sasuke hep birbirlerini tamamlayan olmuşlardır ikiside rikudounun torunu biri fiziksel görünümü ve gücü aldı diğerinde göz çıkacaktır çıkmaması gibi bi durum olmaz kishimotonun doğasına aykırı

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Şu sasuke nin hep hazıra konması çok gıcık bir şey ya naruto ile lee çabalarıyla bukadar güçlü oldular sasuke 10 yıldan beri havadan güç kazanıyor.Orochimaru olmasa bi işe yaramaz o.Güç için kendini sattı.

animede sadece narutonun çabaları gösteriliyor ondan sana öyle gelmiş yoksa kimsenin havadan güç kazandığı yok :D (sharingan hariç :D)

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

quote:

Şu sasuke nin hep hazıra konması çok gıcık bir şey ya naruto ile lee çabalarıyla bukadar güçlü oldular sasuke 10 yıldan beri havadan güç kazanıyor.Orochimaru olmasa bi işe yaramaz o.Güç için kendini sattı.

animede sadece narutonun çabaları gösteriliyor ondan sana öyle gelmiş yoksa kimsenin havadan güç kazandığı yok :D (sharingan hariç :D)

aynen hatırlayın sasuke chidori öğrenmek için kakashi-sensei ile nasıl çalışmıştı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.