Şimdi Ara

Nani olmayınca fenerin iyi oynadığı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam aldığı her topta bireysel düşünüyor 3 kilinin arasına girip çıkarabilirse çıkarıyor topu ki genellikle kaptırıyor. Oysa volkan her girdiğinde fener seviye atlıyor hücum anlamında defans zaten yapmıyor nani.

Dipnot: ozana çöp diyenlere de selam olsun. Bu adam avrupa düzeyinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diego yerine adam lazım.Tamam iyi niyetli oynuyor ama iyi niyetle de kazanılmıyor maçlar.Volkan gibi bir adam daha olsa ya da Markovic-Volkan-Alper üçlüsü olsa daha iyi olacak gibi geliyor.Diego atakları yavaşlatıyor akışına bırakmıyor illa araya bir yere pas atacak.Nani de aynı şekilde çok top yiyor , egoist tavırlar Gökhan'ın elinde tacı almalar oyundan çıkınca omuz atmalar falan bunlar çirkefliktir.Ayrıca RvP girer girmez kalitesini konuşturdu keşke şöyle 60'ta falan alsaydı Vitor belki daha farklı bir sonuç görebilirdik.
  • Bugün dikkat ettim 3 4 kere kenardan kaleye alakasız şutlar çekti. Bu adamın derdi ne ben anlamıyorum. Diego ise 10 numara gibi oynamıyor tempoyu düşürüyor dediğiniz gibi daha süratli bir adam lazım. Alperin teknik çok zayıf, adamın top sürerken düşücekmiş gibi bir hali var. Vallahi bilmiyorum dünyanın parasını alıyor vitor bi zahmet düşünsün çaresini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diegoya laf eden TAŞ olur,
    nasıl maç izliyorsunuz yahu.

hayret,
    ozanla birlikte orta sahaın en iyisi......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego iyi oynuyor. Nani'ye gelirsek 2 maçtır dediğinin aksine 3 kişi arasına girmiyor, basit oynamaya çalışıyor. Vitor'un onu uyardığını düşünüyorum. Hatta Mersin galibiyet sonrası Josef facebook hesabından bu konuya değindi gibi geldi bana.
    https://www.facebook.com/SouzaDiasOficial/photos/a.620897928015847.1073741828.620807198024920/763820103723628/?type=3
  • Naniyi biraz dinlendirsin hoca. Onun yerine Volkan Şen oynamalı

• şu forumdakileri anlamak güç

şu takımda en iyi oynayanlardan biri nani ama cok eziyor biraz pas yapsa süper olacak herkesi güncel 1 maça göre yorumlamayın daha yakın zamanda ozana sövüyordu buradakiler ama ben hala balon olduğuna inanıyorum 1 maç oynayıp 5 maç yatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nani neden ayağında bu kadar top tutuyor bekletiyor oyunu yavaşlatıyor anlamak mümkün değil ve en iyi yaptığı şeylerden biri olan içeriye katetmeyi yapmıyor artık bize fasonunu mu gönderdiler acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Nani neden ayağında bu kadar top tutuyor bekletiyor oyunu yavaşlatıyor anlamak mümkün değil ve en iyi yaptığı şeylerden biri olan içeriye katetmeyi yapmıyor artık bize fasonunu mu gönderdiler acaba.

onu yapan modeli neymar oluyo.real madrid maçlarını izliyosan hatta en son el classicoyu izlediysen ronaldo kaç kere topu aldı da içeri yardı?

diego ve nani bu takımın en güvenli iki ayağıdır top onlardayken acayip rahat oluyorum biliyorum saçma bir şekilde top kaptırmaz.

ozana helal sonunda önceki maçlarda vurduğu her şutta 2-3 dk sövüyordum bugün düzgün oynadı.düzfünden kastım fenerin ihritacı olan şekilde oynadı.her maç aynı performansı veremese de olur ama sonunda pozitif işler yapabileceğini gösterdi.

alper-volkan değişikliği yapar diye tahmin etmiştim naniyi çıkardı.alperde şut yok iyi güzel anladık bunu da hızı da özel değil h.ali de de aynı sürat var.şu ozana bile dedim ama alper geldiğinden beri hiçbir maçta aha bu adam 11 başlamalı diyemiyorum.alper hiçbir mevki için 1.opsiyon değil.little little into the middle mantığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Diegoya laf eden TAŞ olur,
    nasıl maç izliyorsunuz yahu.

hayret,
    ozanla birlikte orta sahaın en iyisi......

maçın en iyi 2 oyuncusu ozan tufan ve diego'du maçın en şanslı oyuncusuysa fernandao'du pek bir şey yapmamasına rağmen golleri getirmeyi başardı.

• celtic maçında istese de oynatanamaz naniyi cezalı o zaman volki alper markovic ne varsa izleriz
  • Nani'nin anlamdigi sey futbolcu her topla bulusmasinda olagan disi pas atmaz veya her seferinde 3 5 kisiyi gecmez.Basit oynamasi lazim ama o her top alisinda fark yaratayim diye ugrasirken icine ediyor.Ayrica bir futbolcu son bilmem kac macini bu kadar formsuz gecirip hala cat diye 11e yazilirsa yedekleri ne dusunecek? Su topu alper oynasa alper'i yine ilk 11'e yazar miydi vitor?

• Nani'nin çabaladığını görüyoruz ama hep atak öldürüyor gibi geldi bana. Ayağında topu fazla tutuyor. Zeki düşünüp nokta paslar yapması lazım bizim istediğimiz bu.

• 11numara kullanıcısına yanıt
    Hocam bu takımda sezon başından beri en çok saçma bir şekilde top kaybeden oyuncu Nanidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Bu adam aldığı her topta bireysel düşünüyor 3 kilinin arasına girip çıkarabilirse çıkarıyor topu ki genellikle kaptırıyor. Oysa volkan her girdiğinde fener seviye atlıyor hücum anlamında defans zaten yapmıyor nani.

Dipnot: ozana çöp diyenlere de selam olsun. Bu adam avrupa düzeyinde.

Ben aylar oncesinden naninin bu takima yarardan cok zarar verdigini soyledigimde herkes beni inanilmaz elestirdi arat bul nani geldiginden beri surekli olumsuz konu actim. Nedenine gelrksek fenerbahcenin en buyuk eksiigi takim oyunu oynayamamasi. En buyuk artisi da kanatlari.ama nani geldiginden beri canerin performansi inanilmaz dustu kanatlar islemiyo cumku caner ya da sener ne zaman ileri ciksa nani ayagindan topu alip rakiple karsi karsiya kalip 56 saniye bakisip topu kaybediyor oyunu yavaslatiyor nani iyi oyuncu olsa man utd birakir miydi adam oyunu yavaslatiyor surekli top kaybediyor

• Nani birşeyler ispatlamaya çalışıyor ama başarısız oluyor. Çalım denemeri isbetsiz paslar yerine, kontrollü oynasa daha faydalı olur.
  • Her futbolcunun formsuz dönemleri olur,buna messi ve ronaldo da dahil,nani bize daha çook katkı verecek,bize şu ana kadar bile çok maç kazandırdı,çok katkı verdi,2-3 maç kötü oynayan adamı balon vs diye gömmeyi de çok seviyoruz türk milleti olarak,kendine gelecektir nani rahat olun,trabzon maçında onun da açılacağını düşünüyorum

bugün alper katkı veriyor yarın marko verecek ertesi gün nani,oyuncuları bu kadar kolay satmayın,hedeflerimiz çok büyük ve bu hedefler doğrultusunda tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var,hele nani'ye çok daha fazla ihtiyacımız var

• Ben Nani'den memnunum daha fazlasını verebilir fakat şu anki hali de bence kötü değil.Bu takımın en önemli oyuncularından biri Nani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.