Şimdi Ara

Naruto (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • azcik fitil olun japon beyzbol ligi maci icin ertelendi 33 haftaya.
  • Animenin takipçisi olarak henüz Sai'yi tanımıyorum ama onu görünce biraz sinirlerim bozuldu. Tam Naruto, Sasuke'den kurtuldu, artık kendi başının çaresine bakacak derken yine arkasını kollayacak biri geldi. bundan sonraki savaşları gözümde canlandırabiliyorum. Naruto coşup saldırıken Sai arkada sakin sakin durur. sonra naruto dayağı yiyince onu korumak için atağa kalkar, canına okur düşmanın. Naruto da ağzı bi karış açık bakar. Umarım yanılıyorumdur... Zaten Shippuuden başlarken Naruto'nun çok daha güçlü olmasını bekliyordum ama şimdilik çok da fazla bi gelişme yok. Halbuki o ilk bölümde sasuke'yi bulmaya gittiklerinde, çok etkilemişti Sasuke beni. "Tamam sasuke aşmış. Bakalım Naruto ne halde" dedim ama biraz hayal kırıklığına uğradım. Bu Sai de o aşmış karakterlerden birisi gibi görünüyor Naruto'ya bakınca. Hala umutluyum tabi bakalım neler gelişecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSpirit -- 7 Kasım 2007; 0:33:55 >
  • artık baymaya başladı naruto , sırf tsunadeyi ve jiraya yı görmek için izliom
  • torrentten mi indirdin . onun dısında hiç bi sitede bulamadım da . nereden indiridn acep :? :D

------------

tmm buldum . sorun halloldu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 9 Kasım 2007; 18:00:54 >
  • yine boş..
  • pef 34 dede heyecan yoktu . bi su shikamarunun yeni ninjutsusu hoşuma gitti . ama bir iki bölüme kalmaz action baslıycak heralde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artix

yalnız şöyle birşeyde war naruto nun sasuke yi öldürme gibi bir çabası yok zaten

Tam Tersi Eskiden Sasuke'nin Narutoyu Öldürme Çabası Vardı Ah Kakashi Battmı Sana Nie Durdurdun Ne Güzel Sasuke'de Mangekyou Alıodu...

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

quote:

yalnız şöyle birşeyde war naruto nun sasuke yi öldürme gibi bir çabası yok zaten

Tam Tersi Eskiden Sasuke'nin Narutoyu Öldürme Çabası Vardı Ah Kakashi Battmı Sana Nie Durdurdun Ne Güzel Sasuke'de Mangekyou Alıodu...

Sasuke'nin Naruto'yu öldürme gibi bir planı hiç olmadı.Hastane çatısını diyorsan orada Sasuke Naruto'nun kendisinden daha güçlü olduğu gerçeğini kabullenemedi ve onun için dövüşmek istedi.Naruto rasenganı yapınca Sasuke'de chidoriyi kullandı.Sonra heykellerin oradaki dövüştede Sasuke öldürmek isteseydi Naruto baygınken öldürebilirdi,ama yapmadı.

Çünkü eğer Naruto'yu öldürse abisinin istediğini yapmış olucaktı.Sasuke shippuuden'in başında Naruto'ya mangekyou yu farklı bir yolla elde edeceğini söylüyor ve bence başka bir yolda var.Çünkü Kakashi'de mangekyou kullanıcısı.Kakashi'de en yakın arkadaşının öldürmüş olmayacağına göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

quote:

Sasuke'nin Naruto'yu öldürme gibi bir planı hiç olmadı.Hastane çatısını diyorsan orada Sasuke Naruto'nun kendisinden daha güçlü olduğu gerçeğini kabullenemedi ve onun için dövüşmek istedi.Naruto rasenganı yapınca Sasuke'de chidoriyi kullandı.Sonra heykellerin oradaki dövüştede Sasuke öldürmek isteseydi Naruto baygınken öldürebilirdi,ama yapmadı.

Çünkü eğer Naruto'yu öldürse abisinin istediğini yapmış olucaktı.Sasuke shippuuden'in başında Naruto'ya mangekyou yu farklı bir yolla elde edeceğini söylüyor ve bence başka bir yolda var.Çünkü Kakashi'de mangekyou kullanıcısı.Kakashi'de en yakın arkadaşının öldürmüş olmayacağına göre.

Hmm HakLısın...Kakashi Savaşta Arkadaşı öLürken Arkadaşından Almış Die Duydum Ama SöyLentiydi Ne Kadar Doğru BiLmiyorum...Acaba Uchiha Obito mu? Sanırım En EskiLerde Kakashi Gözünden Yaralandı O Yüzden Arkadaşıda Ona Verdi Resmi Vardı Dur YoLLim...

Yazı = Resim Aşağıda Sanırım EspanoL Çevirebilirseniz Biraz Bakarsınız Kakashi 'nin İsmi Filan Geçio...

Naruto

Chapitre 242 :
    Le chapitre commençe sur Kakashi et Obito qui se tourne le dos, on voit Obito partir a la rescousse de Rin tandis que Kakashi hésite et finis par prendre la direction opposée, bien décidé a continuer la mission au détriment de Rin.
    Dans la scène suivante, nous sommes en plein champ de bataille où Yondaime s'apprete a lançer un de ses jutsu le plus puissant sous les yeux admiratifs de ses camarades.
    Ensuite, nous retournons en compagnie de Kakashi, qui ressent une nouvelle fois la douleur de son épaule ce qui lui permet de se rapeller les paroles de Rin au sujet de sa guérison, d'Obito sur le fait de ne pas abandonner ses amis et finalement de Yondaime sur les regle que les ninja peuvent parfois adapter suivant la situation, on le voit de plus en plus hésitant pour avancer.
    Dans la scène suivante, Obito s'apprette a lancer l'assaut sur le repaire des deux kidnappeurs de Rin quand il se fait reperer par l'un deux, mais c'est alors que Kakashi fonçe sur lui avec son épée de chakra afin de protéger Obito. L'enemi pense alors qu'il sagit de Croc Blanc mais Kakashi le rectifit en lui disant que c'était son père, l'enemi reprend confiançe en lui et se rend invisible pour se préparer a les attaquer. C'est alors qu'il lançe son attaque contre Obito, Kakashi sent le coup venir et se met entre Obito et l'enemi, il perd alors l'usage de son oeil gauche. Obito est ému par ce geste, et commence a pleurer, Kakashi lui dit qu'un ninja ne doit pas pleurer et lui demande s'il a encore cette poussière dans l'oeil (cf chap 239), Obito se remémore alors les paroles de Yondaime, ce qui lui permet de devellopper son sharingan et a tuer son enemi grâce a ce dojutsu.

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS
    Sasuke shippuuden'in başında Naruto'ya mangekyou yu farklı bir yolla elde edeceğini söylüyor

spoil
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bunu dedigini eminmisin ben hatirlamiyorum,sasuke sadece narutoyu oldurmemesinin sebebi olarak itachinin gosterdigi yoldan gidip ona istedigini vermek istememesini gerekce gosteriyor.mangekyou hakkinda birsey soylemedi hatirladigim kadariyla.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    spoil
    quote:

Hmm HakLısın...Kakashi Savaşta Arkadaşı öLürken Arkadaşından Almış Die Duydum Ama SöyLentiydi Ne Kadar Doğru BiLmiyorum...Acaba Uchiha Obito mu? Sanırım En EskiLerde Kakashi Gözünden Yaralandı O Yüzden Arkadaşıda Ona Verdi Resmi Vardı Dur YoLLim...

Yazı = Resim Aşağıda Sanırım EspanoL Çevirebilirseniz Biraz Bakarsınız Kakashi 'nin İsmi Filan Geçio...

Naruto

Chapitre 242 :
    Le chapitre commençe sur Kakashi et Obito qui se tourne le dos, on voit Obito partir a la rescousse de Rin tandis que Kakashi hésite et finis par prendre la direction opposée, bien décidé a continuer la mission au détriment de Rin.
    Dans la scène suivante, nous sommes en plein champ de bataille où Yondaime s'apprete a lançer un de ses jutsu le plus puissant sous les yeux admiratifs de ses camarades.
    Ensuite, nous retournons en compagnie de Kakashi, qui ressent une nouvelle fois la douleur de son épaule ce qui lui permet de se rapeller les paroles de Rin au sujet de sa guérison, d'Obito sur le fait de ne pas abandonner ses amis et finalement de Yondaime sur les regle que les ninja peuvent parfois adapter suivant la situation, on le voit de plus en plus hésitant pour avancer.
    Dans la scène suivante, Obito s'apprette a lancer l'assaut sur le repaire des deux kidnappeurs de Rin quand il se fait reperer par l'un deux, mais c'est alors que Kakashi fonçe sur lui avec son épée de chakra afin de protéger Obito. L'enemi pense alors qu'il sagit de Croc Blanc mais Kakashi le rectifit en lui disant que c'était son père, l'enemi reprend confiançe en lui et se rend invisible pour se préparer a les attaquer. C'est alors qu'il lançe son attaque contre Obito, Kakashi sent le coup venir et se met entre Obito et l'enemi, il perd alors l'usage de son oeil gauche. Obito est ému par ce geste, et commence a pleurer, Kakashi lui dit qu'un ninja ne doit pas pleurer et lui demande s'il a encore cette poussière dans l'oeil (cf chap 239), Obito se remémore alors les paroles de Yondaime, ce qui lui permet de devellopper son sharingan et a tuer son enemi grâce a ce dojutsu.

spoil
    soylenti degil dogru kakashi gaideni atladiklari icin oralari gormedik animede,kakashi gozunden yaralandi gorevde,uchiha obito onun takim arkadasiydi kayalar altinda kaldi ve gozunu kakashiye verdi.
    spoil
  • bu bölümdede heyecan yoktu pek ama olsn haftayaki bölüm 1 saat galiba :S yane bi saat olmas ama 2 bölüm filan heralde cünkü öyle yazıyodu sonunda . heralde tv 1 saat sürüyo reklamlar filan :S nse haftaytaki bölümdede actiono olmayacak gibi ghözüküyo ama 2 hafta sonrakinde bnce büyük savas baslıycak

• Naruto'ya başladım 200 ü aştık ama beni en çok hüzünlendiren tarafları bi Zabuza'nın öldüğü bölüm bir de bu şarkı oldu.
    izleyenlerde

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Mangasini nereden bulabilirim arkadslar bir de manga olarak ne kadar ilerlemis durumda?

burdan online okuyabilirsin
    http://www.onemanga.com/Naruto
    shippudende en son 285 bitti,manga bolumu olarak,manganin en son 379. bolumu cikti,yani 100 bolum filan var aralarinda,ama cok fazla olay var bu 90-100 bolumde.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.