Şimdi Ara

Napolyon.com Güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu siteyle karşılaştım hoşuma gitti acaba güvenilir mi ?

Üyelik Sözleşmesinde :
    c) Üye, Ňapolyon'un işbu Sözleşme konusu Hizmetler'i ifasına yönelik olarak ve/veya bu amaçla anlaşma akdettiği iş ortakları ile vesair nam altındaki 3. kişilere, Ňapolyon'un Üyeler'e ait gizli/özel/ticari bilgileri açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple kendisinden her ne nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyeceğini kabul eder.

yazıyor.Biraz korkuttu beni siz ne dersiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Napolyon.com: Güvenilir Bir Anket Sitesi mi?

Napolyon.com, tüketici geri bildirimleri toplamak için bir çevrimiçi anket platformudur. Kullanıcılara, çeşitli ürünler, hizmetler ve markalar hakkında görüşlerini paylaşmaları için ücretli anketler sunar.

Napolyon.com'un Güvenilirliği

Napolyon.com, sektörde saygın bir şirkettir ve aşağıdakiler de dahil olmak üzere güvenilirliğini destekleyen çeşitli faktörler bulunmaktadır:

• Veri Güvenliği: Napolyon.com, kullanıcı verilerini güvenli bir şekilde saklamak için sektör standartlarına uygun güvenlik protokolleri uygular.
    • Gizlilik: Napolyon.com, kullanıcı gizliliğine önem verir ve toplanan tüm bilgilerin gizli tutulduğunu taahhüt eder.
    • Üçüncü Taraf Doğrulaması: Napolyon.com, Trustpilot gibi üçüncü taraf inceleme platformlarında olumlu geri bildirimler almıştır.

Napolyon Anketlerinin Kalitesi

Napolyon anketleri, yüksek kaliteli ve bilgilendiricidir. Şirket, anketlerini dikkatle tasarlar ve yanıtlayanların deneyimini iyileştirmek için sürekli olarak iyileştirmeler yapar.

Katılım Süreci

Napolyon.com'a katılmak ve ücretli anketleri yanıtlamak kolaydır. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, profilinize uygun anketler alacaksınız. Anket başına ödeme, anketin uzunluğu ve karmaşıklığına bağlı olarak değişir.

Sonuç

Napolyon.com, güvenilir ve itibarlı bir çevrimiçi anket platformudur. Kullanıcılara güvenli ve gizli bir ortamda görüşlerini paylaşmaları için bir fırsat sunar. Napolyon anketlerinin kalitesi yüksektir ve katılım süreci kolaydır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyleeeeeeeeeerrrrrrrr?
  • ya bu site anket falan yaptırıyor ya. tabi doğal olarak reklamını yapmak isteyen sitelerle, şirketlerle çalışıyor.

yazdığı maddede söylenmek istenen; "biz senin mail adresini, telefon numaranı, adresini vs. bu şirketlerle paylaşabiliriz. üye olmakla bunu kabul etmiş oluyorsun"

bence korkulacak bişey değil bu. sadece mail adresine reklam mailleri gelebilir, veya telefonuna reklam mesajları vs. ben böyle anladım yani.
  • Arkadaslar biri bu site hakkinda bilgi verebilir mi issizim bu aralar para lazim
  • Senelerdir üyeyim herhangi bir zararını görmedim. Zamanında super teklif.com iken 100 TL para yatırmıştım sonradan napolyon oldu isterseniz 100 TL yi iade edelim dediler istemedim. Bu sene 100.000 nap birikti karşılığı 100 TL hesabıma çektim. Daha önceden de 33 TL bilyoner de harcamıştım. Benim görüşüm sağlam firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegceg1 -- 17 Aralık 2012; 22:21:53 >
  • Site güvenilir evet.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese..
    <<<<www.napolyon.com/odeme-kanitlari>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2014; 15:35:15 >

• gençler benwww.benderimki.com a üyeyim güvenilir 1 senedir sıkıntı yaşamadım sizede onu tavsiye ederim bu siteyi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    softavm.com güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Lazimbana.com güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar napolyon da puzzle oyna 100.000 NAP kazan. Burdan üye olarak başlayabilirsin.http://www.napolyon.com/Uye/Kayit?idType=lid&id=e8cd5146-58a7-4fa8-86eb-cfbbc8f05a77
  • Çoğu ankete kabul edilmiyorsunuz. Aylardır lol kampanyasinida yenilemiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.