Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marduk

delirmemek elde degil. wm6.5 yukledim ondada sonuc ayni. ekran kildini acipta telefonu kullanamiyorum. Disaridan arama geldigi zaman acip konusabiliyorum veya reddersem telefonu norml sekilde kullanabiliyorum. ama birkez kapattigim zaman ekrani actigimda kilidi acamiyorum android veya wm6.5 fakretmiyor. Sizce sorun ne olabilit. ilkkez boyle birey basima geldi. telefonu kullanmak icin arkadsin telefondan cagri yapip oyle aciyorum

dostum muhtemelen donanımsal sorun oluşmuş ama yinede şunu dene, pili çıkart ve 1-2 gün kullanma. Sonra tak ve dene olmazsa garantiye gönder wm yüklü olarak.

• Artik yapacak baska birsey kalmadi. Bircok android ve wm denedim ama souc ayni. Onerin icin tesekkurler
  • bugün bi hd2 leo daha geçti elime fkat telefonu fabrika ayarlarına geri döndürüp hafıza kartını çıkartıdıktan sonra telefon bir daha açılmaz oldu...
  • Ne var ne yok millet?

Lan hiç de özlemiyonuz, nerede bu adam diye sormuyonuz :)
  • Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak, daha önce anlattıklarınızdan yola çıkarak android yükledim ancak gmail adresini değiştirmek istediğimde malesef bi türlü yapamadım ve çareyi sistemi silmekte buldum, sistemi task29 aracılıyla sildim hardspl işlemini uyguluyorum bi sorun yok yalnız radio veya magdlr ye gelince yükleme ekranı açılıyor ama hiç bir işlem yapmıyor yani hep %0 olarak duruyor bu konuda ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtugrul

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak, daha önce anlattıklarınızdan yola çıkarak android yükledim ancak gmail adresini değiştirmek istediğimde malesef bi türlü yapamadım ve çareyi sistemi silmekte buldum, sistemi task29 aracılıyla sildim hardspl işlemini uyguluyorum bi sorun yok yalnız radio veya magdlr ye gelince yükleme ekranı açılıyor ama hiç bir işlem yapmıyor yani hep %0 olarak duruyor bu konuda ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

en baştan kurun task 29 sonra bootloder ekranını açın ve radio kurun sonra yine booloder ekranı ile magdlr kurun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar, nihayet sense 3 romu hızlandırabildim. Bunun için şunları yapmalısınız.

1.recovery (5-180-5) ayarlarında olmalıdır. Daha önce anlatmıştım
    2. Kurmadan önce CW modunda wipe data,wipe cache ve advansed'ten wipe dalvik cache yapın. bunu yaparsanız task29 yapmanıza gerek olmayacak
    3. Dungh şu sayfadan romunu kurunhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 (magldr ve clk var)
    4. Kurulum bittikten sonra şu kerneli kurun(rom yükler gibi cw insttall from sd) kendim kombine ettim rom uçuyor bununla
    magldr içinhttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=699058&d=1314192703
    clk için http://uploaded.to/file/zx9ehtr0
    xda da da bu kombinasyonu tavsiye ettim kullanan herkez hızına bayılmış :)

iyi eğlenceler

Bnede dün gece bu romu kurmuştum :U sense olarak hala biraz eksik gibi miu kullanıyordum son zamanlarda çok stabildi şimdi bu deneyeceğim ama biraz geç algılama sorunu oluyor onun dışında keyifli bir rom ve telefon hafızasında bayağı boşluk var .

ben bu romu kullanıyordum.([10.Aug] BOYPPC-SHIFTPDA Ginger 2.3.3 HTC Sense 3.0_V5)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1199917

Dediklerinizi bu roma uyguladım.( CW modunda wipe data,wipe cache ve advansed'ten wipe dalvik cache )sonra düzenlediğiniz kerneli bu roma kurdum.problemsiz kuruldu ve gözle görülebileck bir hızlanma var gibi görüünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakperes -- 28 Ağustos 2011; 1:14:50 >

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak, daha önce anlattıklarınızdan yola çıkarak android yükledim ancak gmail adresini değiştirmek istediğimde malesef bi türlü yapamadım ve çareyi sistemi silmekte buldum, sistemi task29 aracılıyla sildim hardspl işlemini uyguluyorum bi sorun yok yalnız radio veya magdlr ye gelince yükleme ekranı açılıyor ama hiç bir işlem yapmıyor yani hep %0 olarak duruyor bu konuda ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

en baştan kurun task 29 sonra bootloder ekranını açın ve radio kurun sonra yine booloder ekranı ile magdlr kurun .

teşekkür ederim üstadım deneyeceğim..

• quote:

quote:

teşekkür ettim üstad hallettim çok sağol..

• SEVİNDİM :)
  • telefonu anlatımda olduğu gibi başarıyla Android e çevirdim.yalnız bi problem var..Telefonla birini arayınca ekran kararıyo ve öylece kalıyor.bilmiyorum daha çnceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu forumu tam okuma fırsatım yok.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
  • nihayet telefonu servisten aldim. anakarti degisti. size benden tavsiye bu sicak havalarda calisirken (ben doner ocaginin karsisinda calisiyorum) telefonu benim gibi kot pantolununuzun arka cebinde tasimayin. sonra anakarti yakarsiniz. bu mesaji wm den atiyorum, eve gidince ilk isim android kurmak olacak.wm gercekten iskence geldi son3 saattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MahmutSefa

telefonu anlatımda olduğu gibi başarıyla Android e çevirdim.yalnız bi problem var..Telefonla birini arayınca ekran kararıyo ve öylece kalıyor.bilmiyorum daha çnceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu forumu tam okuma fırsatım yok.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

Başka roma geçin .
  • merhaba arkadaşlar,
    forumda verilen tüm aşamaları uyguladım, MAGLDR'yi çalıştırdım, telefon beyaz HTC yazılı ekrana geçip takıldı. ne yapmam lazım?
  • selam arkadaşlar,

ftd nickli arkadaşın linkini verdiği pyramid sense 3.0 romunu kurarken yükleme ortasında takılıyor. çözüm önerisi olanlardan yardım rica ediyorum... cwm bende 150 mb olarak ayarlı sorun bu olabilir mi?
  • arkadaşlar benim birkaç sorum olacak,

1. ilk sayfadaki tanımlamalara göre hafıza kartımda ext3 partition yapmaya çalıştım,
    işlemleri sırasıyla herhangi bir takılma olmadan yaptım, ancak hafıza kartı bilgilerine gittiğimde 1 gb partitionı göremiyorum, bunun sebebi nedir? nerede yanlış yaptım?

2. facebook, twitter gibi programlara ilişkin yüklenen veriler telefonun neresinde depolanıyor, bunlar hafıza kartına gitmiyorsa bunları hafıza kartına gidecek şekilde ayarlamak mümkün mü? çünkü sürekli azalan hafıza uyarısı alıyorum.

3. telefonda kayıtlı olan contacts bilgilerini sim carda taşımanın yolu nedir? export seçeneğinde hafıza kartına export var ancak sim carda export yok? (cotulla rom kullanıyorum)

cevaplarınızı bekliyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

selam arkadaşlar,

ftd nickli arkadaşın linkini verdiği pyramid sense 3.0 romunu kurarken yükleme ortasında takılıyor. çözüm önerisi olanlardan yardım rica ediyorum... cwm bende 150 mb olarak ayarlı sorun bu olabilir mi?

config ayarın 5-180-5 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntk

arkadaşlar benim birkaç sorum olacak,

1. ilk sayfadaki tanımlamalara göre hafıza kartımda ext3 partition yapmaya çalıştım,
    işlemleri sırasıyla herhangi bir takılma olmadan yaptım, ancak hafıza kartı bilgilerine gittiğimde 1 gb partitionı göremiyorum, bunun sebebi nedir? nerede yanlış yaptım?

2. facebook, twitter gibi programlara ilişkin yüklenen veriler telefonun neresinde depolanıyor, bunlar hafıza kartına gitmiyorsa bunları hafıza kartına gidecek şekilde ayarlamak mümkün mü? çünkü sürekli azalan hafıza uyarısı alıyorum.

3. telefonda kayıtlı olan contacts bilgilerini sim carda taşımanın yolu nedir? export seçeneğinde hafıza kartına export var ancak sim carda export yok? (cotulla rom kullanıyorum)

cevaplarınızı bekliyorum,

1)telefondan kontrol edin asdgui adlı programı yükleyin system infodan görürsünüz ayrılıp ayrılmadığını.
    2) app2 sd programını yükleyin bir kısım programları sd karta atar
    3) kullanıdığım romda olamayabilir benim romda bu özellik var .

• CWR: 5/180/5 <<< şu dosyayı nerden bulucaz her defasında ya kaybediyorum yada nasıl yapılacağını unutuyorum
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.