Şimdi Ara

Nano simkart ile kırık sim farkı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kırdırdığımız simlerde bazen şebeke sorunu oluyor çekiyor çekmiyor bu sıkıntı orjinal 64k nano larda oluyor mu ? değermi almaya arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley1905 -- 7 Mart 2013; 0:52:49 >

• Aynı şeyi bende merak ediyorum. 64 ve 128 kb olanların farkları neler çekim gücü de fark eder mi acaba? Özellikle iphone4 lerde
  • Nano yu elle yapmak cok zor sanirim micro diyecektiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Nano yu elle yapmak cok zor sanirim micro diyecektiniz

Yapan var hocam arkadaşım cetvelle kesti yaptı :)
  • Daha önce kesik sim kullanıyordum daha sonra orjinal nano aldım. Çekim gücü farketti. Kendinizde görebilirsiniz. 12 tl civarından bir rakamı var. Tabi bulabilirseniz.
  • 128 bitlik normal simi Tahtakale'den aldığım kesici ile kesip micro sim yaptım, çerçevesini saklayarak iPhone 4'te sorunsuz kullandım.
    Gene Tahtakale'den aldığım kesici ile micro'yu eski çerçevesine koyup keserek nano yaptım ve iPhone 5'te sorunsuz kullanıyorum.
    Elle kesmek yerine 10-15 TL'ye satılan büyük tırnak makası şeklindeki kesicileri (Nano-cutter) kullanmanızı ve tek harekette hızlı bir şekilde kesmenizi öneririm.
  • benim fenercell hattım nano sim boyutuna kesmek için uyumluydu kolay bir şekilde kestim sorun yasamadım su ana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartın chipi küçükse yani son 1 2 yılda üretilen nesildense kesinlikle hiç bir sorun yaşatmaz boşa para vermeyin

tam olarak şöyle olmalı

Nano simkart ile kırık sim farkı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Mart 2013; 16:45:25 >
  • Ben sizi anlamıyorum.Adamlar boşa para vermeyin demiş 2000 tllik cihaz alan adam 10 tlyi esirgiyorsa diyecek söz yok zaten.Kardeşim ben hem kesiğini hemde orjinal nanoyu kullandım bariz bir şekilde avmlerde bodrum katlarına indikçe kesik olan hatta çekme sıkıntısı oluyordu bayiden 13 tl verip aldığım nanoda böyle bir sorun ile karşılaşmadım micro sim olsa idi kes derdim ama nano farklı.
  • Bir tane vodafone tr'ui makasla, bir turkcell'i kesici ile, bir de yurtdışı büyük çipli(orta boy diyelim) makasla kestim. Hatta çipli kısımları büyüktü onları da kestim. Sorunsuz kullanıyorum

• Bende telefoncuya kestirdim ve herhqangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Nano yu elle yapmak cok zor sanirim micro diyecektiniz

Yapan var hocam arkadaşım cetvelle kesti yaptı :)

nano yapmak icin sadece kesmek yetmez inceltmek gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.