Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketten youtube kurup, search/aramada "ağ ile ilgili bir sorun oluştu [400]" hatası alan arkadaşımız var mı?
  • Hocam nerden indirebiliriz?

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar uzun süredir beklediğim Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7](bunun 1.6.2 versiyonu deneyenler bilir mükemmel romdu) nihayet çıktı. Yapı GB android 2.3.2 ve kernel rafpigna 1.7
    Şu an yüklüyorum rom ile ilgili daha sonra bilgi veririm.

Bu arada android ile outloock sync yapmak isteyenler bu linki kullanabilir: http://www.android-sync.com/

edit: Romu test ettim: Tek kelimeyle muhteşem. Ram romu olduğu için cpu'yu artırmanıza bile gerek yok, çok hızlı ve stabil. Uzun bir süre bunu kullanmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

Hocam nerden indirebiliriz?

quote:

Arkadaşlar uzun süredir beklediğim Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7](bunun 1.6.2 versiyonu deneyenler bilir mükemmel romdu) nihayet çıktı. Yapı GB android 2.3.2 ve kernel rafpigna 1.7
    Şu an yüklüyorum rom ile ilgili daha sonra bilgi veririm.

Bu arada android ile outloock sync yapmak isteyenler bu linki kullanabilir: http://www.android-sync.com/

edit: Romu test ettim: Tek kelimeyle muhteşem. Ram romu olduğu için cpu'yu artırmanıza bile gerek yok, çok hızlı ve stabil. Uzun bir süre bunu kullanmayı düşünüyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=958953 bu adresten yükleyebilirsin

• ARKADAŞLAR HTC HD2 İMDE CYANOGEN MOD7(MDJ) ROM KULLANIYORUM. ÇOK MEMNUNUM. BATARYA 25-26 SAAT GİDİYOR. (HİÇ KAPATMADIĞIM HALDE) YALNIZ GEÇEN GÜN BOOKİNG.COM APPS YÜKLEDİM. 1-2 GÜN SONRA GÜNCELLEMESİ İSTENDİ. GÜNCELLERKEN TAKILDI. DEVAMLI DOWNLOAD SAYFASINDA. İNDİRME %100 OLUYOR. AMA CİHAZA İNSTALL OLMUYOR. BENDE BELKİ HALLOLUR. DİYE BOOKİNG.COM U UNİNSTALL YAPTIM. AMA HER DOWNLOAD SAYFASINI AÇTIĞIMDA KARŞIMA BOOKİNG.COM DOWNLOAD EDİLİYOR ŞEKLİNDE ÇIKIYOR. YARDIM LÜTFEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Arkadaşla Ext3 partition nasıl yapıldığını 12.sayfada anlatmıştım çok uzun ama bunun çok daha basit yöntemi var.

Öncelikle yukarıda anlatığım recovery modunu kurulu olması gerekiyor.

1. CW recovery menüsünü açmak için teli kapatıp açın ve 8.seçeneği AD recovery seçin
    2. Recovery menüsü gelince en alttaki advancedi seçin
    3. partition sd card seçin
    4.1gb için 1024M seçin
    5. swap size için 0M seçin

Bukadar basit artık 1gb ext3'ünüz var.

Bazı romlarda şu yazar a2sd veya data2ext bunları kurduğunuzda tüm uygulamalarınız ext3 kurulur ve birdaha rom kurarken uygulamalarınız kaybolmaz, kurulu gelir.

Bu işlemi yapmadan önce sd kartın yedeğini almayı unutmayın

Günaydın,ftd

Bende dediğiniz gibi 1024 olarak sd kartta bölüm oluşturdum,rom yükledim kullanılabilir telefon hafızasını 112 mb olarak olarak gösterdi fakat uygulama yüklediğimde direk telefon hafızasından kullanıyor 1024 olarak ayırdığım kısmın espirise nedir?

Uygulamaları ext3 kuruyor yani 1024mb içine. Yeni rom kurunca uygulamaların hepsi kurulu gelir. SD kartını formatlasan(fat32 kısmı) bile dosyaların silinmiyor.

• quote:

Arkadaşla Ext3 partition nasıl yapıldığını 12.sayfada anlatmıştım çok uzun ama bunun çok daha basit yöntemi var.

1. CW recovery menüsünü açmak için teli kapatıp açın ve 8.seçeneği AD recovery seçin
    4.1gb için 1024M seçin

Bazı romlarda şu yazar a2sd veya data2ext bunları kurduğunuzda tüm uygulamalarınız ext3 kurulur ve birdaha rom kurarken uygulamalarınız kaybolmaz, kurulu gelir.

hocam ben bu işlemleri yapmadan CW recovery kurmuştum ve kurduğum nand romuda iki haftadır kullanıyorum , bunu yaparsam şu anki mevcut rom silinir mi acaba , kurulumuhttp://resim.donanimhaber.com/m_46549570/tm.htm#msglink_46549570 burdan yapmıştım , burda göreceğin gibi , kartı bölme vs. yok

• quote:

Orijinalden alıntı: reddawn

quote:

4.1gb için 1024M seçin

hocam ben bu işlemleri yapmadan CW recovery kurmuştum ve kurduğum nand romuda iki haftadır kullanıyorum , bunu yaparsam şu anki mevcut rom silinir mi acaba , kurulumuhttp://resim.donanimhaber.com/m_46549570/tm.htm#msglink_46549570 burdan yapmıştım , burda göreceğin gibi , kartı bölme vs. yok

evet herşey silinir,

yedeğini al, tekrar kur pişman olmazsın

• Arkadaşlar selam, nihayet şu (18.FEB.11] [CWM]Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7] ROM'u yükledim. Tecrübelerimi yazacağım ancak bulamadığım bazı yerler var ustalar yardımcı olursa sevinirim.

* Ekranda Derece istanbul 46 derece gösteriyor. Onu nerden düzeltirim.

* Wireless ayarlarında DNS ayarlarını nerden değiştirebilirim.
  • 1337 hocam Lütfen Acil yardım. 1. sayfada " PIM Backup ile Telefon Rehberini Google hesabınıza aktarmak için" dediklerini aynen yaptım ancak rar'ın içinden çıkan "Backup.CSC" diye bir dosya yok. Nasıl yapacağım

Birde gmail hesabıma telden mi bilgisayardan mı gireceğim?
  • yahu arkadaşlar xda da "Sent from my Android Powered HD2 using XDA App" diye yazıp duruyorlar. bu ne demek?

ayrıca energy tekrar android işletim sistemine giriş yaptı. bu normal hd2 için uyumlu mu? leo1024 diye belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

yahu arkadaşlar xda da "Sent from my Android Powered HD2 using XDA App" diye yazıp duruyorlar. bu ne demek?

ayrıca energy tekrar android işletim sistemine giriş yaptı. bu normal hd2 için uyumlu mu? leo1024 diye belirtmiş.

dostum ingilizcen var mı bilmiyorum ama "Sent from my Android Powered HD2 using XDA App" (gönderilen iletinin hd2'den gönderildiğini belirtiyor(android için xda uygulaması var))

1024MB bizim telefonlara uygun değil. EU vesrsiyonu olmalı. Bu arada energy romları çok geride kaldı yetişmesi zor android için. Ben de eskiden wm hep onun romlarını kullanıyordum.
  • @ftd
    teşekkürler dostum. energy 20 şubatta yeni dhd romu yayınladı. bu sefer işi sağlama alacak gibi. zaten şu anda rom deneyeceğim biraz. hyperdroid rom görüntüsü hoşuma gitti. denemek lazım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649
  • Arkadaşlar, ya yardım edecek bir fikri olan yokmu. booking.com marketten yükledim. sonra güncellemesi geldi. onu indirirken takıldı. downloading diyor ama bir türlü inmiyor. bu arada cancel download dediğimde hata veriyor. Her download sayfasını açtığımda booking.com download ediliyor. Bu arada sd karttan booking.comu sildim. ama bir işe yaramadı. lütfen yardım.
  • yahu arkadaşlar hyperdroid ginger romu kurdum. gerçekten çok güzel ve hızlı bir rom. yalnız bunda türkçe karakter ve outlook ile ilgili sorunlar yaşıyorum. çözümü nedir?

ayrıca gparted ile sd karta 1 gb ext4 7 gb fat32 açtım ama romu kurup telefonu açtıktan sonra 1 gb lık alan gitmiş telefon full fat32 olmuş. bu nasıl olabilir?
  • arkadaşlar outlook işini şöyle çözdüm. outlookdaki kişileri csv dosyasına çıkarttım. onları gmail hesabına ekleyip eşleşenleri birleştirdim ve telefonran senkron yapınca bütün kişiler geldi. pim backup gibi ekstra programlara gerek yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

arkadaşlar outlook işini şöyle çözdüm. outlookdaki kişileri csv dosyasına çıkarttım. onları gmail hesabına ekleyip eşleşenleri birleştirdim ve telefonran senkron yapınca bütün kişiler geldi. pim backup gibi ekstra programlara gerek yok yani.

Evet aynen uyguladım oldu Tşk ler kardeş
  • iyi günler arkadaşlar,
    HD2 aldım 2.el,yaklaşık 1 ay önce...üzerinde android kurulu,oldukça da memnunum,ara sıra takılmalar yaşasam da.
    android sd karta kurulmuş,yani winmobile da var cihazda...
    yaklaşık 30 ay garantisi de var...androidi direk telefona kursam,nand oluyo sanırım,garantiden çıkar mı?
    yada win 7 kursam direk telefona,garanti kapsamından çıkar mı bilen arkadaşım var mı acaba?
    şimdiden teşekkürler...
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 23 Şubat 2011; 12:15:34 >
  • slm arkadaslar

ben bir xperia x10 kullanıcısıyım size bir sorum olacak htc kullanıcıları olarak cevap verirseniz sevinirim.

quadrant'ta max. skorunuz nedir?
  • ustalar selam yeri değil biliyorum ama acil bana HD2 Android için igo primo lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36

Arkadaşlar selam, nihayet şu (18.FEB.11] [CWM]Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7] ROM'u yükledim. Tecrübelerimi yazacağım ancak bulamadığım bazı yerler var ustalar yardımcı olursa sevinirim.

* Ekranda Derece istanbul 46 derece gösteriyor. Onu nerden düzeltirim.

* Wireless ayarlarında DNS ayarlarını nerden değiştirebilirim.

1-Hava durumu ekranında menü tuşuna bas, ayarları seç. Orada sıcaklık ölçeği var, santigrat'ı seç.
    2-Ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-wifi ayarları. Bu ekrandayken yine menü tuşuna bas, gelişmişi seç, statik ip kullan kutusunu işaretlediğinde dns ayarlarını gir.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.