Şimdi Ara

Naruto (297. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • sırf yeni openingi görmek için bakacam bu bölüme

Orijinalden alıntı: umutum9

sırf yeni openingi görmek için bakacam bu bölüme

Ending daha güzel

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

sırf yeni openingi görmek için bakacam bu bölüme

Ending daha güzel

Opening de saçma saçma dans ediyorlar. Gerçi ending de öyle

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Bu filler serisi Shippuuden'deki en uzun seri olabilir ilk serideki 85 bölümü saymazsak. Ortada ninja savaşı gibi yarısında kesilemeyecek bir arc var. Hatta ninja savaşı Shippuuden serisinin sonu olabilir. Yeni bir zaman sıçraması bekleyebiliriz savaştan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 8 Kasım 2011; 0:54:48 >
  • Fillerlar çok uzun sürücek savaşı yarıda kesemezler çünkü. şuan mangayla anime arasında 72 bölüm var tahminimce 100 bölüm olana kadar devam edicek bu filler ileti. 6-7 bölüm sonra fillerlari bitirip karanlık narutolu bölümlere gelip tekrar devam ederler fillerlara büyük ihtimal

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Bu filler serisi Shippuuden'deki en uzun seri olabilir ilk serideki 85 bölümü saymazsak. Ortada ninja savaşı gibi yarısında kesilemeyecek bir arc var. Hatta ninja savaşı Shippuuden serisinin sonu olabilir. Yeni bir zaman sıçraması bekleyebiliriz savaştan sonra.

Neden olmasın ? Fillerlar uzun olacak katılıyorum fakat zaman atlaması olacağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Bu filler serisi Shippuuden'deki en uzun seri olabilir ilk serideki 85 bölümü saymazsak. Ortada ninja savaşı gibi yarısında kesilemeyecek bir arc var. Hatta ninja savaşı Shippuuden serisinin sonu olabilir. Yeni bir zaman sıçraması bekleyebiliriz savaştan sonra.

Neden olmasın ? Fillerlar uzun olacak katılıyorum fakat zaman atlaması olacağını sanmıyorum.

zaman atlaması zor bence.savasta zaten cogu ana karakter olecektır buyuk ıhtımal.zaman atlaması olsa naruto hokage falan olarak baslasa dıyecem oturtamaya bılırler.en ıyısı sasuke olsun naruto konohanun ustunden bı bakıs atsın sennın kıyafetı hokage sapkasıyla bıtırsınler.
    Bari spoiler vericeksiniz 6. op gibi tüm sezonu anlatsın ama hakkı verilerek yapılsın.(ciddi ciddi 6. op'u izleyince zaten kısa bir özet çekilmiş gibi oluyordu, diğer sezonu geçilse sorun olmazdı )

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ne biçim bir opening'dir bu ya.
    Bari spoiler vericeksiniz 6. op gibi tüm sezonu anlatsın ama hakkı verilerek yapılsın.(ciddi ciddi 6. op'u izleyince zaten kısa bir özet çekilmiş gibi oluyordu, diğer sezonu geçilse sorun olmazdı )

yenı openıng berbat gercekten

en son

bunu sevmıstım

bıde

[DHTUBE=]

Ending

• quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

güncele geldim artık mangadan da takip ediyorum lakin filler leri seyredeyim mi seyret meyeyim mi bilmiyorum ne yapsam kararsız kaldım filler sıkıcı geliyor bana... zati mangada bu hafta yokmuş.

Naruto'nun fillerleri bakılıcak gibi değil. En saçma, iğrenç anime filleri olma yolunda gidiyor Naruto.

Bi bakayim napiyorlar dedim. Göstericek birşey bulamamışlar herhalde, çocukluklarını gösteriyor şimdide.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • beyler youtube de bi video buldum. afedersin de jutsu nun b.kunu çıkarmışlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=lMvjI44ExIU&feature=fvwrel

quote:

güncele geldim artık mangadan da takip ediyorum lakin filler leri seyredeyim mi seyret meyeyim mi bilmiyorum ne yapsam kararsız kaldım filler sıkıcı geliyor bana... zati mangada bu hafta yokmuş.

Naruto'nun fillerleri bakılıcak gibi değil. En saçma, iğrenç anime filleri olma yolunda gidiyor Naruto.

Bi bakayim napiyorlar dedim. Göstericek birşey bulamamışlar herhalde, çocukluklarını gösteriyor şimdide.

nadekashonun kagesiyle savaştığı bide şu üstün kuchiyose bölümü güzeldi

quote:

Kimse istemiyor filleri ve Narutoda bu olay çok yapiliyor.lan tamam şimdi action basliyor diyorum çat filler.Bıktım vallahi fillerden.Zaten bu haftada gelmemiş yeni bölüm ve gelecek olanında yine filler olduğunu bildikçe insan pis soğuyor.
  • beyler su anda animesinde en son kaçıncı bölüm

Orijinalden alıntı: 3d.now!

beyler su anda animesinde en son kaçıncı bölüm

236

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.