Şimdi Ara

Naruto (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar normal naruto izlenmeden naruto shippuden izlenir mi?konu bütünlüğü kaybolur mu öyle yapılsa?

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Arkadaşlar manga takip edenler cevaplayabilir mi acaba Juugo ile Suigetsu'yu tekrar görebilecek miyiz?

Görmüyoruz diye hatırlıyorum
    Pek spoilerlık birşey yok ama gene de spoiler içine aldım.

@Crimex

Bence çok saçma bir iş olur. Kimin kim olduğu olayların oraya nasıl geldiği falan pek birşey anlamazsın sonra seriden soğursun. Hem ilerde izleyip bitirince keşke daha çok bölüm olsa diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 21 Temmuz 2011; 2:07:13 >

Orijinalden alıntı: crimex

arkadaşlar normal naruto izlenmeden naruto shippuden izlenir mi?konu bütünlüğü kaybolur mu öyle yapılsa?

İhtimali dahi yok. Hani konu olarak öyle aman aman bir bağlatı yok iki seri arasında, ama karakterlerin ve aralarındaki ilişkilerin işlenişi çok üst seviyede, bu yüzden direk Shippuden'e geçsen bile izlediğinden hiç bir şey anlamazsın.

Orijinalden alıntı: crimex

arkadaşlar normal naruto izlenmeden naruto shippuden izlenir mi?konu bütünlüğü kaybolur mu öyle yapılsa?

Kesinlikle ilk seriyide izlemeni öneririm.Bazı olayların nasıl geliştiğini , karakterleri falan anlayamazsın.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Naruto'da aslinda islenmeyen o kadar cok konu var ki. Sirf o konularla bile manga 5 sene gider. Mesela Naruto basladigindan beri kyubi Naruto'nun icinde ama Naruto'nun bir kac kere Kyubi ile konusmasi ve bir kac kuyruk cikarmasi disinda bu konuya pek girilmedi. Su Naruto'nun Kyubi'nin gucunu tam anlamiyla kullanabildigi zamanlari gorebilsek super olur ama nerde.

O konuya ileride baya bi girilcek merak etme

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Özel bölüm yalan oldu beyler.220 normal tek bölüm olarak yayınlandı.

Orijinalden alıntı: Cyberlink35

Özel bölüm yalan oldu beyler.220 normal tek bölüm olarak yayınlandı.

Ana konuyla ilgiliyse o halide gayet iyi bana kalırsa filler olmasında.

Orijinalden alıntı: Cyberlink35

Özel bölüm yalan oldu beyler.220 normal tek bölüm olarak yayınlandı.

Bu hafta değil gelecek haftaya çift bölüm diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 21 Temmuz 2011; 20:34:46 >

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

arkadaşlar naruto 92. bölümdeyim. bunun filmleri falan da varmış. şimdi bu 220 bölümü tamamlayıp filmleri izleyim sonra mı shippuddene(yazamadım da :D) geçeyim?

Bildiğim kadarıyla filmlerin devam eden seri ile herhangi bir ilgisi yok yani konusu diziden bağımsız o yüzden gönül rahatlığıyla istediğin zaman izleyebilirsin.

Edit: Bende filmlerden bahsediyorsun sanmıştım meğerse shippuudenden bahsediyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuR@k_Tr -- 21 Temmuz 2011; 23:45:53 >

Sony BRaViA W4000 32" LcD Tv // Sony Ps3 40 Gb Pal
    Oyunlarım: Gta4,KillZone 2,Nba 2k9,GT5p
    PsN:Brk_91
    Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35:Intel® Core 2 Quad İşlemci Q9000,
    4 Gb DDR3 RaM,1Gb 256 BiT Nvidia GTS 160M ekran kartı,500 Gb 5400 rpm HDD
  • quote:

arkadaşlar naruto 92. bölümdeyim. bunun filmleri falan da varmış. şimdi bu 220 bölümü tamamlayıp filmleri izleyim sonra mı shippuddene(yazamadım da :D) geçeyim?

En az 80 bölüm falan izlememen gerekiyor en azından yanlış hatırlamıyorsan 7 kılıç ustasından şimşeği kullanan kişinin bölümlerinden sonra filler başlıyo ve bundan sonraki bölümleri izlemeden shippudene geçmen daha iyi olucaktır.aradaki 80 bölüm falan konudan farklı.Filmleri izlemek izlememek sana kalmış.

135'den sonra gelen fillerlar çok kötü yalnız, hiç 220'ye kadar sabretme, direk Shippuden'e geç derim.

Filmlerin ise hikaye ile ilgisi yok, zaten filmler epey bir kötü... Bir tanesini izle, kararını verirsin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

Anlamadığım şey forumda ne kadar Naruto izleyicisi varsa Sasuke düşmanı,adam güçlü olmak istiyor daha ne..
    Sanırım Sasuke'den nefret etmeyen ben ve avatarinda Hinata olan arkadas var

Biz güçsüzün yanındayızda ondan.

Güçsüz derken Naruto'yu mu kastediyorsun? Eğer öyle ise, hiç sanmıyorum. Naruto'yu şuan da yenecek adam yok! Sasuke'ye bu kadar aşık olmasa şimdiye onu çoktan paketlemişti. Zaten ayaklı hediye pakeyi şeklinde geziyor eleman...

Orochimaru yu öldürdü. Gucsuzdu ama.
    Deidara yi ozdurdu.
    Itachi yi öldürdü(itachi hastalandı)
    Hachibi yi neredeyse alıyordu Amaterasu'yu geri çekmek zorunda kaldi.
    Kage toplantısını bastı o kadar adama karsı koydu.
    Danzo yu teke tek te aldı hemen ardında kakashi sakura e naruto ile kapıştı. Daha ne olsun??

-Orochimaru hastaydı.
    -Deidara'dan Manda sayesinde kurtuldu Orochimaru olmasa yine fıs.
    -Itachi Sasukeyi istese resmen hoplatır, Itachi'ye laf yok o konuda çok hassasım.
    -Kage toplantısı olayında cüce Kage (Tsuchikage gibi bişeydi) diğer boyuta postaladı, Madara olmasa cenazesindeydik.
    -Danzou'yu öldürdü doğru ama Naruto ile kapıştı demen abes olmuş bi rasengan vs chidori yaptılar o kadar.

Ama sağlam karakter, sadece davranışlarına kıl kapıyorum ve dövüşlerinden hep mucizevi olaylarla sağ çıkıyor bir arkadaşın dediği gibi "geberse de kurtulsak".

birde japoncamı ingilizcemi izlesem? bence japonca daha iyi olur gibi.. sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 23 Temmuz 2011; 0:09:50 >

Orijinalden alıntı: helloween

narutoya yeni başlıyacak biri "Naruto" yu mu indirmeli yoksa "Naruto Shippuuden" i mi ?.. ikiside 10'ar sezon yaw.. hangisini indireyim kafam karıştı

Ikisini de indir. Once Naruto'yu sonra Ship'i izle. Ship hikayenin devamini anlatiyor.

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

Anlamadığım şey forumda ne kadar Naruto izleyicisi varsa Sasuke düşmanı,adam güçlü olmak istiyor daha ne..
    Sanırım Sasuke'den nefret etmeyen ben ve avatarinda Hinata olan arkadas var

Biz güçsüzün yanındayızda ondan.

Güçsüz derken Naruto'yu mu kastediyorsun? Eğer öyle ise, hiç sanmıyorum. Naruto'yu şuan da yenecek adam yok! Sasuke'ye bu kadar aşık olmasa şimdiye onu çoktan paketlemişti. Zaten ayaklı hediye pakeyi şeklinde geziyor eleman...

Orochimaru yu öldürdü. Gucsuzdu ama.
    Deidara yi ozdurdu.
    Itachi yi öldürdü(itachi hastalandı)
    Hachibi yi neredeyse alıyordu Amaterasu'yu geri çekmek zorunda kaldi.
    Kage toplantısını bastı o kadar adama karsı koydu.
    Danzo yu teke tek te aldı hemen ardında kakashi sakura e naruto ile kapıştı. Daha ne olsun??

-Orochimaru hastaydı.
    -Deidara'dan Manda sayesinde kurtuldu Orochimaru olmasa yine fıs.
    -Itachi Sasukeyi istese resmen hoplatır, Itachi'ye laf yok o konuda çok hassasım.
    -Kage toplantısı olayında cüce Kage (Tsuchikage gibi bişeydi) diğer boyuta postaladı, Madara olmasa cenazesindeydik.
    -Danzou'yu öldürdü doğru ama Naruto ile kapıştı demen abes olmuş bi rasengan vs chidori yaptılar o kadar.

Ama sağlam karakter, sadece davranışlarına kıl kapıyorum ve dövüşlerinden hep mucizevi olaylarla sağ çıkıyor bir arkadaşın dediği gibi "geberse de kurtulsak".

itachi olayında bende hassasım
    dangalağın biri forumun ortayerinde spoiler verdi o konu ile alakalı
    çok detaya girmeyeyim ama itachi sasukeyi ısınma hareketleri öncesi hazırlık diye parça parça eder
    ısınma bile değil o kadar yani
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.