Şimdi Ara

Nakhla nargile tütünü nereden temin edilir..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
20.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmitte oturuyorum beyler.burdaki tütünlerin çoğu sahte(merdiven altı imalat).Cafelerde çok pahalıya kapatıyor.250 gr lık pakete 30 lira çekenler var.(12-15 tl değeri).
    gg de sahibinden.com da falan satanlar varmış ama ben bir türlü ulaşamadım.

varmı bilgisi olan arkadaşlar,çok makbule geçer gerçekten..
  • alfakhr yada bahreyn tütünü sağlayabilirm ben sana istersen...akrabam bu işleri yapıyor tütün nargile tavla okey takımı vs istersen yardımcı olurum yalnız Osmaniyedeyim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

alfakhr yada bahreyn tütünü sağlayabilirm ben sana istersen...akrabam bu işleri yapıyor tütün nargile tavla okey takımı vs istersen yardımcı olurum yalnız Osmaniyedeyim ben.

bana çok fazla değil 250 gr falan lazım.al fakher yada bahreyn varsa öyle olur.
  • burda kiloluk satıyoruz biz genelde yarımşar kiloluk paketlerde...sanırım sen ufak paketlerden istiyorsun.kargosu ile falan pahalı gelir diye düşünüyorumda...

istediğin paketler bunlardan mı ? bunamı 30 tl çekiyorlar ? :S
  • quote:

burda kiloluk satıyoruz biz genelde yarımşar kiloluk paketlerde...sanırım sen ufak paketlerden istiyorsun.kargosu ile falan pahalı gelir diye düşünüyorumda...

istediğin paketler bunlardan mı ? bunamı 30 tl çekiyorlar ? :S

evet,buna 30 tl çekti.
  • ahahahahaha yuhh ! tamam dostum ben pazartesi bir sorayımda sana yardımcı olayım...bu paketler pek kaliteli değil diye biz satmıyorduk nargile alanlara hediye veriyoruz bu paketlerden yada bunların bir ufağı vardı galiba...çift elma vs genede bir sorayım senin için eğer varsa ayarlarım...

bu arada online tütün satış işinemi girsem napsam :D :D :D iyi para var yahu duruma bakılırsa :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 9 Temmuz 2011; 17:25:14 >
  • quote:

ahahahahaha yuhh ! tamam dostum ben pazartesi bir sorayımda sana yardımcı olayım...bu paketler pek kaliteli değil diye biz satmıyorduk nargile alanlara hediye veriyoruz bu paketlerden yada bunların bir ufağı vardı galiba...çift elma vs genede bir sorayım senin için eğer varsa ayarlarım...

dua ederim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkolsüz Bira nerede bulunur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al fakher tütün isteyen arkadaşlar yazabilirler !!!
  • bu al fakher tütünleri ne kadar? yarım kilo aldın bundan diyelim kaç nargile çıkar ortalama
  • beyler büyük marpuç ve tütün lazım bana fiyat çekerseniz anlaşırız
  • Ben bugün taksimdeki kallavide hesap öderken sordum satılıyor mu diye. Biz satmıyoruz aslında diye kem küm ettikten sonra 250gr al fahker i poşette 35tl ye verdiler. Evde ufak boy bi nargile vardı, ilk kez kendim yapmayı denedim. Heves etmiştim yani. Ama cok uğraştırdı, köz hemen bitti, ortalık pislik oldu, pek beceremedim. Tekrar yapmayı denemem, dışarda içerim artık, tütün ziyan olmasın diye de yollayabilirim sana. Para falan istemiyorum, adresini yaz özelden, yollarım kargoyla.
  • Arkdaşlar Al-fakher tütünü nerden temin edebilirim.Konya'dayım.
    Kendi resmi sitesine baktım ama sanırım mısırdan geliyor tütünler.Buraya getirirler mi?Getirirlerse kargodan geçirmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Arkdaşlar Al-fakher tütünü nerden temin edebilirim.Konya'dayım.
    Kendi resmi sitesine baktım ama sanırım mısırdan geliyor tütünler.Buraya getirirler mi?Getirirlerse kargodan geçirmesinler.

Al Fakher tütünler kaçak olarak satılıyor hocam. Türkiye'ye bazı sebeplerden dolayı destek veremiyorlarmış, daha önce sormuştum. Ayrıca merkezi Dubai'de.
  • arkadaşlar ben şuan mersindeyim ama ciddi talep olursa ay sonuna osmaniyeden al-fakher yada bahreyn tütünü ayarlayabilirm yarım kiloluk paketler halinde. Konuyu açan arkadaş için ufak paketler sordum o zaman bulamamıştım. Osmaniye'ye geçtiğimde ayarlayabilirim ama dediğim gibi yarım kiloluk paketler 50 tl olsa gerek...hatta nargile ve nargile malzemeler yada tavla takımı vs ayarlayabilirm isteyene. Bizim buralarda bulmak biraz daha kolay oluyor böle şeyleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 31 Temmuz 2011; 14:14:10 >
  • Yarım kiloluk için 50 TL çok pahalı. O fiyata 1 kg alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysséus

Yarım kiloluk için 50 TL çok pahalı. O fiyata 1 kg alınabiliyor.

el fahkrın paketleri ağırlığı nedir standart ? o zaman kilosu o fiyatadır. Ben para vermediğim için bilmiyorum sadece bu işlerin satışını yapan tanıdığım var onlar yurtdışında getiriyorlar ve paketlerde satılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysséus

Yarım kiloluk için 50 TL çok pahalı. O fiyata 1 kg alınabiliyor.

el fahkrın paketleri ağırlığı nedir standart ? o zaman kilosu o fiyatadır. Ben para vermediğim için bilmiyorum sadece bu işlerin satışını yapan tanıdığım var onlar yurtdışında getiriyorlar ve paketlerde satılıyor.

Kilosu o fiyatadır hocam. Ben Geçenlerde ambalajında böğürtlenli tütünü 55 liraya almıştım. Daha önce de yarım kiloluk üzümü 25 lira civarına almıştım.
  • 250 gramlık al-fakher tütünü olan varsa çeşitleri ve fiyatı pm atsın toplu alım yapabilirim.
  • --------------------------------------------------------------------------------

NARGİLE VE NARGİLE MALZEMELERİ DENİLİNCE AKLA GELEN HERŞEYİ BOL ÇEŞİT VE KALİTELİ HİZMETLE BULABİLECEGİNİZ TEK MAGAZA ANKARADA AÇILDI

ANKARADA NARGİLEDE DEVRİM NİTELİGİNDEKİ MAGAZAMIZ HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR...

HOOKAH TURKEY STORE (PARAKENDE VE TOPTAN NARGİLE SATIŞ MAGAZASI)

TELEFON :0312 222 30 77
    EMAİL: hookahturkey@hotmail.com
    wep sitemiz :www.hookahturkey.com

AZERBAYCAN CAD.( ESKİ 3.CADDE) 13/A BAHÇELİEVLER ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI BEGENMEZİ RİCA EDERİZ

http://www.facebook.com/hookahturkey
  • Arkadaşlar Nakhla, Al Fakher, Bahreyn aradığınız tüm ürünler burada
    Üstelik orjinal
    www.nargiletutun.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.