Şimdi Ara

Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
36.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum veya sizin bildiğiniz çizik giderici var mı? Malum zaman geçtikçe çiziliyor? Tecrübe ve yorumları bekliyorum.

• kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    hocam para verme öyle dandik şeylere ... hiç bi faydası yok emin ol.... ince kılcal çizikler için çok basit yöntemler var hemde 0 maliyetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto-danışman-expert -- 13 Mayıs 2014; 23:10:30 >
  • Nasıl Yaparız abicim konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum.
  • Evet bende bugün böyle bir ilan gördüm bilgi ve tecrübesi olanlar bu konuyla alakalı paylaşsın lütfen takipteyim
  • kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    özelden attım hocam yöntemi... gözlerine inanamayacaksın...:))
  • Bunu kalemle gidermek geçici çözüm bildğim kadarıyla. Eliniz yatkınsa rötuş boyası ve zımparayla sorunu çözebiliyorsunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Hocam banada atar mısın acaba bir zahmet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Banada atarmisin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burada paylaşsanız da biz de inanamasak :)
  • Bende merak ettim özel yerine buraya atsanda herkes faydalansa yada isteyen herkese atmanı isteyebilirler.
  • arkadaşlar çizik kalemleri bi çeşit hafif yoğun yağ bileşiğidir... çizik bölgeyi yağ ile kapatır ve yansıma nedeni ile çiziği gizler.... ama kesinlikle sihirli bi dokunuş değildir.... çizik gitmez sadece biraz gizlenir.... araç yıkandığında geri gelir çizikler... bunun için yapmanız gereken aracınızda bi parça yağlı (ayçiçek yağı olur) bez bulundurun....... araç yıkandıktan sonra kılcal çizik olan bölgeyi temizleyin ıslak mendille iyice silin... kuruduktan sonra yağlı pamuklu bezi çizik olan bölgeye sürün ve kuru temiz bi pamuklu bez ile üstünden silin... çiziklerin gittiğini göreceksiniz... ama yıkanınca geri gelecektir.... çizik sadece gizlenmiştir çünki.... daha derin olan çiziklerde en iyi gizleyici yağ cilt yağıdır... yani elimizi yüzümüze biraz sürdükten sonra çizik bölgeye sürün parmağinizi ve çiziğin artık eskisi kadar gözünüze batmadığını göreceksiniz..... şaka gibi ama cidden işe yarayan bi yöntemdir ve 0 maliyet....

• Bu ürün konusunda tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar çizik kalemleri bi çeşit hafif yoğun yağ bileşiğidir... çizik bölgeyi yağ ile kapatır ve yansıma nedeni ile çiziği gizler.... ama kesinlikle sihirli bi dokunuş değildir.... çizik gitmez sadece biraz gizlenir.... araç yıkandığında geri gelir çizikler... bunun için yapmanız gereken aracınızda bi parça yağlı (ayçiçek yağı olur) bez bulundurun....... araç yıkandıktan sonra kılcal çizik olan bölgeyi temizleyin ıslak mendille iyice silin... kuruduktan sonra yağlı pamuklu bezi çizik olan bölgeye sürün ve kuru temiz bi pamuklu bez ile üstünden silin... çiziklerin gittiğini göreceksiniz... ama yıkanınca geri gelecektir.... çizik sadece gizlenmiştir çünki.... daha derin olan çiziklerde en iyi gizleyici yağ cilt yağıdır... yani elimizi yüzümüze biraz sürdükten sonra çizik bölgeye sürün parmağinizi ve çiziğin artık eskisi kadar gözünüze batmadığını göreceksiniz..... şaka gibi ama cidden işe yarayan bi yöntemdir ve 0 maliyet....

Teşekkürler üstadım.

• Tv de satılandan alıp kullanan varmı aranızda,
  • Arkadaşlar sakın almayın ben aldım hiçbir işe yaramıyor.paranızı çöpe atmayın.Aracıma uygulama resimlerinide koydum.Bu sahte ürünleri Şerifoğlu Grup Kozmetik Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti ithal ediyor sakın kanmayın ürünün iadesi yok.Faturada kesmiyorlar.Tam bir sahtekarlık
     Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bakcay

Arkadaşlar sakın almayın ben aldım hiçbir işe yaramıyor.paranızı çöpe atmayın.Aracıma uygulama resimlerinide koydum.Bu sahte ürünleri Şerifoğlu Grup Kozmetik Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti ithal ediyor sakın kanmayın ürünün iadesi yok.Faturada kesmiyorlar.Tam bir sahtekarlık
     Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum Nanomax Çizik Giderici Kullansam Diyorum

Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakcay

Arkadaşlar sakın almayın ben aldım hiçbir işe yaramıyor.paranızı çöpe atmayın.Aracıma uygulama resimlerinide koydum.Bu sahte ürünleri Şerifoğlu Grup Kozmetik Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti ithal ediyor sakın kanmayın ürünün iadesi yok.Faturada kesmiyorlar.Tam bir sahtekarlık

Çok teşekkürler onlarca kişiyi dolandırılmaktan kurtardın belki, ama senin adına da üzüldüm bu tip adamlara para kaptırdın çünkü,

• Paranızı ne olduğu belli olmayan ürünlere kaptırmayın ... Bu ürünün reklam filmi Turtle Wax dan alıntı ... Video burdahttp://www.youtube.com/watch?v=tvCHyrsk4pc adamlar buradaki uygulamayı kendi ürünleri gibi göstermişler ... Videoları bile çalıntı gerisini siz düşünün ...
  • Nanomaxı ben de aldım bi işe yaramıyor. en zayıf çizikleri bile gidermedi boşa para vermeyin. varsa hafif çizikler pasta cila giderir. püf nokta eğer üstüne su döktünüzde çizk kapanıyorsa pasta cila da kapatır...
  • dedim ya para vermeyin diye hocam... bunların hepsi dolandırma yöntemi..... etmeyin eylemeyin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.