Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

herkese merhaba,

Ben burdaki android romunu yükledim. Bu zamanda kadar yüklediklerim arasında en iyisi. süper hızlı ve stabil.
    herkese tavsiye ederim.

PureGingerbread gpc_hd2_gingerbread_v1.7 [Kernel:gpc#226]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096

hocam gps çalışıyo mu bu romda?

bir de sim kartımdaki numaraları bir türlü rehberde göremedim, sim karttan telefona da aktardım ancak olmadı. fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabil21 -- 25 Şubat 2011; 12:43:04 >

• GPS, evet çalışıyor. diger sorunun cevabını bilmiyorum ne yazık :(
  • htc sense li gingerbread rom varmı
  • Arkadaşlar birkaç ayardan sonra Ginger böyle oldu:

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi
  • Arkadaşlar Türkiye için config dosyasının içindeki

gps_zone=us kısmını nasıl düzenliyoruz.

Bu androidde gpsi düzgün çalışan rom var mı? hangisini denediysem doğru düzgün çalışan çıkmadı 10dk bekliyorum yeri bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

GPS, evet çalışıyor. diger sorunun cevabını bilmiyorum ne yazık :(

evet gps düzgün bi şekilde çalışıyor. ama benim şöyle bi sorunum var, belki daha önce yaşayan biri vardır. kişiler de sim ya da telefonda kayıtlı olan kişilerimi göremiyorum. yani şu anda rehberim boş görünüyor. bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar birkaç ayardan sonra Ginger böyle oldu:

Htc nin kendi sense si değil sanırım custom değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

Arkadaşlar Türkiye için config dosyasının içindeki

Bu androidde gpsi düzgün çalışan rom var mı? hangisini denediysem doğru düzgün çalışan çıkmadı 10dk bekliyorum yeri bulamıyor.

Droid Explorer ı bir kontrol edebilirsin.

SSiriuSS
    Gingerbread Sense sürümü henüz çıkmadı bu gördüğün sense arayüzündeki flipclock benzeri widget ve eğer ftd ayarladı ise alt ikonlarda kişiselleştirme yapılmış. Bu görüntüye düz bir Gingerbread versiyonunu kişiselleştirerek kavuşabilirsin.
    Güzel olmuş ftd
  • Herkese merhaba,

Yaz tatilinde Turkiye gelicem ve Amerikadan alinan HTC HD2 getiricem bir tane, arkadasima sordugumda telefonun anakarti degismesi lazim yoksa kullanamazsin gibi ifadelerde bulundu.

Arkadaslar telefonu direk Turkcell simcard ile calistirsam pasaport kayit yaptirana kadar her turlu ozelligini kullanabilirmiyim?

Tesekkur ederim.
  • arkadaşın tam bombalamış...
    bende t mobile hd2 kullanıyorum...kayıta kadar 2 ay kullandım... rahatca kullanırsın merak etme...
    sadece sim kilit varsa açman gerekir...onuda ebay de 7-8 dolara yapıyorlar zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 26 Şubat 2011; 17:31:18 >
  • quote:

gps_zone=us kısmını

gps_zone=tr olarak değiştir kaydet o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36

* İş yerinde ki Wireless dan nete girebiliyorum ancak ev deki Wirelees dan giremiyorum. Sorun nedir sence?

mac adreslerinin farklı oluşundan dolayı giremiyordur..Evdeki wireless modemi kapatıp 10 sn bekleyip yeniden açın.Telefondan yeniden wireless ile bağlantıyı deneyin Bağlanmadan öne "bırak" seçeneğini işaretleyip yeniden şifre girerek bağlanın .Bağlanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Droid Explorer ı bir kontrol edebilirsin.

SSiriuSS
    Gingerbread Sense sürümü henüz çıkmadı bu gördüğün sense arayüzündeki flipclock benzeri widget ve eğer ftd ayarladı ise alt ikonlarda kişiselleştirme yapılmış. Bu görüntüye düz bir Gingerbread versiyonunu kişiselleştirerek kavuşabilirsin.
    Güzel olmuş ftd

Sağ ol dostum fancy pro'da yeni çok güzel clock style gelmiş, tavsiye ederim. Ginger Sense için çalışmalar var ama laucher pro hemen hemen aynı işi görüyor. Ben sensedeki gibi widget olarak kayar photo album bulamadım, o çok kullanışlı oluyor foto bakarken.
    aşağıdaki linkten değişik wallpaperler bulabilirsiniz

http://dailymobile.se/nggallery/post/android-wallpapers-960x800/

• arkadaslar bi konuda yardıma ihtiyacım var

htc touch diamond 2 telefonunu windows mobile dan androide nasıl çevirebilirim

android bilgim yine bayagı var ama bu konuyla ilk defa karsılastım

bilen bir arkadasımız varsa anlatırsa sevinirim

tesekkürler...
  • ftd, arkadasim ekranin cok guzel olmus. Bu kisisellestirme ayarlarini nasil yapiyorsun, kisaca bir anlatirsan sevinirim. Daha once hic boyle bir ayar yapmadisim icin bilmiyorum Bende rom olarak typhoon cyanogenmod 2.4 kurulu. xda aynen seninki gibi ekran goruntusu var ama ben tema olrak sectigim zaman uygulamiyor. Sadece duvar kagidi degisiyor. Yardim edersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

ftd, arkadasim ekranin cok guzel olmus. Bu kisisellestirme ayarlarini nasil yapiyorsun, kisaca bir anlatirsan sevinirim. Daha once hic boyle bir ayar yapmadisim icin bilmiyorum Bende rom olarak typhoon cyanogenmod 2.4 kurulu. xda aynen seninki gibi ekran goruntusu var ama ben tema olrak sectigim zaman uygulamiyor. Sadece duvar kagidi degisiyor. Yardim edersen sevinirim.

Bu ekran görüntüsü için fancy widget pro satın alman gerekiyor. Free versiyonda clock widgeti değiştiremiyorsun. Yukarıdaki görünrü anastasiya clock. Fancy widget ayarlardan appearance settings-widget style-flip clock seçiyorsun, daha sonra clock skin sonra all seçersin internette birçok clock widgetler göreceksin oradan anastasiya seçebilirsin. İndirdikten sonra apply yapmayı unutma. Arka fonu beğendiysen link:
    http://gallery.mobile9.com/f/1365977/

• Cevabin icin tesekkurler. Verdigin linkteki wallpaper guzel. Yalniz ben tam olarak istedigimi anlatamadim. Ekranda saat zaten kullanmiyorum. Senin ekledigin resimde sari cizgi ile isaretledigim yeri nasil degistirebilirm, onu sormustum. Arama tusu, kisiler, menu tusu , mesaj ve internet ikonlarinin yanyana oldugu kisim.

• Arkadaşlar bu custom romlarda bir ben mi sıkıntı yaşıyorum? Telefona cw yoluyla (sd card) yeni rom atıyorum sonra her telefonu yeniden başlattığımda telefon boot işlemini geçiyor ve açılış ekranında kilitlenip kalıyor ya da res atıyor! 5 ayrı rom denememe rağmen sorunu bir türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Cevabin icin tesekkurler. Verdigin linkteki wallpaper guzel. Yalniz ben tam olarak istedigimi anlatamadim. Ekranda saat zaten kullanmiyorum. Senin ekledigin resimde sari cizgi ile isaretledigim yeri nasil degistirebilirm, onu sormustum. Arama tusu, kisiler, menu tusu , mesaj ve internet ikonlarinin yanyana oldugu kisim.

dostum aşağıdakini yapmak için marketten launcher pro'yu yükle.
    Ana ekrandayken setup tuşuna-preferences-appearance settings-dock background-froyo wide seç. Ben de çok beğeniyorum

Bu arada bugün bir arkadaşımın desire telefonuna android 2.3.3 yükledik. Makina uçuyor, menü geçişleri çok hızlı. Sabırsızlıkla hd2 için bekliyorum

• Alternatif bir tema da ben veriyim
    link koymayı unutmuşum
    http://resim.donanimhaber.com/m_44811715/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44811715

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 28 Şubat 2011; 19:33:35 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.