Şimdi Ara

Nargilede halka nasıl yapılırACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
79.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nargilede Halka Nasıl Yapılır?

Nargilede halka yapmak, bir beceri ve teknik gerektiren bir sanattır. İşte nargilede halka yapmayı öğrenmek için adım adım bir kılavuz:

• Nargilenizi normal şekilde için ve içinizi hafifçe nemlendirin.
    • Nefesinizi çekerken, dumanı ağzınızda tutun ve dudaklarınızı "O" şeklinde yuvarlayın.
    • Dilinizin ucunu ağzınızın alt kısmına yerleştirin ve ağzınızdan küçük bir hava akımı salın.
    • Dilinizle küçük bir hava kabarcığı oluşturun ve dudaklarınızla halkanın şeklini verin.
    • Hava kabarcığını nazikçe üfleyin ve halkanın serbest kalmasını bekleyin.

İpuçları:

• Egzersiz yapın! Halka yapmak zaman ve pratik gerektirir, bu nedenle pes etmeyin.
    • Nefesinizi kontrol etmek önemlidir. Ciğerlerinizden çok fazla hava üflerseniz, halka patlayacaktır.
    • Dilinizi doğru konumlandırın. Dilinizin ucu, ağzınızın alt kısmına değmelidir, aksi takdirde halka şeklini almayacaktır.
    • Sabırlı olun ve eğlenin! Halka yapmak zorlu olabilir ama aynı zamanda eğlenceli bir deneyimdir.

Anahtar Kelimeler:

• halka nasıl atılır
    • nargile halka atma
    • nargile yuvarlak yapma
    • nargilede halka nasıl yapılır
    • duman halkası nasıl yapılır
    • nargile halka nasıl yapılır
    • nargilede yuvarlak nasıl çıkarılır
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • çek dumanı ve agzında tut, yanağın dış kısmında parmakla hafifçe pıt pıt diye vur. O şeklinde çıkar, olmazsa deneye deneye delüganlı
  • beceremiyorum ya
  • dumanı çek ağzında tut ve dudaklarını oval yap ve çeneni hızlıca kaldırırken dudakların öne doğru gidecektir(yaparken biraz balığa benzion ama :)) ve çıkan duman halka şeklince çıkar

edit:birde şelale olayı var dumanı çek ama ağzında tut ve ağzın hafif açık ken dilinle dumanı it ve burnundan nefes al ağızdan çıkan duman burundan girerek estetik bir görüntü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 6 Şubat 2010; 17:10:34 >
  • gandalf dumandan gemi yapiyor sen hala halka peşindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

gandalf dumandan gemi yapiyor sen hala halka peşindesin

Belki işine halka olanı yarıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• kızlara arrtisttik yapmaya calısıom xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Belki işine halka olanı yarıyordur

• Cevabı basit, 4-5 arkadaş toplanacaksın, yuvarlak masa etrafına toplanıp nargile tüttüreceksin.

Ama şunu unutma 5 arkadaş, yuvarlak masa etrafına 4! şekilde dizilebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeydayaKurban

Cevabı basit, 4-5 arkadaş toplanacaksın, yuvarlak masa etrafına toplanıp nargile tüttüreceksin.

Ama şunu unutma 5 arkadaş, yuvarlak masa etrafına 4! şekilde dizilebilirsiniz.

• Duman sonuna kadar çekilir. İlk önce biraz duman verilir. Dudakları oval yapıp çene sert bir şekilde vurdurulur. Olmazsa yanak yöntemini dene, ben öyle öğrenmiştim.
  • Ortamda ceyran falan olmayacak yoksa duman direk dağılır.Bol çekeceksin ki halka kalın çıksın.Ağız oval şekle getirilir ve hoh diye üflenir çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.