Dostlarım, romalılar bir süre uzak kaldık bu işlerden fırsat bilip MAGLDR 1.13 sürmüşler piyasaya
Şimdi bu sürüm ile cwm ihtiyaç ortadan kalktı mı?
Dediğiniz olayı bilmiyorum malesef ancak görünümünü vs. hiç beğenmedim , şarjıda diğeriyle aynı 24 saat dolmadan bitti , internete vs. bağlanmadığım halde..
quote:
Orijinalden alıntı: ftd
quote:
Orijinalden alıntı: reddawn
Teşekkürler bahsettiğiniz romu NAND Clockwork Mod olmayan şekilde üsteki linkten kurdum bunların farkı ne acaba ? İlk izlenimim burdaki verilen nand romun menüleri çok daha şıktı , ikinci olarakta burda verilen romu kurduğumda telefon rehberim otamatik olarak gelmişti ancak bunda telefon etmek istediğimde sim card ta yer alan rehberime ulaşamıyorum bununla ilgili ne yapmam gerek acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ftd
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Serdar
quote:
Konuda verilen nand romu kurdum oldukça iyi ve hızlı ancak batarya konusunda çok kötü , sabahtan şarjı dolu cihazla maksimum 10 dk internete bağlandım , 20 dk lık görüşme var ancak batarya yarının altında şu an , batarya konusunda daha iyi olan önerebileceğiniz rom var mı acaba ?
Önceki sayfada aynı soruyu sorduk ama hala cevap yazan olmadı. bizim dışımızda herkes memnun demek ki
pil normal kullanımda 2 gün gidiyor. Kullandığınız rom ve radio önemli tavsiyem rom MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 ve radio 2.15 eğer gps kullanmadığınızda kapatırsanız ve 2g bağlantı yaparsanız pil tüketimi büyük ölçüde düşecektir.
Umarım ext4 partition yapmışındır. Bu ileride yeni rom yüklerken gerekli olacak çünkü bu romda app2sd var yani bütün uygulamalar buraya kuruluyor ve yeni romda otomatik kurulu geliyor. cw modu farkı kurulum sd kartan yapılıyor(ben onu kullanıyorum). Rehber için gmail kullanıyorum. Bütün rehberi buraya attım ve yeni rom kurunca otomatik geliyor.
arkadaşlar.. htc hd2 kullanıcısıyım.. 2 aydır yayınlamış olduğunuz rehberin sayesinde telefonumda android'i sorunsuz kullanıyordum fakat birkaç saat önce telefon kilitlendi kaldı.. kısaca anlatayım.. telefonu ilk açtığımızda var olan giriş animasyonu sürekli dönüyor ve ekran hiç bir şekilde değişmiyor.. telefon bu durumdayken usb bağlantısını da tanımıyor..
ne yapmam gerekiyor.. yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
arkadaşlar herkese iyi geceler. task 29 kurduktan sonra HTC beyaz ekranda takılıp kaldım ne yaptıysam Mavi-yeşil kırmızı ekranda kalıp tekrar herhangi bir rom yüklemesi de yapamıyorum. Acaba farklı bir yöntemm önerebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: zfrnr35
arkadaşlar herkese iyi geceler. task 29 kurduktan sonra HTC beyaz ekranda takılıp kaldım ne yaptıysam Mavi-yeşil kırmızı ekranda kalıp tekrar herhangi bir rom yüklemesi de yapamıyorum. Acaba farklı bir yöntemm önerebilir misiniz?
task29 kurunca herşey silinir, bunun için tel açılmaz teli kapat,kabloyu pc'ye bağla, ses kısma tuşuna basılı iken teli aç ama ses kısma tuşunu bırakma ta ki hspl menü açılana kadar. Ekran açılınca aşağıda USB yazması gerekiyor. Android yükleyeceksen magldr kur sonraki adımlar 1. sayfada var.
sorunumu hallettim.yalnız telefonu 2-3 gündür kullanıyorum ve günde 2 kere sarj etmem gerekiyor öyle çok birşeyde yapmıyorum ama şarj hiç gitmiyor.bu konuda ne yapabilirim burdaki anlatınalan rom yüklü
quote:
Orijinalden alıntı: ttandoan
Acll yardım lütfenn :(( Selam MCCM V5.0 kurmuştum.. şimdi geri SD rom a geri döneceğim. WM rom için task29 adımı için 1337 bunları yazmıştı # Yükleme öncesi gereken adımlar: # Cihazımızı USB kablo aracılığı ile bilgisayarımıza bağlıyoruz. # Cihazımızı ActiveSync ile bağlanma seçeneğini kullanıp bağlantıyı kuruyoruz. # Bilgisayarın otomatik olarak uyku ve bekleme moduna girmediğinden emin oluyoruz.(Bağlantının yarıda kesilmesi ihtimalini ortadan kaldırın.) Makine açıldığında MAGLDR geliyor direk.. bunu nasıl active sync e tanıtaçağım :? Telefonsuz kaldım yardım lütfen..
bilen biri cevap yazarsa iyi olur bende telefonsuz kaldım.aslında custom olarak wm yükleniyor ama nand olarak android olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: jUNIor_35
arkadaşlar.. htc hd2 kullanıcısıyım.. 2 aydır yayınlamış olduğunuz rehberin sayesinde telefonumda android'i sorunsuz kullanıyordum fakat birkaç saat önce telefon kilitlendi kaldı.. kısaca anlatayım.. telefonu ilk açtığımızda var olan giriş animasyonu sürekli dönüyor ve ekran hiç bir şekilde değişmiyor.. telefon bu durumdayken usb bağlantısını da tanımıyor..
Bu 1-2 kere benim de başıma geldi, sanıyorum kernel çöküyor.
Eğer bir bakcup çalışması yaptıysanız restore etmek, bu yoksa yeniden rom yüklemek dışında benim bildiğim bir çözüm yok malesef.
720p kayıt yapan ve gpsi çalışan rom var mı ? Şuan telefonumda MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ yüklü ancak yüksek kalitede video kayıt edemiyorum, GPS programı olarak IG0 8 yükledim ancak bir türlü uydu bulamıyor
gps ve yüksek kalitede çekim yapabileceğim ROM var mı ?
Ben JDMS 1.6.2 NAND Rom kullanıyorum... Herhangi bir sorunu yok. Sadece dili ingilizce. Video çekimi gayet kaliteli.. Zaten çekerden istediğiniz şekilde ayar yapabiliyorsunuz..!
quote:
Orijinalden alıntı: jUNIor_35
2 aydır kullandığına göre SD kart üzerinden Android çalıştırıyor olmalısın yanlış yere yazmışsın, PIN Sorgulamasını devre dışı bırakıp dener misin?
quote:
Orijinalden alıntı: zfrnr35
task29 işlemi tamamlanmak üzereyken volume down tuşuna basılı tutmanız gerekti. Bataryanın altındaki kırmızı tuş + volume down + ön yüzdeki açma kapama (NO) tuşlarına basılı tutarak Bootloader ekranına girip yüklemelere devam etmeniz gerekmekte lütfen dikkatli okuyalım. uchuroom MAGLDR yi yüklemişsin ben mi anlayamadım? NAND rom için MAGLDR yi yükleyip seçeneklerden doğru menüye gelip bilgisayarda yüklemeyi başlatmak gerekiyor net bir şekilde sorununu yazar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: assyh
arkadaşlar rom ve radio yu değiştirmeden nand romu kuran var mı?
NAND Android ROM kurmak için HSPL 2.08 ve 576 MB Ram destekleyen Radio ROM lardan (2.08.XX üzeri) birini kurmanız gerekmekte.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Serdar
quote:
Konuda verilen nand romu kurdum oldukça iyi ve hızlı ancak batarya konusunda çok kötü , sabahtan şarjı dolu cihazla maksimum 10 dk internete bağlandım , 20 dk lık görüşme var ancak batarya yarının altında şu an , batarya konusunda daha iyi olan önerebileceğiniz rom var mı acaba ?
Önceki sayfada aynı soruyu sorduk ama hala cevap yazan olmadı. bizim dışımızda herkes memnun demek ki
Başka ROM lar kullanın ilk sayfada verilen ROM u beğenmedi iseniz ben yaklaşık 1 aydır kurduğum MDJ ROM larından birini kullanıyorum, cihazla pek ilgilenemedim bu aralar şimdilik hiçbir sıkıntım yok ama dediğim gibi pek kullanmıyorum mail telefon hepsi bu.
@1337 İphone 4 maceram kısa sürdü :)
Android gibisi yok bu alemde..!
Ultimate Droid ROM'ları çok stabil çalışıyor. 3,0 RC sürümünü yayınlamışlar. Türkçi dil seçeneği var. konuşurken ses yankılanması problemi yok. Herşey tam teşlikat çalışıyor.
MDJ ROM'larındaki konuşurken dışardan inanılmaz abuk sabuk ses alma olayını çözemedim bir türlü. bu arada @1337 senin telefon T mobile mi ?
Birde bana tuşlara basarak hızlı arama yapabileceğim bir program önerisi olan???
Android 2.3 için ne zaman yükleme bilgilerini yayınlayacaksın 1337??
PowerVu 512 Leo kvk, Android guzel sey:)
Dialer One i deneyebilirsin.
Ilk firsatta hazirlamayi dusunuyorum.
PowerVu 512 Leo kvk, Android guzel sey:)
Dialer One i deneyebilirsin.
Ilk firsatta hazirlamayi dusunuyorum.
arkadaşlar farklı farklı 4 tane android rom kurdum nand olarak ve hepsinde 700mA larda kullanım.ilk açtığımda telefonu 300mA oluyor.bir iki programa filan girip çıktıktan sonra 700mA larda gezinmeye başlıyor.günde 2 kere şarj ediyorum telefonu.bendeki problem ne olabilir.benım bu kullandığım nand larda başka kullanıcılar 4-10mA lardan bahsediyorlar ama bende açılışta 300mA ile başlıyor.bana yardımcı olabilecek birileri varmı ?
şuan nexushd2-froyo v1.9G nand yüklü ve telefonda hiçbirşey yapmıyor olmama rağmen 500mA da . burda yayınlanan nand da da 500 lerdeydi mA.sorun ne olabilir?
Allen 15dk aralikla Log tutuyorsun ve kayitlari inceleyince surekli bu kadar yuksek tutarda tuketim oldugunu mu goruyorsun?