Şimdi Ara

Naruto (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hassasiyetini anlıyorum, hakaret falan da etmedin onu da biliyorum. Fakat benim için mangada geçen bir sayfadaki bir diyalog yani "merak etmeyin ben hallederim" bir spoiler değildir. Yoksa spoiler isteyeni zaten manga konusuna çağırıyorum veya özelden söylüyorum. Ama Yamato kullandığı teknik ile merak etmeyin ben hallederim demesi bir spoiler veya ortamın büyüsünü bozacak birşey değil sadece önemsiz bir ayrıntıdır. Sen bile içinden geçirmişsindir Yamato falan hallederler lan nasıl olsa diye.
    Ayrıca ben istediğim başlığa da girerim. Alelade spoiler veren biri değilim. Ya spoiler butonunu kullanırım ya da özelden söylerim söyleceğimi. İsteyen olursa ufak ip uçları bırakırım ki soran adam daha da heyecanlansın ve hevesi artsın. Yoksa hikaye sonuçta klişe bir iyi kötü savaşı özünde. Onun için benim nereye girip girmeyeceğimin hükmüne varmadan önce şu fazla duygusallığını atlat. Mangada bile gösterilmeyen, sadece bir diyolug ile geçiştirilen bir ayrıntı hakkında fazla duygusal davranıyorsun.
    Naruto'nun ileride nasıl davranacağından, olayların gelişiminden bazı bilgiler versem tamam bunu diyebilirsin ama mangada bile sadece bir cümle ile geçiştirilen önemsiz bir ayrıntı hakkında fazla duygusalsın.

Orijinalden alıntı: Infection

Sakız gibi uzatmışlar. Bir de son'a shikamaru - Chouji'li bişey koymuşlar. Hay sizin gibi anime yapımcısını. Bitirdikleri yerde adam gibi bişey olsa. Allahtan mangada böyle şeyler yok

Manga'da daha beter yerde bitmişti. Hatırlarsan yeni teknik diye, rasen shuriken'i kakalamışlardı

431 böyle bitmişti

Sağ alt köşedeki yaziya dikkat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 5 Haziran 2010; 14:29:17 >
  • Kraven, ortamı germediğin için öncelikle teşekkür ederim. Duygusal değil de hassas diyelim, bu konuda son derece hassas olduğumu en baştan belirttim zaten. Tabi yine önceki yazımda da bahsettiğim gibi, tepkim özellikle ve sadece sana değil. Bu spoiler konusu , anime sitelerinde de sürekli tartışılan bir konu. Şimdiye kadar bir netice alındığını görmedim. Her zaman mangacılar gelir, bombayı bırakır ve giderler.

Ben elbette kimin hangi konuya girip, hangi konuya yazacağına karar veremem. Ama şunu tekrar söylüyorum. "Madem bu kadar dikkat ediyorsun, o zaman bu konuya girme" diyeceklere peşin cevabım şudur: Burası anime konusu, mangada geçen ve henüz animede yayınlanmamış hiçbir bilgi burada yer almamalıdır.Bu benim şahsi fikrimdir, ama benim yaptırım gücüm olmadığı için yönetimin karar vermesi gerekir. Yönetim müsade ediyorsa, zaten o durumda konuyu takip etmemesi gereken kişi ben oluyorum doğal olarak. Tek istediğimiz animede yaşanmış, anlam veremediğim, neden dediğimiz, merak ettiğim olayları başka birileriyle paylaşmak. Ama bunun yerine istinasız her girdiğimde, mutlaka gelecek bölümlerden birşeyler öğreniyorum.

Hassasiyetimi lütfen mazur görün,
    Asuma öldüğünde neredeyse gözümden yaş geliyordu, ama en sevdiğim karakter Jiraiya öldüğünde hiç umursamamıştım. Çünkü kendini bilmezin biri aylar öncesinden ,tek Sannin Tsunade kaldı demişti.
    Onca iş güç içersinde tek tük hobilerimiz var, onlar da sabote edilmesin diye uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikapika

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Mangada 1 sayfa bile tutmayan birşey ki Yamato'yu anime-mangada izleyen gören herkes zaten anlamıştır inşaa edeceğini. Yamato'nun köyü inşaa edeceğini söylemesini söylemem ile bütün zevkin kaçıyorsa en ufak konuşma bile geçmemesi gerekiyor demekki

Kraven, valla amacım tartışma yaratmak değil. Ancak burada hatalı davranıyorsun bence. Ben de bu spoiler konusunda insanların sorumsuz ve rahat davranmasına karşı hassasım. Herkesin tahmin etmesi başka, o olayın gerçekleşmesini izlemek başka. Belki de Yamato ölmüştür ha. Burada mesele spoiler ile verilen bilginin önemi ya da tahmin edilebilirliği değil ki. Ne kadar zararsız bir bilgi olsa da, sonrasında olacakları tahmin etmenizde çok etkisi oluyor. Misal Konoha'nın o halini görünce Pain'in ne kadar güçlü bir adam olduğunu anlıyorsunuz. Ama Yamato yeniden inşaa edecek dediğin anda, kıçı kırık Yamato bile bu adamın yıktıklarını tamir edebiliyor. Ben pekala Yamato'yu tamamen unutmuştum. Şimdi düşününce, Pain yaksın yıksın, Yamato düzeltsin. Pain'e pek de saygım kalmadı, sahip olduğu gücün etkisi kolayca tamir edilebiliyor. Hem de henüz Naruto ile dövüşe başlamadan. Sen bu önemsiz bilgiyi vermeseydin, aklımdaki tek şey, Pain'in koca Konoha'yı tek başına yıkmış olduğu idi. Bu sebeple çok saygı duyuyordum.

Belki olayı büyütüyor görünebilirim, ama ben mangayı tek bir sebeple okumuyorum. O da animeyi zevkle, merak ederek, kafamdan tahmin yürüterek izlemek. Sadece senin için konuşmuyorum, bu başlıkta yüzlerce spoiler ile ilgili tartışma okuyabilirsin. Bu başlık, sabrı olan, iradesi olup da mangayı okumayan insanlara ait.
    Mangayı takip edenler için ayrı bir konu var. Gidip orada istediğinizi tartışın. Mangayı okuyanlar burada neden ince ince spoiler veriyorlar biri bana izah edebilir mi?

Birtek kişi çıkıp desin ki, ben mangadan şu sebeple spoiler verdim. Ne yazık ki benim düşünceme göre tek sebebi, burada sadece animeyi takip etmeye, fikirlerini yorumlarını buna göre yapmaya çalışan bir avuç insana, kendi alamadıkları zevki tattırmamak. İyi niyetli spoiler diye birşeye de inanmıyorum. Yukarıda biri demiş, Naruto coşacak, destan yazacak. Neden yapıyorsun bunu arkadaşım. İlla gidip nokta atışı spoiler vermene gerek yok. Şimdi senin bu yazdığından ben ne anlam çıkarmalıyım? Naruto Pain ile dövüşüyor, sen diyorsun ki Naruto coşacak esecek. Kısaca Naruto Pain'e bilmem neler yapacak. Belki yapar belki yapmaz.

Hiçkimseye hakaret etmiyorum, saygısızlık da yapmamaya gayret ediyorum ama derdimizi anlayın lütfen manga severler. Manga ile ilgili tek bir kelime bile duymak istemiyoruz. Olacaklar hakkında genel yorum da duymak istemiyoruz. Bu işin çözümü bu başlığa girmemekten geçiyor. Ama bu başlığa girmemesi gerekenler, animeyi takip edenler değil. Bilmem anlatabildim mi.

Her kelimesine katılıyorum. Şahsen ben manga okumayı sevmiyorum, siyah beyaz olması vs. bana animenin verdiği heyecanı ve zevki vermiyor. Bu bölümde anime konuşulurken manga bölümü ayrıyken çıkıpta" mangada öyle olmadı böyle oldu, daha bilmem ne olacak" vb. zırvalıkları ve insanlara gıcıklık yapacak çocukça hareketleri yapmanın mantığı yok.

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

quote:

Mangada 1 sayfa bile tutmayan birşey ki Yamato'yu anime-mangada izleyen gören herkes zaten anlamıştır inşaa edeceğini. Yamato'nun köyü inşaa edeceğini söylemesini söylemem ile bütün zevkin kaçıyorsa en ufak konuşma bile geçmemesi gerekiyor demekki

Kraven, valla amacım tartışma yaratmak değil. Ancak burada hatalı davranıyorsun bence. Ben de bu spoiler konusunda insanların sorumsuz ve rahat davranmasına karşı hassasım. Herkesin tahmin etmesi başka, o olayın gerçekleşmesini izlemek başka. Belki de Yamato ölmüştür ha. Burada mesele spoiler ile verilen bilginin önemi ya da tahmin edilebilirliği değil ki. Ne kadar zararsız bir bilgi olsa da, sonrasında olacakları tahmin etmenizde çok etkisi oluyor. Misal Konoha'nın o halini görünce Pain'in ne kadar güçlü bir adam olduğunu anlıyorsunuz. Ama Yamato yeniden inşaa edecek dediğin anda, kıçı kırık Yamato bile bu adamın yıktıklarını tamir edebiliyor. Ben pekala Yamato'yu tamamen unutmuştum. Şimdi düşününce, Pain yaksın yıksın, Yamato düzeltsin. Pain'e pek de saygım kalmadı, sahip olduğu gücün etkisi kolayca tamir edilebiliyor. Hem de henüz Naruto ile dövüşe başlamadan. Sen bu önemsiz bilgiyi vermeseydin, aklımdaki tek şey, Pain'in koca Konoha'yı tek başına yıkmış olduğu idi. Bu sebeple çok saygı duyuyordum.

Belki olayı büyütüyor görünebilirim, ama ben mangayı tek bir sebeple okumuyorum. O da animeyi zevkle, merak ederek, kafamdan tahmin yürüterek izlemek. Sadece senin için konuşmuyorum, bu başlıkta yüzlerce spoiler ile ilgili tartışma okuyabilirsin. Bu başlık, sabrı olan, iradesi olup da mangayı okumayan insanlara ait.
    Mangayı takip edenler için ayrı bir konu var. Gidip orada istediğinizi tartışın. Mangayı okuyanlar burada neden ince ince spoiler veriyorlar biri bana izah edebilir mi?

Birtek kişi çıkıp desin ki, ben mangadan şu sebeple spoiler verdim. Ne yazık ki benim düşünceme göre tek sebebi, burada sadece animeyi takip etmeye, fikirlerini yorumlarını buna göre yapmaya çalışan bir avuç insana, kendi alamadıkları zevki tattırmamak. İyi niyetli spoiler diye birşeye de inanmıyorum. Yukarıda biri demiş, Naruto coşacak, destan yazacak. Neden yapıyorsun bunu arkadaşım. İlla gidip nokta atışı spoiler vermene gerek yok. Şimdi senin bu yazdığından ben ne anlam çıkarmalıyım? Naruto Pain ile dövüşüyor, sen diyorsun ki Naruto coşacak esecek. Kısaca Naruto Pain'e bilmem neler yapacak. Belki yapar belki yapmaz.

Hiçkimseye hakaret etmiyorum, saygısızlık da yapmamaya gayret ediyorum ama derdimizi anlayın lütfen manga severler. Manga ile ilgili tek bir kelime bile duymak istemiyoruz. Olacaklar hakkında genel yorum da duymak istemiyoruz. Bu işin çözümü bu başlığa girmemekten geçiyor. Ama bu başlığa girmemesi gerekenler, animeyi takip edenler değil. Bilmem anlatabildim mi.

Her kelimesine katılıyorum. Şahsen ben manga okumayı sevmiyorum, siyah beyaz olması vs. bana animenin verdiği heyecanı ve zevki vermiyor. Bu bölümde anime konuşulurken manga bölümü ayrıyken çıkıpta" mangada öyle olmadı böyle oldu, daha bilmem ne olacak" vb. zırvalıkları ve insanlara gıcıklık yapacak çocukça hareketleri yapmanın mantığı yok.

Adam gibi seviyeli şekilde tartışırken birisi şöyle ortalığa dalıpta seviyesiz seviyesiz laf etmiyormu insanın inadına 1 yıllık spoiler ve teorileri buraya yığası geliyor..

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

quote:

Adam gibi seviyeli şekilde tartışırken birisi şöyle ortalığa dalıpta seviyesiz seviyesiz laf etmiyormu insanın inadına 1 yıllık spoiler ve teorileri buraya yığası geliyor..

Buranın seviyesini düşüren sen ve senin gibiler. Manga okuyan kendine okuyor, ha anime izler ilerleyen bölümler hakkında bir teoride bulunur ki olması gereken de budur kimse sesini çıkartmaz. Ama gelipte anime izleyen insanlara ileride .... olacak diye gıcıklığına *** yapar o zamana doğal olarak seviye düşer.

Yahu şuraya giriyorum bir bakayım ne var ne yok diye, hiç aklımda yokken biri çıkıp yamato köyü yeniden yapacak diyor. gel de delirme ben şimdi mecburmuyum o bölümü izlemeye. 163ten önce başka bir sayfaya bakıyorum biri çıkmış "naruto gizlice rasen shuriken`i fırlatmaya çalışıyordu" diyor. Adamlar naruto`nun ne yaptığını göstermediğine göre bir planları var demek ki, belki bir şekilde heyecanı arttıracaklar böyle yaparak, manga okuyup bunu gördüysen bizim ne günahımız var ki bir kaç dakikalık zevkimizi lekeliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 5 Haziran 2010; 17:01:12 >
  • Yamato köyü ben hallederim dedi demekle zevk mevk kaybolmaz merak etme. Önceki spoilerların suçunu üzerime atmaya çalışma. Önceki sayfalara dönde bir bak, spoiler isteyenlere manga bölümüne diyen kim ?
    Ha bu arada, 2 kişi düzgün şekilde ve seviyeli bir tartışma yaşarken birden ortaya atlayıp çoluk çocuk demek seviyeli bir davranışsa daha diyecek söz yok zaten..

Yamato köyü ben hallederim dedi demekle zevk mevk kaybolmaz merak etme. Önceki spoilerların suçunu üzerime atmaya çalışma. Önceki sayfalara dönde bir bak, spoiler isteyenlere manga bölümüne diyen kim ?
    Ha bu arada, 2 kişi düzgün şekilde ve seviyeli bir tartışma yaşarken birden ortaya atlayıp çoluk çocuk demek seviyeli bir davranışsa daha diyecek söz yok zaten..

Ben genel olarak konuşuyor manga spoilerleri verenlere söylüyorum. Eğer spoiler veriyorsan sen de bu kişilere dahilsin. Ben pikapika `nın yazdıklarını destekledikten sonra atlayıp benim yazdıklarımı yanıt verme gereği duyan da sensin konunun bu kadar uzamasına neden olan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 5 Haziran 2010; 17:45:41 >
  • Kusura bakma da benim hakkımda atıp tutarsan cevabını veririm. Birinin bana yazdığı mesajı destekleyip çoluk çocuk diye konuşup sonra da ben onları genel olarak söylemiştim demekte ayrı bir olay zaten. Neyse beğenmiyorsan yorumumu bloklarsın olur biter. Bir kişiyle tartıştım karşılıklı fikirlerimizi söyledik oldu bitti. Aynı konuları başkasıyla tartışamam, konuyu daha da uzatacaksan cevabım yukarıda zaten oradan cevabı alır oraya göre konuşursun.

Kusura bakma da benim hakkımda atıp tutarsan cevabını veririm. Birinin bana yazdığı mesajı destekleyip çoluk çocuk diye konuşup sonra da ben onları genel olarak söylemiştim demekte ayrı bir olay zaten. Neyse beğenmiyorsan yorumumu bloklarsın olur biter. Bir kişiyle tartıştım karşılıklı fikirlerimizi söyledik oldu bitti. Aynı konuları başkasıyla tartışamam, konuyu daha da uzatacaksan cevabım yukarıda zaten oradan cevabı alır oraya göre konuşursun.

pikapika`nın yazdıklarını ve benim yazdıklarımı bir daha okumanı öneririm o kadar.
  • kusura bakmayında beyler birinin yamato halleder demesi yada naruto çoşacak demesi spoilerden sayılmaması lazım bende jirayayıda seviyordum asumayıda ama ikisinide onceden biliyordum ama izlerken gene zevk aldın sonucda manga bir cumle bir resim ama anime bu resimin anlatımı ve bende o resmin anlatımı izlemekden zevk alıyorum ben bile kendi kendime dedim ulan adamlar gorevef giderken kosk yapıyo bu garanti koyude bu yapar diye bu önemli degil ama o köyün nasıl yaptını görmek bana zevk veriyor kakashi içinde geçerlisi
    Ölücegini biliyordum
    Ama izledigimde o savaşını cabasını gördügümde gene zevk aldım ben

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Sakız gibi uzatmışlar. Bir de son'a shikamaru - Chouji'li bişey koymuşlar. Hay sizin gibi anime yapımcısını. Bitirdikleri yerde adam gibi bişey olsa. Allahtan mangada böyle şeyler yok

Manga'da daha beter yerde bitmişti. Hatırlarsan yeni teknik diye, rasen shuriken'i kakalamışlardı

431 böyle bitmişti

Sağ alt köşedeki yaziya dikkat..

Ama yeni teknik önce ki yaptığıyla şimdi ki arasında çok sağlam fark var
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

kusura bakmayında beyler birinin yamato halleder demesi yada naruto çoşacak demesi spoilerden sayılmaması lazım bende jirayayıda seviyordum asumayıda ama ikisinide onceden biliyordum ama izlerken gene zevk aldın sonucda manga bir cumle bir resim ama anime bu resimin anlatımı ve bende o resmin anlatımı izlemekden zevk alıyorum ben bile kendi kendime dedim ulan adamlar gorevef giderken kosk yapıyo bu garanti koyude bu yapar diye bu önemli degil ama o köyün nasıl yaptını görmek bana zevk veriyor kakashi içinde geçerlisi
    Ölücegini biliyordum
    Ama izledigimde o savaşını cabasını gördügümde gene zevk aldım ben

Sevgili RfLex.

Ne demek istediğimizi hiç ama hiç anlamamışsın. Biz diyoruz ki, burada animenin ilerleyen bölümlerinde olacaklar hakkında en ufak bir bilgi lütfen vermeyin.

Sen önceden bildiğin halde, izlerken zevk alıyor olabilirsin. Ama bu bizim de zevk alacağımız anlamına gelmez. Tekrar rica ediyorum, lütfen sadece animeyi takip edenlere karşı saygılı olun. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Biliyorum ki, her zaman olduğu gibi boşa konuştuk, boşa kırdık birbirimizi. Gene herkes bildiğini okuyacak, gene olan bize olacak.
  • Selam dostlar,

Eski bölümleri izlememiş olanlar için spoiler içine alıyorum. Birkaç sorum olacak.
    Jiraiya Pain ile dövüşürken neden Gamabunta'yı değil de Gamaken'i getirdi? Açıkcası ben Gamaken'i Gamabunta'dan daha çok seviyorum ama Gamabunto sonuçta Boss. En güçlü o.

İkinci bir sorum, Jiraiya 3 tane Pain'i öldürdükten sonra, arkadan saldırıldığında kolunu kaybetti. Öldüklerine kesin kanaat getirdiği için dikkatsiz davrandı ama yine de benim içime bir türlü sinmedi. Kesinlikle farketmiş olmalıydı o saldırıyı.
  • quote:

Selam dostlar,

Eski bölümleri izlememiş olanlar için spoiler içine alıyorum. Birkaç sorum olacak.
    Jiraiya Pain ile dövüşürken neden Gamabunta'yı değil de Gamaken'i getirdi? Açıkcası ben Gamaken'i Gamabunta'dan daha çok seviyorum ama Gamabunto sonuçta Boss. En güçlü o.

İkinci bir sorum, Jiraiya 3 tane Pain'i öldürdükten sonra, arkadan saldırıldığında kolunu kaybetti. Öldüklerine kesin kanaat getirdiği için dikkatsiz davrandı ama yine de benim içime bir türlü sinmedi. Kesinlikle farketmiş olmalıydı o saldırıyı.

Fark etseydi savuştururdu.Şonuçta gerçeğinin içlerinde olmadığını biliyor.Hani o benim öğrencim dövemem falan yok .Fark etmedi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 6 Haziran 2010; 22:07:34 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Selam dostlar,

Tam olarak hatırlamıyorum önemli bir sebebi olup olmadığının ama Gamabunta daha çok açık alanda hareket eden ve Yondaime'den başka buyruğu altına alan olmadı Jiraiya dahil. Gamaken tam bir emir kulu ve o anki durum için daha kullanışlıydı. Ayrıca Gamabunta tamamen saldırı özellikli, Gamaken çok iyi savunma yapabiliyor.

Jiraiya, Pain'i tanımıyordu o anda. Karşısına 3 tane çıktığında sadece o 3 tanesi var sanıyordu. Onları öldürünce bu işin biteceğini sandı ve üçünü öldürdü. Onlar öldükten sonra olayın kapandığını sandığı için rahatladı ve gardını indirdi. Zaten hatırlıyorsan o anda Painlerden biri bir çubuk soktu bizim azgın tekemize. O çubuk çakrasını düzensizleştiriyor ve adam gibi kontrol edememesine neden oluyor (spoiler değil o söylemişti zaten) Zaten beklemediği bir savaşta iyice yorulmuştu ve çakrasını da kontrol edemiyordu, hepsi birleşince daha fazla savaşacak gücü kalmadı ve sonunda öldü. Ayrıca içine sinmemesi konusunda haklısın. Onunla ilgili bazı teoriler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 6 Haziran 2010; 22:07:32 >

Açıkçası ben de
    Gamaken'i tercih ederdim. Hem çok atletik, hem savunma silahı hem de saldırı silahı var. Oldukça da karizmatik buluyorum.

Şimdi aklıma başka bir soru geldi. Acaba
    Sage mode sadece Mount Myōboku'dan mı elde ediliyor? Hatırlarsanız, Sasuke Deidara ile savaşırken, yılanın içine girip boyut değiştirmişti. Boyut değiştirmekten kasıt, muhtemelen yılanların ülkesine gitti ve geri geldi. Acaba oralardan başka güçler, jutsular elde edilemez mi?

Ne dersiniz? Tabi ki mangadan spoiler vermeden, fikirlerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç B. -- 6 Haziran 2010; 23:59:50 >
  • quote:

Şimdi aklıma başka bir soru geldi. Acaba
    Sage mode sadece Mount Myōboku'dan mı elde ediliyor? Hatırlarsanız, Sasuke Sasori ile savaşırken, yılanın içine girip boyut değiştirmişti. Boyut değiştirmekten kasıt, muhtemelen yılanların ülkesine gitti ve geri geldi. Acaba oralardan başka güçler, jutsular elde edilemez mi?

Bu kısımla ilgili benim düşüncem sage mod deninen olayın belki başka bir türüde vardır mesela yılana yada katsuya göre olanı felan sonucda narutonun sage modunda sekli kurbagaya benziyo heni ben öyle düşünüyorum Saske konusuna gelince o uzun süre kalmadı orda sonucta jiraiya olsun naruto olsun myboku dagında zaman geçirdiler hani bu dünyadan baglantılarını kesip henüz sasuke ve tsunadede böle bişi görmedim ben ole hatırlıyorum ama bu her summona özel olabilir gibi bi düşüncem var

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.