Şimdi Ara

Naruto (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

OHA KENDİM ÇEKTİM

böyle izlenir dedin resmen

benya

bakıyorum bakıyorum orada ne var çözemiyorum belki de gece olduğundan

narutonun suratı var

Kabuto Madarayı bu kadar korkutacak şekilde altın vuruş olarak kimle tehdit etmiş olabilir ??? Benim aklıma 3 isim geldi:

1-Senju Hashirama=1.Hokage (favori)

2-Uchiha Izuna=kardeşi (sürpriz)

3- Ve asıl bomba "Uchiha Madara" yani kendi vücudu ( sadece fikir )

ben de 3 gibi düşndüm açıkcası..

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

Kabuto Madarayı bu kadar korkutacak şekilde altın vuruş olarak kimle tehdit etmiş olabilir ??? Benim aklıma 3 isim geldi:

1-Senju Hashirama=1.Hokage (favori)

2-Uchiha Izuna=kardeşi (sürpriz)

3- Ve asıl bomba "Uchiha Madara" yani kendi vücudu ( sadece fikir )

ben de 3 gibi düşndüm açıkcası..

evet 3. şıkkın senaryosu benim için olabilecek en çılgın fikirlerden.. madaranın gerçekte öldüğü ki hala herkes o olduğuna inanmakta zorluk çekiyor..şu anki halinin genjutsu olduğu ayrıca da gerçek vücudu genjutsuyu halledebilecek kapasitede olduğunu varsayarsak o derecede korkması gayet normal ve ne zaman JYUUBİyi ele geçirdiğinde gerçek vücuduna kavuşup sınırsız tsukuyomiyide aktif edebileceği bir durum olabilme ihtimalidir.dediğim gibi sadece fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 29 Temmuz 2011; 11:20:38 >

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Anime o kadar ilerledi mi ? İzlemiyorum ne zamandır.

evet 221-222 çıktı..naruto killer bee den kyuubiyi kontrol etme dersi almak için yola çıkıyor
  • Madara'nın şuanki bedeni bana göre nasıl Danzou kendine Hashirama'nın genlerini kendiyle birleştirdiyse aynı o şekilde Zetsu'nun genlerinin vücüdu ile birleşmiş şekli. Madara'nın uzuvlarını koparıp yeniden oluşturabildiğini biliyoruz. Ayrıca kendisi de eski halimle karşılaştırısak şuan onun kabuğu gibiyim demişti. Ancak şu var eski gücünde değilse Juubi'yi bu güçsüz bedeni nasıl kaldıracak? Nasıl kontrol sahibi olacak?

Şimdiki bedeninin gerçek bedeni olduğunu düşünüyorum ben. Dediğim gibi Zetsu ile birleştirilmiş şekli. Kabuto'nun Edo Tenseilediği beden ise onun çok önem verdiği biri olmalı ki o tepkiyi versin. Kendi bedeni olsa zaten yeterince güvenli bir yere kaldırır kimsenin ulaşamayacağı. Madara ile ilgili ciddi belge de yok kimsenin elinde. Kabuto'nun hiçbir bilgi bilmezken Madara'nın saklamış olduğu birşeyi bulabileceğine imkan vermiyorum açıkcası.

Dediğim gibi ya kardeşi o tabuttaki kişi ya da Madara'nın bütün planını altüst edecek bilgiye sahip bir kişi.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

narutonun suratı var

yuh hangi kafayla gördün onu anca görebildim ben

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

narutonun suratı var

yuh hangi kafayla gördün onu anca görebildim ben

dün gece gördüm hala görüyorum valla
    bu arada o kabutonun kimi gösterdiğini gerçekten görmek isteyen baksın

İZUNA UCHİA
  • @Cypon:dediğin mantıklı ayrı zamanda çelişkili durumlarıda beraberinde getiriyor..madara kabutodan sonuncu bedeni nerden bulduğunu felaket derecede merak ediyorsa pek şaşırmamak lazım zetsu olayında da benimde aklıma ilk başlarda böyle bir durum gelmişti..bi yandan da mantıklı gibi duruyor yoksa zetsunun bi hikayesi olmayacak dediğim gibi sadece fikir ve UCHIHA MADARA bu ne yapacağı belli olmaz.. mesajım bulunsun..

IZUNA büyük çoğunlukta..Ancak madaranın o korkusunda SALDIRAMAYACAĞI kişiden ziyade YENEMEYECEĞİ kişi tarzı bir korku havası vardı.Madara'nın bakışlara baksanıza yusuf yusuf gibi geldi bana @Cypon'un 2. şıkkında dediği gibi Madara'yı alt edebilecek kişi olarak düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 29 Temmuz 2011; 17:50:34 >
  • Yanlız bu kabuto Itachi'nin bedenini Madara'nın elinden nasıl almış? Ya da deidara kendini patlatmamışmıydı ? Yine kakuzu'nun cesedi konohanın elindeydi. Benim bildiğim edo tensei için ölen kişilerin bedenleri gerekiyor.

3.kişiye gelirsek ben şu ilk shinobi diyorum.(6 yolun bilgesimiydi neydi işte o) Plasem ise Madara'nın kardeşi. Hatta Minato bile olabilir. Şimdi aklıma geldi. Ne de olsa Madarayla savaşmış ve bir anlamda onu alt etmiş biri.

Tam şimdi minato ihtimalini de düşünün diyecektm üstteki arkadaş yazmış.Orochimaru zamanında sandaime ile yiyişirken 3. tabutu çıkaramamıştı.İlk ikisi hokage olduğuna göre 3. kişi de hokagedir ihtimali ile bu olayla bir bağlantısı olabilir.

minato olacağını sanmıyorum..daha önce madaraya yenilmişti..

Edo Tenseinin bir sınırı var arkadaşlar öyle herkesi istediğin gibi geri çağıramıyorsun. Orochimaru'nun Hokageleri çağırdığı bölümde Orochimaru diyordu ki Hashirama'nın mezarına girip ondan dna parçaları aldım. Burdan şuna bağlayabiliriz. Edo Tensei için bedenler değil dnalar gerekiyor. Ancak Kabuto nasıl olduysa Nidaimeyi ve Orochimaru'yu aştım bu teknikte diyor. Aştıysa belki başka bir şekilde getirmiş olabilir.

Tabut kısmına geri dönersek önceden dediğim gibi onu yenebilecek biri olması olası fakat Madara'nın o kadar Kage içine girip okey sohbeti yapar gibi savaş ilan etmesi bir yana, tabutta birini görüp ''aha bu beni yener. En iyisi Kabutoyu yanıma alayım'' demesi bir yana.

Bence tabuttaki kişi Madara'nın sırrını açığa çıkaracak biri. Gerek kişi olarak, gerekse tanık olduğu olaylar olarak..

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • quote:

quote:

quote:

Tam şimdi minato ihtimalini de düşünün diyecektm üstteki arkadaş yazmış.Orochimaru zamanında sandaime ile yiyişirken 3. tabutu çıkaramamıştı.İlk ikisi hokage olduğuna göre 3. kişi de hokagedir ihtimali ile bu olayla bir bağlantısı olabilir.

Yenildi mi ?

pardon minato narutoyla konuşurken "her hareketimi önceden bildi" dediğinde neydi peki o ?

Orijinalden alıntı: Cypon

Mangadan spoiler verme sınırına geldik şu an

Edo Tenseinin bir sınırı var arkadaşlar öyle herkesi istediğin gibi geri çağıramıyorsun. Orochimaru'nun Hokageleri çağırdığı bölümde Orochimaru diyordu ki Hashirama'nın mezarına girip ondan dna parçaları aldım. Burdan şuna bağlayabiliriz. Edo Tensei için bedenler değil dnalar gerekiyor. Ancak Kabuto nasıl olduysa Nidaimeyi ve Orochimaru'yu aştım bu teknikte diyor. Aştıysa belki başka bir şekilde getirmiş olabilir.

Tabut kısmına geri dönersek önceden dediğim gibi onu yenebilecek biri olması olası fakat Madara'nın o kadar Kage içine girip okey sohbeti yapar gibi savaş ilan etmesi bir yana, tabutta birini görüp ''aha bu beni yener. En iyisi Kabutoyu yanıma alayım'' demesi bir yana.

Bence tabuttaki kişi Madara'nın sırrını açığa çıkaracak biri. Gerek kişi olarak, gerekse tanık olduğu olaylar olarak..

yumurta dayandı diyosun

belkide boş tabuttur " seni de buraya koyarım adam ol madara olma" demiştir

quote:

yumurta dayandı diyosun

Yok ben spoiler vermem de yendi yenildi olayı sarpa sarabilir o yüzden dedim Dikkatli olmak da fayda var..

• quote:

quote:

quote:

yumurta dayandı diyosun

Yok ben spoiler vermem de yendi yenildi olayı sarpa sarabilir o yüzden dedim Dikkatli olmak da fayda var..

+1453
  • Ben Minato vs Madara savaşını Harry Potter'da ki Harry'nin babası-annesi vs Voldemort savaşına benzetiyorum. Madara bence o zaman normal bir vücuda sahipti. Tıpkı Voldemort gibi. Nasıl Harry'de Voldemorta karşı bir lanet varsa ki bunu annesi yapmıştı, Minato'da canını verirken Kyubiyi Narutonun içine mühürledi. Voldemort belki Harry'nin ailesini öldürdü ama kendiside büyük güç kaybetti. Madara'yı da öyle düşünüyorum.

Tabi manga okumadığım için olayları net bilmiyorum ama böyle bir çıkarım yapmak zor değil.
  • Minato Edo Tensei ile nasıl geri cagırılacaktı ki?Kyuubi'yi Ölü İblis Mührü ile mühürledi.Yani ruhu ölü iblisin midesinde.Tabuttaki kişinin Minato olması mümkün degil.Ayrıca Kabuto "bugunlerde kendine Madara diyorsun degil mi" diyor.burdan yola cıkarsak tabuttaki kişi Madara'nın kimligini acıga cıkaracak biri olmalı.

o fillerlerden sonra filler yoksa hangi bölümden başlayip indirmeliyim bi aydınlatırsanız sevinirim

Orijinalden alıntı: murat.ksd

beyler naruto pain savaşındna sonra filler girdiği için bırakmıştım şimdi tekrar güncel devam edecem

o fillerlerden sonra filler yoksa hangi bölümden başlayip indirmeliyim bi aydınlatırsanız sevinirim

197'den devam edeceksin.

quote:

quote:

quote:

quote:

Yenildi mi ?

pardon minato narutoyla konuşurken "her hareketimi önceden bildi" dediğinde neydi peki o ?

Haa tamam öhm şey neyse

Ucundan bir not : Bu konuda ileride bilgilenicez.Sonra tartışmalarımız daha farklı bir hal alacak.

@Cypon hocamında belirttiği üzere spoilera dayandık..Aman dikkat..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.