Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çerkez

quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Arkadaslar, cihaz uzerinden pc yi nete nsl bagliyoruz yardim edecek biri yok mu? Winmobile da basitti ama Android de bulamadim.

Bizi kaziyan yok galiba bu 3. mesaja cevap gelir artik insallah...

androide de çok basit

ayarlardan kablosuz ayarlara git
    arada wifi hotspot var. Oradan açıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Herkese Merhaba,

Çok uzun bir süreden sonra NAND ROM'larla yeniden ilgilenmeye başladım. Yaklaşık 5 aydan daha fazladır, 'prj clean desire rom'unu kullanmaktayım. Kendime göre stabil gelen, özellikleri çalışan rom bulamadığım için update etmiyordum telefonu. Sense v3 romların çıkmasıyla, baya bir yol katetildiğini gördüm ve sonunda telefonun romunu update etmeye karar verdim.

Fakat unuttuğum birkaç bilgi var.

Bunlardan biri ext3 partition oluşturmak için hangi yöntemi/programı kullanıyorsunuz? Daha önce bu konuda uzun araştırmalar yapmıştım ve sonunda bu işlemi kolaylıkla yapan bir program bulmuştum fakat ismini unuttum :( ftdnin önerdiği şekilde WWE romu kullanmayı düşünüyorum. Kernellerini de yükledikten sonra , kendi fikirlerimi paylaşabilirim.

Teşekkürler.

Sayfa 1 ek bilgiler 2

Gözümden kaçmış, Teşekkürler :)

• @ftd, şuan hangi rom'u kullanıyorsun?
  • Yok mu şöyle kurulumu kolay ugrastırmayan sarj sorunu olmayan and rom :(
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 son versiyon 2.3 çıktı.

Ben bununla NDT MIUI dev. arasında kaldım ve NDT yi kurdum... Siz hangisini önerirsiniz.... Stabilite performans ve kullanılabilirlik açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 son versiyon 2.3 çıktı.

Ben bununla NDT MIUI dev. arasında kaldım ve NDT yi kurdum... Siz hangisini önerirsiniz.... Stabilite performans ve kullanılabilirlik açısından?

Pyramid video hariç daha iyi ama video dökülüyor :( miuı da stabil ama tercihim pyramid sarj en fazla 1 gün gidiyor :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

quote:

Pyramid video hariç daha iyi ama video dökülüyor :( miuı da stabil ama tercihim pyramid sarj en fazla 1 gün gidiyor :(

video için third party bi yazılım kullansak çözemez miyiz problemi...

• quote:

@ftd, şuan hangi rom'u kullanıyorsun?

Şu an yeni bir Rom deniyorum sense 3.5
    Gerçekten harika gözüküyor, ama daha yeni, bazı uyarlamalar gerekli günlük kullanım için. wifi, data video çalışıyor, bozuk yatay çizgiler nerdeyse kalmamış(sense 3 kullananlar bilir) ama usb bağlantıda sorun var, bir de kamera çalışmıyor. Sanırım birkaçgüne onu da hallederler. Sense romlara xda'daki dungh sayesinde çok alıştım. Şu an en stabil sense 3.0 dungh romu yukarda paylaştım. Uzun süredir bunu kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

@ftd, şuan hangi rom'u kullanıyorsun?

Şu an yeni bir Rom deniyorum sense 3.5
    Gerçekten harika gözüküyor, ama daha yeni, bazı uyarlamalar gerekli günlük kullanım için. wifi, data video çalışıyor, bozuk yatay çizgiler nerdeyse kalmamış(sense 3 kullananlar bilir) ama usb bağlantıda sorun var, bir de kamera çalışmıyor. Sanırım birkaçgüne onu da hallederler. Sense romlara xda'daki dungh sayesinde çok alıştım. Şu an en stabil sense 3.0 dungh romu yukarda paylaştım. Uzun süredir bunu kullanıyordum.

hocam, modakartalı arkadaşımıza da sormuştum, bu sense3.0 lı pyramid NDT' MIUI dev'e göre daha mı kullanışlı...?
    Batarya ne kadar dayanıyor normal kullanımda?
    Bir de cihazı üst üste flashlamak zarar verir mi?

Şimdiden teşekkür ederim...
    İyi forumlar...

• canturan merak etme üsüste flashlamak birşey olmaz:)
    sense romlara çok alıştım, benim daha kullanışlı, bilmiyorum niye miui romlara birtürlü alışamadım. Sense rom yükleyince takvim, fotoalbüm gibi uygulamalar da geliyor, pilim 2 gün rahat gidiyor,
    Bu arada sense 3.5 romu bugün denedim. Pil tüketimi biraz fazla, ana ekran sense 3'e benziyor ufaktefek değişiklikler var, ekranda yatay dikey geçişler güzel olmuş aynı ipad gibi.
    Hız olarak sense 3 ile aynı. Denemek isteyen link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703

Bir de yatay çizgiler sorunu düzeltilmiş sense 3 rom var onu akşam denerim yarın paylaşırım :)

• arkadaslar bi sorunum var halledemedim ud rom kullanıyorum çektiğim video ve fotolar bi süre sonra galeriden kayboluyor. birisi daha aynı sorunu yasamıs ve tarif etmişti ama forum çok uzadı bulamıyorum . bilen ve yardımcı olan olursa çok sevinirim.
  • quote:

canturan merak etme üsüste flashlamak birşey olmaz:)
    sense romlara çok alıştım, benim daha kullanışlı, bilmiyorum niye miui romlara birtürlü alışamadım. Sense rom yükleyince takvim, fotoalbüm gibi uygulamalar da geliyor, pilim 2 gün rahat gidiyor,
    Bu arada sense 3.5 romu bugün denedim. Pil tüketimi biraz fazla, ana ekran sense 3'e benziyor ufaktefek değişiklikler var, ekranda yatay dikey geçişler güzel olmuş aynı ipad gibi.
    Hız olarak sense 3 ile aynı. Denemek isteyen link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703

Bir de yatay çizgiler sorunu düzeltilmiş sense 3 rom var onu akşam denerim yarın paylaşırım :)

Çok teşekkür ederim...

• Arkadaşlar Android 2.3.3 kullanıyorum ve 3 haftadır market e giriş yapamıyorum telefonum beni marketten atıyor Sanırım yeni bir rom denicem Bana 2.3.4 sense ara yüzü olan ve clockwork metoduyla yükleme yapabileceğim bir rom Acilinden tafsiye edersiniz ÇOOk sevinirim
  • arkadaşlar sense 3.5 tek kelimeyle harika. Dünden beri kullanıyorum. En son fix ile yeni bir rom çıkacak bu akşam onu burada paylaşacam, ben manuel olarak yaptım fixleri.
    Artık yatay çizgi sorunu yok ve son kernel ile hiç görmediğiniz kadar hızlı. Elinizde HTC Sensetion varmış gibi hissediyorsunuz :)
  • arkadaslar telefonda konusurken ses problemi var karşı tarafa ses boguk veya yankılı gidiyor telefon yeni her hangi bi root yapmadım acaba sorun nedir?
  • quote:

arkadaşlar sense 3.5 tek kelimeyle harika. Dünden beri kullanıyorum. En son fix ile yeni bir rom çıkacak bu akşam onu burada paylaşacam, ben manuel olarak yaptım fixleri.
    Artık yatay çizgi sorunu yok ve son kernel ile hiç görmediğiniz kadar hızlı. Elinizde HTC Sensetion varmış gibi hissediyorsunuz :)

SAbırsızlıkla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

arkadaşlar ben uzun zaman aradan sonra (uzun zamandır MDJs cyanojen mod 7 v1.6 kullanıyordum) PATs JW MIUI Sense like 1.8.19 Multilanguage rom u yükledim. yanlız rom değiştirdiğimde ayarlar ve yüklediğim programların kalması için ne yapmam lazım sd kartta ext3 bölümü mevcut.
    Bir de wifi de sıkıntı oluyor gibi normalde full çekmesi gerekirken bazen tek diş gösteriyor ya da kopup tekrar bağlanabiliyor.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler :))

yok mu cevap vercek bir allahın kulu :)) özellikle ''rom değiştirdiğimde ayarlar ve yüklediğim programların kalması için ne yapmam lazım'' kısmını cevaplarsanız çok süper olur.

• Evet Rom çıktı:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703

Buradan ROM'u 512MB olanlar magldr EU linki indirecek.
    recovery ayarları 5-195-5 olacak yani CWR modu kurarken flash.cfg dosyasında satırları şu şekilde değiştirin

boot yboot|ro 5M
    system ya 195M
    cache ya 5M

sonra CWR mod romları kurar gibi kuruyorsunuz. İşlem yaklaşık 20dak. sürüyor kurulumdan sonra tel. 2-3 kez restart edecektir don't panic :)
    Şu an için tek sorun Bluetooth çalışmıyor, o da yakında düzeltilir.
    Telefonumu değiştirecektim bu romu görünce daha birsüre hd2'de kalmayı karar verdim. Menü geçişleri okadar hızlı ki nerdeyse çift çekirdekliden farkı yok :)
    Kilit ekrandaki hava durumu çok güzel gözüküyor

• quote:

quote:

arkadaşlar ben uzun zaman aradan sonra (uzun zamandır MDJs cyanojen mod 7 v1.6 kullanıyordum) PATs JW MIUI Sense like 1.8.19 Multilanguage rom u yükledim. yanlız rom değiştirdiğimde ayarlar ve yüklediğim programların kalması için ne yapmam lazım sd kartta ext3 bölümü mevcut.
    Bir de wifi de sıkıntı oluyor gibi normalde full çekmesi gerekirken bazen tek diş gösteriyor ya da kopup tekrar bağlanabiliyor.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler :))

yok mu cevap vercek bir allahın kulu :)) özellikle ''rom değiştirdiğimde ayarlar ve yüklediğim programların kalması için ne yapmam lazım'' kısmını cevaplarsanız çok süper olur.

ayarların kalmaz, yapılacak birşey yok,ama programlar için backup yapabilirsin. Markette var.
    Eğer google hesabı(gmail) kullanıyorsan ona da gerek yok. Marketten uygulama ve oyunları indirince yeni rom yüklediğinde tümünü otomatik olarak tekrar indiriyor ve kuruyor. Ayrıca tel rehberi de gmaile atarsan o da geliyor. Bu şekilde tekrar rom kurmam çok sorun olmuyor.

• @ftd , açıklamalar için teşekkürler. hangi kerneli kullanıyosunuz? yani herhangi bir kernel değişikliği yaptınızmı birde romu kurarken o satırlar nasıl değiştiriliyor? yada yazıldı mı daha önce ?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.