Urfada oldugumuz için suriye yani kaçak çay içioruz ve çook sevioruz biz urfalılar olarak
Kaçak Çay tabiki...
quote:
Orjinalden alıntı: Triquetra
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
arkadaşlar bu yabancılar çaylarına nasıl süt katıp içiyorlar aklım almıyor. düşündğkçe midem bulanıyor. iğrenç!
kardeş sen konu içinde konuya geçiyorsun okadar ön yargılı olma, ben denedim tadı güzel oluyor,
yapma birader görüntüsü kokusu bile içimi fena yapıyor.
Memleketimin halis muhlis çayı varken kaçak çayla işim olmaz!
Kaçak çayın nasıl bir işlemden geçtiğini biliyor musunuz? Suriyeye ya da diğer arap ülkelerine giden yakınlarınız varsa sorun derim.
Rize çok acı be
Kaçak çay daha içmedım hayatımda
Lipton ii bence
Not : Sütlü çayın tadı gayet guzel (hele tuz atınca )
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
Çalı süpürgesiyle süpürülüp üstünde yürünen çay içilir mi bea öğğğğ.Arena da göstermişti bi ara.
Kaçak çay, adı üstünde yasal olmayan yollarla yurt dışından kaçırılıp gizlice yurda getirilen çay, ülke ekonomisini batıran çay.
Şahsen yurdumun Rize çayı varken yaklaşmam.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Çalı süpürgesiyle süpürülüp üstünde yürünen çay içilir mi bea öğğğğ.Arena da göstermişti bi ara.
Bilmediğin çayı içmeyeceksin işte. Git Çaykur al iç. Mis gibi.
Ben normal çay içmem, kahve tiryakisiyim, ama hergece mutlaka büyük bardak yeşil çay içiyorum. Rizelilerden bilen varmı Rize'de piyasada bulabileceğimden daha iyi yeşil çay bulunuyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
quote:
Çaykur gibisi varmı ya
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
quote:
Çaykur gibisi varmı ya
Ben çernobil olayından beri evde yerli çay içmiyorum.Çernobilin etkileri en az 20-30 yıl sürecek deniliyor.Seylan çayı içiyoruz genelde.