Şimdi Ara

Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
33.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyisi coconara marka olandir. Ama turkiyede bulamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AL FAKHER tütün bulunur arkadaşlar.
  • kaliteli kömür arayanlara cocoşam
     Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi
  • al fakher king hacii A kullanıcısına yanıt
    hacii Merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105376372 bu linkte satıcıya yaptığım yorumların ve sorduğum soruların aynısını size de söylediğimi varsayarsak

Elinizde Üzümlü Al-Fakher tütün mevcut mu?

O arkadaşın adresi İstanbul ve Web sitesi de mevcut. Sizin göstereceğiniz referansınız var mı, ya da adresiniz İstanbul ise elden de alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozmeniniz -- 2 Mayıs 2015; 20:18:52 >
  • Hort, arkadaşlar yurt odasında çakmakla yakabilecegim çok ugrastirmayan ve bununla birlikte baş agrisi,koku, sıçrama yapmayan Köz önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kömür arayanlar için hort :)

Türkiyede fındık kabuğundan ürettiğimiz 1. Kalite nargile kömürümüzü , nargile severler için şiddetle tavsiye ediyorum.

Dumansız , kokusuz ve ağaç kesilmeden üretilmiştir.
    Delikli Yapısı nedeniyle 1,5 saat yanma özelliğine sahiptir.

Sitemizden yada diğer alışveriş sitelerinden alabilirsiniz.Nargile Kömürü
  • Arkadaşlar en son her gün nargile içen bir arkadaşımın da tavsiyesiyle Tekdemir kömür aldım. Hem ucuz, hem de gayet başarılı buldum. Aldığım kömür şu:

http://www.tekdemir.net/tr/nargile-komurleri/342-tekdemir-nargile-koemuerue.html

Yorumum: Kömür biraz geç pişiyor. Kıvılcım atma ya da külünü saçma gibi bir sıkıntı yaşatmıyor. Tadı etkilemediğini düşünüyorum. İçim süresi iyi, geç pişen diğer kömürler gibi bu da çabuk bitmiyor. Kefo'nun standart serisinden (kaliteyi düşürdüler bu seride, tavsiye etmiyorum artık) daha başarılı bir ürün, Kefo Gold serisi ise başarılı fakat biraz pahalı (Tekdemir'den iki kat pahalı). Onun yerine bununla devam etmeyi düşünüyorum.

@YeliDesign ürün ilgimi çekti, 5 kg kargo dahil 35 TL'ye satıyorsunuz. Numune için çok fazla, deneyebilmem adına daha küçük bir satın alım şansı olmaz mı?
  • YeliDesign kullanıcısına yanıt
    Min kaç tl alım

• Bu markayı mutlaka denemelisiniz alman markası türkiyede satısa basladı ilgilenenler için link bırakıyorum

https://www.coconight-nargilekomuru.com/

Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecobaran35 -- 7 Nisan 2023; 2:6:13 >
  • Nargile kömürü fiyatları arttı ama bir süredir de zam gelmediği gerçek. Trendyol'da Kefo Gold 72 TL. N11'de de aynı fiyat, 2 tane alınıp kuponlarla daha ucuza da getirilebilir. Sizin Coco Night 70 TL gözüküyor N11'de, kuponla falan uyguna getirilebilir.

• arandur kullanıcısına yanıt

Evet ara ara kampanyalar yapılıyor ozelliklede 3kg lık 5kglık ürünlerde kargo maliyetinden dolay daha indirimli oluyor mesela n11 de 3kglık 180₺ linkide buraya bırakıyorum. Coco night ın ürünleri one nation,coco pearls, kefo xl ile ayar kısa sürede hakettiği yerlere gelecektir.

Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendiwww.n11.com
    Coco Night küp Nargile Kömürü 3 KG 27 MM Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/coco-night-kup-nargile-komuru-3-kg-27-mm-36427176?magaza=coconight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecobaran35 -- 5 Nisan 2023; 22:49:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.