Şimdi Ara

Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
33.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar evde nargile yapmak icin hangi kömür tercih edilmeli. genel meşe diyor ama evde yapmasi zor yanmasi vs si. digerleride sıkma kömür bas agrisi yapiyor yokmu adam gibi evde yakımı kolay kaliteli kömür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedealer -- 4 Mart 2011; 20:19:26 >
  • up yokmu anlayanlar
  • valla kömürünü bilemiycem ama tütününü çileklisinden almanı tavsiye ederim çok tatlı kokuyo.:) bizimkiler bir kömür yakıyolar evlere şenlik önce şeker maşasıyla ocakta kömürü köz halıne getırıp nargılenın kömür yuvasına bırakıyolar üflluyolar üfluyolar:D Allahım tam makara ya ben bile izleyınce yoruluyorum:D soba yakmak gibibişi. :D kolay bi yolu varsa burdan öğrenip ders vereyim sunlara:D
  • Şu çakmakla yakılan közlerden al, yuvarlak birşey kalıp şeklinde. Geçen gün bir cafede denedim, çok pratik ve en az 45 dk gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Şu çakmakla yakılan közlerden al, yuvarlak birşey kalıp şeklinde. Geçen gün bir cafede denedim, çok pratik ve en az 45 dk gidiyor

ondan lardan kullanıyorum suan ama cok baş agrisi yapiyor. sıkma kömürler bas agrisi yaparmiş öyle okudum nette. ewde yapan arkadsalardan yardım bekliyorum
  • evde nargile yapma bence... valla halı süzgeç gibi oluyor

kılasik uzun sıkıştırma kömürler idealdir. çakmakla tutuşanlar çıtırdaya çıtırdaya kıvılcım atıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cakmak la yananlarda kalitelisini aldm o ilk yanarken yapio hocam sonra 30 dk tuttum hicbir şey yok dikkatli olunursa sorun olmuyorda işte evde uzun surelerdir yapan arkdaslardan tavsiye bekliyorum hangi közü aliyim kokusuz yaziyor közün üstünde mesela leş gibi kokuyor. yokmu belli bi marka en iyisi olan
  • hangi kömür olursa olsun tamamen kor haline gelmeden lüleye koyarsan koku, öksürük, baş ağrısı, miğde bulantısı yapabilir. iyi kızarmış bir kömür lezzet açısından iyidir. kömür lülenin tam ortasına değil kenarlarına konulmalı ki lüle ısınmalı. yoksa tütün yanar... unutulmamalıdır ki nargile tütünü yakılarak değil ısıtılarak içilir...
  • icme köz temizligi vs sıkıntım yok hocam yıllardır kafe de iciyorum sadece ev e yeni aldım. bence közde sorun var cunki tam kor haline getiriyorum :S
  •  Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi

Elimdeki köz bu
  • geçen yaz mangaldayken gördüm adamın teki mangal ın üstüne benzin veya gaz gibi bişey döktü sonra çakmakla yaktı
  • zehirleniriz öyle :D
  • meyve çekirdeklerinden imal edilen tiryaki marka kömür var bulabilirsen onu al illa o marka olması şart değil meyve çekirdeklerinden imal edilmiş bir kömür bulsanda olur. kokusuz dumansız süper birşey. ocakta yanabiliyor.
  • hocam elimdekilerdede yukarda ss olanda kokusuz dumansız yaziyor ama kokusu var:S şimdi nargileciye gidip meyve çekirdekli kömür mü diyim
  •  Nargile kömürü ev icin hangisi tercih edilmeli? ss eklendi

bu kömürmü
  • ta kendisi
  • nerden bulcaz hocam bunu googleda bile 1 sitede cıktı :S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.