Şimdi Ara

Naruto (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Keşke kyuubi nin yarı gücünü değilde tam gücünü kullansa animede de yarı çakrayı alınca patileri ufacık kaldı kyuubinin.
  • Orochimaru yeni beden alınca kolları düzelmişti.Yani eğer sizin dediğiniz dogru olsaydı o kol tutmazdı aga ruh yok çünkü ama zamanla iyileşmişki tekrar yeni bedende kolunu kullanabildi.Hiç bunu düşünen oldumu arkadaşlar?

edit:Bide bişe dicem sonradan aklıma geldi.Kyubiyi sharinganla kontrol etti tobi uchiha oldugu için.Peki köyü kurtarmak için o zamanda köyde katliam olmadıgı için bi sürü uchiha olması lazımdı neden onlarda kontrol etmedi kyubiyi??

Biri bunları açıklarsa sevinirim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen_Must_Die -- 9 Şubat 2012; 21:19:17 >

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>

• Adamın hammaddesi, burada giren müziklede ayrı bi gaz aldım

Hüzünlü güzel bi bölümdü, mangada böyle ağlayacak duruma gelmiyosun ne varsa animede var

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Kyubi'nin bütün çakrasını narutoya koysaydı naruto bu gücü kaldıramaz ölürdü. Zira Minato yarısını kendine koyduğunda "bedenim uyuştu hiç bu kadar çakra beklemiyordum" diyor. Düşünün Minato bile kaldıramıyorsa bu gücü Naruto perte çıkar o kadar çakrayla.

Orijinalden alıntı: Gaara34

Adamın hammaddesi, burada giren müziklede ayrı bi gaz aldım

Hüzünlü güzel bi bölümdü, mangada böyle ağlayacak duruma gelmiyosun ne varsa animede var

İnan bende tam tersi olmuştu aruto annesiyle mangada ilk buluştugunda baya bi hüzün basmıştı.Bunda hiç hüzün yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Adamın hammaddesi, burada giren müziklede ayrı bi gaz aldım

İnan bende tam tersi olmuştu aruto annesiyle mangada ilk buluştugunda baya bi hüzün basmıştı.Bunda hiç hüzün yoktu.

İlginç, mangada ruhsuz okumuşum demek ki. Valla bu hafta ki bölümlerde neredeyse ağlıyodum mangada tık yoktu. Şu aralar mangayıda bıraktım 4-5 bölümdür okumuyorum. Anime daha güzel geliyor bana. Tabi zevkler,renkler meselesi.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Kyubi'nin bütün çakrasını narutoya koysaydı naruto bu gücü kaldıramaz ölürdü. Zira Minato yarısını kendine koyduğunda "bedenim uyuştu hiç bu kadar çakra beklemiyordum" diyor. Düşünün Minato bile kaldıramıyorsa bu gücü Naruto perte çıkar o kadar çakrayla.

İyide minato uzumaki değilki naruto hem yüksek çakralı hemde dayanıklı babasından o konuda iyidir.

• quote:

quote:

Kyubi'nin bütün çakrasını narutoya koysaydı naruto bu gücü kaldıramaz ölürdü. Zira Minato yarısını kendine koyduğunda "bedenim uyuştu hiç bu kadar çakra beklemiyordum" diyor. Düşünün Minato bile kaldıramıyorsa bu gücü Naruto perte çıkar o kadar çakrayla.

İyide minato uzumaki değilki naruto hem yüksek çakralı hemde dayanıklı babasından o konuda iyidir.

öyle bile olsa sen koca kyubinin çakrasını bir bebeğe hapsediyorsun, minato kendine hapsettiğinde adamın karnındaki sealdan dumanlar çıktı. o çakranın tamamını bebeğe koysan nasıl kaldıracak o yükü? diyelim ki hepsini koydu narutoya. naruto, kyuubinin bu yarı çakralı halini bile annesinin babasının yardımıyla yendi de aldı çakrasını. tam güçlü bir kyuubi'yi nasıl yenecekti naruto bir düşün bakalım? hatta naruto kyuubinin çakrasını aldığında kyuubi kızdı ve saldırı yapacaktı naruto da "bu halde bile bu kadar güçlü müsün?" dedi. demek istediğim düşün nine tails'in çakrası hafife alınacak cinsten değil. yarısının bile kontrol edilmesi ne kadar zorken kalkıpta tümünü koysa naruto cidden pert olurdu.
  • Sasuke ile naruto karşılaştığında sasuke narutonun içini görmüştü kyuubiyi falan hatırlayan vardır o zaman kyuubi madaranınkinden bile pis bir çakra falan demişti elbet naruto vs sasuke olacak o zaman sasuke kyuubi yi kontrolu altına alamazmı birde bu dediğim bölüm animede kaçıncı bölümlerde?

Yok o ikisi ayrı şeyler. Tamamını mühürlese de Naruto'ya bir şey olmazdı. Yarısını almasının amacı Yin-Yang olayı ile alakalı. Bu sayede Naruto'nun kontrol edebilme şansını arttıracak. Ancak diğer yarısını da öylece bırakamaz. Onu da yok edebilmek için Shiki Fujin'le yarısını kesiyor (Orochiramura yapılan gibi kısmi). Naruto'ya Sekiz Nişanlı Mühür ile mühürlüyor. Kendine yaptığıyla aynı değil zaten.

@YodaTheMaster
    Uchiha olmak değil önemli olan Madara olmak Sharingan'a sahip olmak yetmiyor yani.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Güzel bölümlerdi fakat son bölümde minatonun ve kushinanın nasıl kyubiyi mühürledikleri pek güzel anlatılmamış. Mesela minato nasıl mühürlemiş yada çakrasını nasıl aktarmış? minato narutoya dokunmadan ölüyor. Aynı şey Itachinin güçlerini sasukeye verirken de olmuştu. Daha güzel yapılabilirdi.

Orochimaru yeni beden alınca kolları düzelmişti.Yani eğer sizin dediğiniz dogru olsaydı o kol tutmazdı aga ruh yok çünkü ama zamanla iyileşmişki tekrar yeni bedende kolunu kullanabildi.Hiç bunu düşünen oldumu arkadaşlar?

edit:Bide bişe dicem sonradan aklıma geldi.Kyubiyi sharinganla kontrol etti tobi uchiha oldugu için.Peki köyü kurtarmak için o zamanda köyde katliam olmadıgı için bi sürü uchiha olması lazımdı neden onlarda kontrol etmedi kyubiyi??

Biri bunları açıklarsa sevinirim:D

köyü yok etmek isteyen bir klan kyubiyi neden durdursun ?

@melkor

ben sadece tahmin yürütüyorum kesinlikle bu doğru demiyorum. bence minatonun tamamından kastı yin ve yan çakranın bir bütün olması. kötü çakrayı alarak zamanla iyi çakranın kendini yenileyebileceği ve daha kolay kontrol edilebileceğini düşünmüş olmalı

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Sasuke ile naruto karşılaştığında sasuke narutonun içini görmüştü kyuubiyi falan hatırlayan vardır o zaman kyuubi madaranınkinden bile pis bir çakra falan demişti elbet naruto vs sasuke olacak o zaman sasuke kyuubi yi kontrolu altına alamazmı birde bu dediğim bölüm animede kaçıncı bölümlerde?

Naruto'dayken alamaz. Kushina'dan almadı Madara zaten. Önce dışarı çıkartması gerekti. Onun içni de doğumu bekledi. Naruto'da böyle bir şey olmayacağı için Jinchuuriki'si olmadan kuyruklu canavarlar o kadar güçlü olmuyor. Zaten Jinchuuriki varken genjutsu tarzı şeyler kullanamıyorsun. İki kişi oldukları için birbirlerinin genjutsularını bozuyorlar hemen. Yani adam gibi dövüşecekler, yok öyle çamura yatma
    Dediğin kısım 52. bölümde.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Ben artık tek şeye odaklandım o da Naruto'nun Kyuubi Mod'undaki güçleri. Acaba istediği gibi geçebilecek mi o moda? Ve getirileri neler olacak? Misal Sage Mod'u rahat Rasen Shuriken atmasını sağlıyordu, daha güçlü oluyordu vs. Bakalım bu mod neler kazandıracak Naruto'muza.

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Sasuke ile naruto karşılaştığında sasuke narutonun içini görmüştü kyuubiyi falan hatırlayan vardır o zaman kyuubi madaranınkinden bile pis bir çakra falan demişti elbet naruto vs sasuke olacak o zaman sasuke kyuubi yi kontrolu altına alamazmı birde bu dediğim bölüm animede kaçıncı bölümlerde?

Naruto'dayken alamaz. Kushina'dan almadı Madara zaten. Önce dışarı çıkartması gerekti. Onun içni de doğumu bekledi. Naruto'da böyle bir şey olmayacağı için Jinchuuriki'si olmadan kuyruklu canavarlar o kadar güçlü olmuyor. Zaten Jinchuuriki varken genjutsu tarzı şeyler kullanamıyorsun. İki kişi oldukları için birbirlerinin genjutsularını bozuyorlar hemen. Yani adam gibi dövüşecekler, yok öyle çamura yatma
    Dediğin kısım 52. bölümde.

Sağ ol.

• Son 3 bölümde oldukça güzeldi.Madara ve Minato savaşırken daha önce gerçekleşen bi şey oldu o çok dikkatimi çekti.Madara sırtından rasenganı yiyince geriye çekildi ve nefes nefese kaldı sonra sol kolu eridi.Daha öncede Danzou'nun o iki korumasından şu böcekleri kullananı içine çektiğinde kendi sol kolunu parçalayıp atmıştı,Madara'nın bu kol mevzusunda bi şeyler var ama bakalım ne çıkacak?

@prof.dr.sroman
    Kyuubiyi kontrol etmek için mangekyou sharingan gerekiyor diye biliyorum,sasuke ile itachi savaşmadan önce sasuke böyle bi şey söylüyordu.O zamanlarda da köyde mangekyou sharinganı olan kimse yoktur büyük ihtimalle.

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

Son 3 bölümde oldukça güzeldi.Madara ve Minato savaşırken daha önce gerçekleşen bi şey oldu o çok dikkatimi çekti.Madara sırtından rasenganı yiyince geriye çekildi ve nefes nefese kaldı sonra sol kolu eridi.Daha öncede Danzou'nun o iki korumasından şu böcekleri kullananı içine çektiğinde kendi sol kolunu parçalayıp atmıştı,Madara'nın bu kol mevzusunda bi şeyler var ama bakalım ne çıkacak?

@prof.dr.sroman
    Kyuubiyi kontrol etmek için mangekyou sharingan gerekiyor diye biliyorum,sasuke ile itachi savaşmadan önce sasuke böyle bi şey söylüyordu.O zamanlarda da köyde mangekyou sharinganı olan kimse yoktur büyük ihtimalle.

Bence o eriyen kolu ona zetsu verdi.

quote:

Son 3 bölümde oldukça güzeldi.Madara ve Minato savaşırken daha önce gerçekleşen bi şey oldu o çok dikkatimi çekti.Madara sırtından rasenganı yiyince geriye çekildi ve nefes nefese kaldı sonra sol kolu eridi.Daha öncede Danzou'nun o iki korumasından şu böcekleri kullananı içine çektiğinde kendi sol kolunu parçalayıp atmıştı,Madara'nın bu kol mevzusunda bi şeyler var ama bakalım ne çıkacak?

@prof.dr.sroman

o ARADA itachi büyük bir ihtimal narutoya gereken gücü verdi :D dövüşündeki konuşmayı hala göstermediler naruto ve itachinin...

Orijinalden alıntı: aloneuser34

quote:

quote:

@prof.dr.sroman

o ARADA itachi büyük bir ihtimal narutoya gereken gücü verdi :D dövüşündeki konuşmayı hala göstermediler naruto ve itachinin...

Hangi gereken gücü anlamadım ben önceki yazıda minatonun dövüştüğü kişinin eriyen kolunu zetsu vermiştir dedim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.