![]() Amazon'da ürün satılıyor ve gönderende amazon. Ancak kafama şu takıldı import fees, kargo ücretlerini ödeyebiliyoruz alırken, buna rağmen 30 euro limitini aştığı için yine de gümrükte kalır mı? Kafam çok karıştı gönderenin amazon olması bir sorun yaşamayacağım hissini uyandırıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 25 Mayıs 2025; 0:0:2 > |
NanoPi R4S (OpenWRT w/ Gigabit SQM + Zapret) (3. sayfa)

-
-
Shipping & Fee Details
Price$73.84AmazonGlobal Shipping$12.51Estimated Import Fees Deposit$17.27
Total$103.62
bana du bunu gösterdi. görünen o ki gümrük vergisi için ön ödeme yapıyor gibi ama burası TR.
Gümrük memurları ek ücret çıkarabilir ya da paket ekstra bir incelemeye tabi tutulabilir. en güzeli amazon müş hizm. temsilcisine sor. çok pahalı be hocam. buna bu parayı verene kadar, gerçi bu elektronik merakı bambaşka bir şey. değer mi değer..
-
Ben sene başında psu kablosu sipariş verdim 20 dolardı kargo eklenince 30 küsür dolar oluyordu ama gelmedi. Gümrükten geçmeyeceği için sipariş arafta kalıyor kargo tarihi belli olunca haber edeceğiz diyor ama o tarih asla belli olmuyor :)
Denemekten zarar gelmez ama böyle olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektronik merakından riski aldım ve verdim siparişi. Gelişmeler olduğunda buradan yazarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
Ben sene başında psu kablosu sipariş verdim 20 dolardı kargo eklenince 30 küsür dolar oluyordu ama gelmedi. Gümrükten geçmeyeceği için sipariş arafta kalıyor kargo tarihi belli olunca haber edeceğiz diyor ama o tarih asla belli olmuyor :)
Denemekten zarar gelmez ama böyle olacağını düşünüyorum.Satıcı amazondan mı almıştınız hocam kabloyu?
Denedik bakalım
zaten amazon güvencesi var paraya yatmazlar.
-
Evet hocam satıcı amazon'du :) para sıkıntı olmaz iade istersiniz anında yaparlar en kötü :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 21 Haziran 2025; 21:59:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
genova hb de bulunan dükkanı kapatmıştı geri dönmüş forumda aktif olmalarını sağlayabiliriz aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X