Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
290.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android'e geçmek istityorum ancak kullandığım primo Android de çalışacak mı bilmiyorum. Takip ettiğim kadarıyla bir sürü hatası var hala android'in. Siz ne dersiniz?
  • felixuss;

:)) Sd kartı bölme kısmını atlamışım kusuruma bakma. Clockwork modda en altta systeme gir. partition sd yi seç. boyut olarak 512 mb yi seç sonra gelen yerde de swap 0 yap. böylece kartı biçimlendirmiş olacaksın. bunu yaptıktan sonra yukarıda anlattıklarımı en baştan uygula bu sefer açılması lazım.
  • Arkadaşlar cyanogen mod rom kullanıyorum. google maps ve google earth ü nereden indirebilirim. market de bunlar yok. nereden elde edebilirim.
  • "Market Access" programını kurup servis sağlayıcını program üzerinden değiştirirsen (örn. T-Mobile) markette google'a ait uygulamaları görebilirsin.
  • market acceess için link verebilirmisiniz ve servis sağlayıcımı nasıl değiştireceğimi anlatabilirmisin.
  • Konuda verilen nand romu kurdum oldukça iyi ve hızlı ancak batarya konusunda çok kötü , sabahtan şarjı dolu cihazla maksimum 10 dk internete bağlandım , 20 dk lık görüşme var ancak batarya yarının altında şu an , batarya konusunda daha iyi olan önerebileceğiniz rom var mı acaba ?
  • evet arkadaşlar anlatılan nand romu kurdum batarya dayanmıyor? bu problemi çözen arkadaş varmı ?
  • arkadaşlar bende MDJ's CyanogenMod 1,6 kurulu yanlız usb ile bilgisayardan telefon aracılığıyla internete nasıl bağlanabilirim bi türlü beceremedim.
    yardımlar için şimdiden teşekkürler.

not: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliba -- 31 Ocak 2011; 23:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddawn

Konuda verilen nand romu kurdum oldukça iyi ve hızlı ancak batarya konusunda çok kötü , sabahtan şarjı dolu cihazla maksimum 10 dk internete bağlandım , 20 dk lık görüşme var ancak batarya yarının altında şu an , batarya konusunda daha iyi olan önerebileceğiniz rom var mı acaba ?

Önceki sayfada aynı soruyu sorduk ama hala cevap yazan olmadı. bizim dışımızda herkes memnun demek ki
  • arkadaşlar markinux HD romu kullandım performans olarak hoşuma gitti ancak temel android görünümü vardı widgetler falan yoktu sanki stok android desire hd değil benmi bi hata yaptım diye düşünüyorum?
  • Türkçe dil seçeneği yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yousufh -- 1 Şubat 2011; 14:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Konuda verilen nand romu kurdum oldukça iyi ve hızlı ancak batarya konusunda çok kötü , sabahtan şarjı dolu cihazla maksimum 10 dk internete bağlandım , 20 dk lık görüşme var ancak batarya yarının altında şu an , batarya konusunda daha iyi olan önerebileceğiniz rom var mı acaba ?

Önceki sayfada aynı soruyu sorduk ama hala cevap yazan olmadı. bizim dışımızda herkes memnun demek ki

pil normal kullanımda 2 gün gidiyor. Kullandığınız rom ve radio önemli tavsiyem rom MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 ve radio 2.15
    eğer gps kullanmadığınızda kapatırsanız ve 2g bağlantı yaparsanız pil tüketimi büyük ölçüde düşecektir.

• arkdaşlar slide it klavyeyi indirdik kullandık, beğendik.
    ama demo versiyonmuş bitt.. , napıcaz? :)
  • Karşıdan gelen msjlarda türkçe karakterler çıkmıyo biri yardımcı olabilir mi ?
  • arkadaşlar rom ve radio yu değiştirmeden nand romu kuran var mı?
  • sonunda ben de hd2 me kavuştum. yalnız aldığım telefon almanyadan olduğu için dili almanca. ingilizce bile yapamıyorum. ilk başta windows mobile in orjinalini denemek istediğim için de htc nin sitesinden son rom u indirmeye çalıştım ama "Üzgünüz, bu yazılımı yüklemeniz aygıtınız için uygun değil." diyor. nasıl yükleyebilirim ben bu romu?
  • Teşekkürler bahsettiğiniz romu NAND Clockwork Mod olmayan şekilde üsteki linkten kurdum bunların farkı ne acaba ? İlk izlenimim burdaki verilen nand romun menüleri çok daha şıktı , ikinci olarakta burda verilen romu kurduğumda telefon rehberim otamatik olarak gelmişti ancak bunda telefon etmek istediğimde sim card ta yer alan rehberime ulaşamıyorum bununla ilgili ne yapmam gerek acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

quote:

pil normal kullanımda 2 gün gidiyor. Kullandığınız rom ve radio önemli tavsiyem rom MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 ve radio 2.15
    eğer gps kullanmadığınızda kapatırsanız ve 2g bağlantı yaparsanız pil tüketimi büyük ölçüde düşecektir.

• quote:

Teşekkürler bahsettiğiniz romu NAND Clockwork Mod olmayan şekilde üsteki linkten kurdum bunların farkı ne acaba ? İlk izlenimim burdaki verilen nand romun menüleri çok daha şıktı , ikinci olarakta burda verilen romu kurduğumda telefon rehberim otamatik olarak gelmişti ancak bunda telefon etmek istediğimde sim card ta yer alan rehberime ulaşamıyorum bununla ilgili ne yapmam gerek acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

quote:

Umarım ext4 partition yapmışındır. Bu ileride yeni rom yüklerken gerekli olacak çünkü bu romda app2sd var yani bütün uygulamalar buraya kuruluyor ve yeni romda otomatik kurulu geliyor. cw modu farkı kurulum sd kartan yapılıyor(ben onu kullanıyorum). Rehber için gmail kullanıyorum. Bütün rehberi buraya attım ve yeni rom kurunca otomatik geliyor.

• öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.aylardır sırf wm oldugu için leo mu satmayı bile dusunuyordum.deli etmişti beni wm bir gün çalışıp bir gün çalışmayan programlarıyla.

ben burda anlattığınız nand olarak yüklemeyi yaptım herşeyi hallettim ve çok güzel çalışıyor.benim sorunum mesaj yazarken filan sürekli titreşim yapıyor.settings te bunu kapatmayı bulamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Androide MMS ayarlarını yapıpta MMS alabilen varmı acaba ?

Ne yaptıysam MMS çalışmıyor , Network Failure veriyor , Avea kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.