Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorlu3453

slm arkadaslar

ben bir xperia x10 kullanıcısıyım size bir sorum olacak htc kullanıcıları olarak cevap verirseniz sevinirim.

quadrant'ta max. skorunuz nedir?

romdan roma değişir, bazı romlar 3000 puan bile alıyor onlar ram romlardır. Ama bence şu an en hızlı çalışan telefonlardan hd2 olduğunu düşünüyorum bu da xda sayesinde.
  • Merhaba;

telefonla gelen 2 gblık kart artık yetmemeye başladı, yeni kart almayı düşünüyorum. kartın class 4,6,8 olması telefonun performansını etkiliyor mu?
    önerebileceğinizi kart modeli ve markası var mı ?

gpart ile hafıza kartımı biçimlendirmek istiyorum
    birinci kısmını fat16 mı yoksa fat32 mi olmalı, ikinci kısım ext3 mü ext4 mü olmalı

iyi akşamlar
  • Htc hd2 me nand anroid yükledim. marketten booking.com ekledim. daha sonra güncellemesi geldi. güncellerken download başladı. fakat bir türlü inmedi. ve download tablosu hiç bir şekilde kaybolmadı. market her açtığımda karşıma çıkıyor. bu arada booking.com u sildim. belki kaybolur diye yinede devamlı indirme pozisyonunda. yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

Htc hd2 me nand anroid yükledim. marketten booking.com ekledim. daha sonra güncellemesi geldi. güncellerken download başladı. fakat bir türlü inmedi. ve download tablosu hiç bir şekilde kaybolmadı. market her açtığımda karşıma çıkıyor. bu arada booking.com u sildim. belki kaybolur diye yinede devamlı indirme pozisyonunda. yardım lütfen...

Ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet -tümü-market e gel oradaki önbelleği temizle ve verileri temizleye tıkla. düzelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

Merhaba;

telefonla gelen 2 gblık kart artık yetmemeye başladı, yeni kart almayı düşünüyorum. kartın class 4,6,8 olması telefonun performansını etkiliyor mu?

birinci kısmını fat16 mı yoksa fat32 mi olmalı, ikinci kısım ext3 mü ext4 mü olmalı

iyi akşamlar

etkilemez olur mu hiç. bulabiliyorsan class 10 al, yoksa bildiğim kadarıyla ondan sonra class 6 var(8 yok). sandisk, transcend class 6 alabilirsin, gayet performanslı.

gpart ile ilk önce fat32 yi oluştur sonra ext4 oluştur. yalnız -biliyorsundur ama- gpartdan çıkmadan önce değişiklikleri uygulamayı unutma.
  • tamirci62 hocam

ön bellekte hiç bir veri yok. acaba market dosyasını silip tekrar mı yüklesem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36

Arkadaşlar selam, nihayet şu (18.FEB.11] [CWM]Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7] ROM'u yükledim. Tecrübelerimi yazacağım ancak bulamadığım bazı yerler var ustalar yardımcı olursa sevinirim.

* Ekranda Derece istanbul 46 derece gösteriyor. Onu nerden düzeltirim.

* Wireless ayarlarında DNS ayarlarını nerden değiştirebilirim.

1-Hava durumu ekranında menü tuşuna bas, ayarları seç. Orada sıcaklık ölçeği var, santigrat'ı seç.
    2-Ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-wifi ayarları. Bu ekrandayken yine menü tuşuna bas, gelişmişi seç, statik ip kullan kutusunu işaretlediğinde dns ayarlarını gir.

Teşekkürler üstat, bir önce yazdığım ROM da pil sona geldiğinde arama da sürekli kilitleniyor. Sorum şu;

* Pilin yetersizleştiği andan itibaren mi bu kilitlenmeler oluyor? Yoksa ROM'un kendisinden mi kaynaklanıyor?

* İş yerinde ki Wireless dan nete girebiliyorum ancak ev deki Wirelees dan giremiyorum. Sorun nedir sence?

• [18.FEB.11] [CWM]Ultimate Droid 3.0.1 [RAM][Rafpigna 1.7]) bu romu kurdum pili gayet iyi gidiyor ufak tefek sorunlarım da oluyor..

1- mesela froyo ile gelen Gmail in widgeti bunda yok marketten de indiremedim yani yok benzerleri var ama onlar da iyi değil orjinal gmailinkini nereden bulurum
    2- ana ekrandaki hava durumunda bulutlu/yağmurlu/sağnak yazıları ingilizce bir türlü düzelmiyor , fakat istanbul yazıyor şubat ,perşembe vs. normal.. .. widgetten hava durumu ve haberlere girince normal görünüyor ama ana ekranda sadece bu kelimeler ingilizce çözümü bilen var mı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

slm arkadaslar

ben bir xperia x10 kullanıcısıyım size bir sorum olacak htc kullanıcıları olarak cevap verirseniz sevinirim.

quadrant'ta max. skorunuz nedir?

romdan roma değişir, bazı romlar 3000 puan bile alıyor onlar ram romlardır. Ama bence şu an en hızlı çalışan telefonlardan hd2 olduğunu düşünüyorum bu da xda sayesinde.

hm tesekkürler bilgi icin bende arastırıyorum romları iste yalnız ram rom kısmını anlayamadım bunu nasıl anlayabiliriz xperia x10 icin var mı

ben suan max. 2703 puan yapabildim
  • Selam,

[24 FEB][ZIP][★★★★★]HyperDroidGBXv7

Yukrıdaki ROM da Ekran kilidini bulamadım kullanan var mıdır?
  • herkese merhaba,

Ben burdaki android romunu yükledim. Bu zamanda kadar yüklediklerim arasında en iyisi. süper hızlı ve stabil.
    herkese tavsiye ederim.

PureGingerbread gpc_hd2_gingerbread_v1.7 [Kernel:gpc#226]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096
  • Bu arada , 1 yıllık telefonun pili ile sıfır bir telefonun pili ne kadar fark eder? ebay de 20 dolara orjinal pil var, acaba alsam mı? telefon ancak 20 saat dayanıyor bana. :)
  • hd2 ye android yüklendiğinde garanti gidiyor mu diye sormuştum arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

hd2 ye android yüklendiğinde garanti gidiyor mu diye sormuştum arkadaşlar?

sonradan eski haline cevirebiliyorsan ki cevirebilirsin o yuzden garanti gitmez
  • android romu direk telefona kursam da mı aynı olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

android romu direk telefona kursam da mı aynı olur acaba?

htc telefonları pek bilmem ama orjinal romu yukleyip eski haline cevirebilirsen bisey olmaz
  • eyw...
    saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 24 Şubat 2011; 17:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36
    Teşekkürler üstat, bir önce yazdığım ROM da pil sona geldiğinde arama da sürekli kilitleniyor. Sorum şu;

* Pilin yetersizleştiği andan itibaren mi bu kilitlenmeler oluyor? Yoksa ROM'un kendisinden mi kaynaklanıyor?

* İş yerinde ki Wireless dan nete girebiliyorum ancak ev deki Wirelees dan giremiyorum. Sorun nedir sence?

1-Kullandığın romu bilmiyorum, muhtemelen rom kaynaklı bir sorundur.

2-Şifreleme tipine wep-wpa bağlı bir sorun olabilir. Bundan kaynaklanmıyorsa sana tavsiyem ev modemine dair andoridindeki bilgiyi(bağlanılan ağı hatırlamasını kastediyorum) sil, yeniden ağı bul ve bağlanmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

Merhaba;

iyi akşamlar

etkilemez olur mu hiç. bulabiliyorsan class 10 al, yoksa bildiğim kadarıyla ondan sonra class 6 var(8 yok). sandisk, transcend class 6 alabilirsin, gayet performanslı.

gpart ile ilk önce fat32 yi oluştur sonra ext4 oluştur. yalnız -biliyorsundur ama- gpartdan çıkmadan önce değişiklikleri uygulamayı unutma.

bilgi için teşekkürler.

http://www.deveyuku.com/tuketici-elektronigi-c/kart-bellekler-c/micro-sd-transflash-c/team-16gb-micro-sdhc-kart-class-6-adaptorlu.html?ref=akakce&v=1.58.5 buradaki kart nasıl?

config.txt deki gps_zone=us Türkiye için nasıl düzenliyorsunuz. Benim yüklediğim romlarda bir türlü gps düzgün olarak çalışmadı

gpsi sorunsuz çalışan rom var mı? kullandığınız gps programı hangisi ?

• Selam, 1 adet Rom'u tam olarak inceledim. Tecrübelerimi anlatayım.

* ilk olarak HyperDroid GBX v7 (24 FEB) ROM'da

- Oldukça sade stabil olma yolunda az bir zaman kaldı diyebilirim.
    - GPS biraz bana yavaş geldi. Gerçi ben WM 6.5'a alıştığımdandır.
    - Menu geçileri gerçekten hızlı, iconlar defult olarak baya küçük geliyor ama büyütebiliyorsun. O zamanda biraz kasma yaptı bende.
    - Yaşadığım can sıkıcı bir olay ise sesi kısdıktan sonra tekrar açmada ses ayarları açık olmasına rağmen hiç bir yerden ses gelmemesi.
    - En rahat olayıda indirdiğin programları hiç bir programa gerek kalmadan yüklemesi. defult olarak dosya yöneticisi beraberinde geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.