Şimdi Ara

Naruto (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: GaaRa.

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

tabii ki
    şaşılacak bişey yok.normal bi olay.
    bakınız :
    one piece
    dragonball serisi.

Naruto'yu Cekildi Diye Bildiğim İçin Başlamıştım.

bitmiş uzun seri istiyorsan dragon ball izle
    dragonball-Z nin 260.bölümüne geldim bıraktım ben
    belli bi yerden sonra kendini tekrarlıyor.
    ama dragonball ve dragonballZ nin ilk kısımları(100-150 bölüm) izlenir
  • [Deleted by Admins]
    Tavsiye eder misiniz demiyorum 43 sayfaya geldiğine göre güzeldir heralde.
    Tüm bölümlerinin sorunsuz altyazıları mevcut mu?

Anime dünyasına Naruto ile dalış yapmak istiyorum.
    Ama konusunu merak ediyorum doğrusu. Naruto çok duydum da hiç merak etmedim konusunu falan.
    Netten de aramadım doğrusu. Vardır eminim kaynaklar.
    Aslında bi konu açsam olur da konu kalabalığı olmasın şimdi.

Önce sormuştum ama yanlış kapıya gitmişim
    http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/mpage_45/key_/tm.htm
  • Gaara dostum, 220'ye kadar izlemen bence gereksiz. Animenin 130. bölümü civarında orjinal manganın 1. bölümü bitiyor ve Naruto Shippuuden başlıyor. Fillerların ana hikayeye etkisi yok. Tabi etkisi olmadığnı biliyorsundur ama sadece bir tavsiyede bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 10 Şubat 2010; 22:58:51 >

Orijinalden alıntı: PHI

Müsaadenizle sorularım var arkadaşlar.
    Şimdi bu Naruto'nun konusu nedir tam olarak?
    Kaç bölümdür kaç sezondur?
    Tavsiye eder misiniz demiyorum 43 sayfaya geldiğine göre güzeldir heralde.
    Tüm bölümlerinin sorunsuz altyazıları mevcut mu?

Anime dünyasına Naruto ile dalış yapmak istiyorum.
    Ama konusunu merak ediyorum doğrusu. Naruto çok duydum da hiç merak etmedim konusunu falan.
    Netten de aramadım doğrusu. Vardır eminim kaynaklar.
    Aslında bi konu açsam olur da konu kalabalığı olmasın şimdi.

Önce sormuştum ama yanlış kapıya gitmişim
    http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/mpage_45/key_/tm.htm

Narutonun konusu genel olarak ninja dünyasıyla ilgili:
    Naruto, içine hapsedilmiş kyubii (9 kuyruklu efsanevi tilki) yüzünden Konoha halkı tarafından yaratık olarak görülüp kenara itilmiş bir çocuktur. Naruto'nun bütün hedefi Ninja akademisini bitirip, Hokage olmaktır.

Akademi'nin ilk bölümünü bitirip genin olarak mezun olan Naruto, arkadaşları Sakura ve Sasuke ile chunin olabilmek için yeni eğitimlerine başlarlar.

Yaramaz ve bir o kadar heyecanlı bir kişiliğe sahip olan Naruto, içindeki kyuubinin gücünü yavaş yavaş öğrenecektir.

Naruto 220 bölümdür
    Ayrıca Narutonun devam serisi Naruto Shippuuden var(2. sezon diyebilirsin sanırım) o da şu anda 146 bölüm ve her hafta yeni bölüm çıkıyor

Eğer bölüm sayısı çok fazla geldiyse filler bölümleri isteğe bağlı olarak geçebilirsin
    Filler bölümün ne olduğunu bilmiyorsan:
    Hikayeyle bir alakası olmayan, sadece seriyi uzatmak için yapılmış bölümler, kısacası doldurucu bölümler
    Narutoda 135-220 arası komple filler bölümlerdir ayrıca daha bir çok başka filler bölümler de mevcut.

Türkçe altyazı olayına gelirsek:
    dediğim gibi Narutonun 135-220 bölümleri arası komple filler olduğu için pek fazla çevirmen 135 den sonrasını çevirmiyor
    yanılmıyorsam şu anda Naruto sadece 200 küsurlara kadar alt yazıya sahip(ama öncedende dediğim gibi 135den sonraki bölümleri geçebilirsin)
    Ayrıca devam seri olan Naruto Shippuuden tamamen çevrilmiş durumda ve yeni çıkan bölümlerde güncel olarak çevrilmekte

Dead Or Alive
    Teşekkürler bilgiler için.
    Bu Shippuuden dediğiniz devam ediyormuş anlaşılan. Bu ne kadar sürecek bilgi var mı acaba?
    Yani temelli bitsin, indireyim hepsini, 1 haftada izleyeyim öyle bir şey istiyorum doğrusu. Güncel takip etmeye yetemiyorum artık. Diğer diziler var bi de malum.

Konusu falan çok ilgimi çekti aslında.
    Peki bu tarz güzel önerebileceğiniz başka anime var mı? Bitmiş olması şartıyla. Yani yeni bölümleri güncel olarak yayınlanmayan?
    "Bitmiş yok ama güncel yayınlanan şunlar var bak şahane 10 numara kesin izlemelisin" dedikleriniz varsa onları da duymak isterim.

GaaRa.;
    Aslında bitmemiş şu anda devam ediyor olması sıkıntı çıkardı bak şimdi.
    Güncel takip edilecek diziler artıyor sürekli.

Dead Or Alive
    Bu Shippuuden dediğiniz devam ediyormuş anlaşılan. Bu ne kadar sürecek bilgi var mı acaba?
    Yani temelli bitsin, indireyim hepsini, 1 haftada izleyeyim öyle bir şey istiyorum doğrusu. Güncel takip etmeye yetemiyorum artık. Diğer diziler var bi de malum.

Peki bu tarz güzel önerebileceğiniz başka anime var mı? Bitmiş olması şartıyla. Yani yeni bölümleri güncel olarak yayınlanmayan?
    "Bitmiş yok ama güncel yayınlanan şunlar var bak şahane 10 numara kesin izlemelisin" dedikleriniz varsa onları da duymak isterim.

Tamamlanmış anime serileri izlemek istiyorsanız.Kesinlikle ilk tavsiye Death Note'dur.Türünün tartışmasız en iyisidir.Alternatif olarak:
    Darker Than Black.
    Shakugan no Shana izleyebilirsiniz.Fakat animeye giricem diyorsanız şiddetle tavsiyem(naruto ve bleach)
  • quote:

GaaRa.;
    Aslında bitmemiş şu anda devam ediyor olması sıkıntı çıkardı bak şimdi.
    Güncel takip edilecek diziler artıyor sürekli.

Dead Or Alive

ömür biter naruto bitmez.bekleme boşuna bitmesini.sağlam 5 sene daha var.10 seneye kadarda gider.
    arkadaşların dediği gibi death note la başla bi sonra bakarız tekrar.
    ne tarz bişey istediğinde önemli tabi.ama naruto güzeldir izle bence.ilk başta kahramanlarımız çocuk yaştalar 13-14 felan.ama sonradan büyüyorlar ekşın olayı tavana vuruyor

@gaara
    db bunlar kardeş
    http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=231
    http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1530

bi seri daha var ama onu izlemedim.adı dragon ball gt.pek sevilmez o seri.bu ikisini indirmen ve izleen baya zaman alır zaten

153+291 bölüm bunlar sade(amerikan versiyonu bunlar.capon olanlar biraz daha fazla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 11 Şubat 2010; 18:32:03 >
  • [Deleted by Admins]

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Arkadaşlar Gaara 1.Sezonda Rock Lee'yi Kurtardıktan Sonra Tekrar Kacıncı Bölümde Geliyor ?

200 den sonrasına bak o aralar bi filler da olması lazım
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.