Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth çalışmıyor, bilinen bir sorun, bu kernel ile ilgili, yenibir kernel var bugun denerim,umarım çalışır :)
  • boyppc rom'u kullanıyordum. Nedense bu romlarda durmak olmuyor. 2 ay dan önce rom güncellemem. gps vs. fixleri hazır halledildiği için tercih ediyorum ama yeni yazılımlarla değişik sorunlar çıkarıyor. aşırı görselliği kullanmıyorum. market hataları vs. alıyoruz sonrasında. android 2.3.5 olup marketten işcep, ebuddy indirebilyior musunuz? market enabler da t-mobile vs. seçmeme rağmen aratınca çıkmıyor bu uygulamalar(daha önce de olmuştu market enable dan t-mobile seçince ebuddy'yi aratınca marketten çıkmıştı) işcep andorid 2.3.5 kullanabiliyor musunuz? android bliss olmuş sanırım bu da.
  • sense 3.5 in 1.2 versiyonu test aşamasında 1-2 güne yayınlanır...
  • HTC Bliss (Sense 3.5) güzele benziyor yeni android sürümü olduğu için mi uyarlamakta zorluk çekiyorlar? Özelliklerin hepsi çalışmayan android romu mu kaldı?
  • Dungh bliss v1.2 çıktı:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703
    flash.cfg dosyası ayarları 5-160-5 yapabilirsiniz. Daha fazla boş hafıza oluyor.
    camera FC hatası giderilmiş. İlk izlenimim iyi 1.1'den biraz daha hızlı.
    Bu arada EVO 3D inceleme fırsatım oldu, 3D foto çekimleri izledim, birsüre sonra gözleri yoruyor ve başağrısı yapıyor. Çok kalın HD2'ye göre. Hız olarak çok iyi ama bu fiyatla türkiyede satılması çok zor. HD2'den beni vazgeçtirecek telefon henüz çıkmadı :)
  • Hocam ben epey araştırdım fakat cLK hakkında tam detaylı bir bilgi bulamadım, kurulumu nedir MAGDLR'den farkı nedir bunları birisi anlatabilir mi? Bir de CWM hakkında daha geniş bilgi verebilir misiniz tam olarak nasıl kullanılır menüleri neye yarar?
  • @ftd aradım buldum cLK ile kurulum yapmayı fakat şu anda HTC Bliss açılış ekranında takılıyor. Neden olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilangel44

@ftd aradım buldum cLK ile kurulum yapmayı fakat şu anda HTC Bliss açılış ekranında takılıyor. Neden olabilir sizce?

flash.cfg dosyasını 5-160-5 olarak değiştirerek recovery tekrar kur. Bir de romu yüklemeden önce recovery modunda wipe factory, wipe dalvik cache onları da yap.
  • Izmir Cankaya da Hd2 bataryasi buldum orjinal oldugunu soyluyolar paketinin uzerinde de HTC amblemi, yazisi falan var ve 35 tl. Ne dersiniz alinir mi, yoksa bunlarin da uckagidi var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Dungh bliss v1.2 çıktı:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703
    flash.cfg dosyası ayarları 5-160-5 yapabilirsiniz. Daha fazla boş hafıza oluyor.
    camera FC hatası giderilmiş. İlk izlenimim iyi 1.1'den biraz daha hızlı.
    Bu arada EVO 3D inceleme fırsatım oldu, 3D foto çekimleri izledim, birsüre sonra gözleri yoruyor ve başağrısı yapıyor. Çok kalın HD2'ye göre. Hız olarak çok iyi ama bu fiyatla türkiyede satılması çok zor. HD2'den beni vazgeçtirecek telefon henüz çıkmadı :)

Kardeş senden ricam sense 3.0 ve 3.5 rom kurmayı ilk baştan anlatsan ne yaparak başlamamız lazım sd karta ex-partion yaptım sırasıyla anlayabilecek şekilde anlatırsan çok sevinirim.

• quote:

quote:

@ftd aradım buldum cLK ile kurulum yapmayı fakat şu anda HTC Bliss açılış ekranında takılıyor. Neden olabilir sizce?

flash.cfg dosyasını 5-160-5 olarak değiştirerek recovery tekrar kur. Bir de romu yüklemeden önce recovery modunda wipe factory, wipe dalvik cache onları da yap.

aradım taradım bulamadım nerede bu flash.cfg tam açık bir şekilde söyleyebilir misiniz acaba? bir de telefonum Tmous
    edit: cLK kullanıyorum, MAGDLR'de buldum ama cLK'da flash.cfg yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilangel44 -- 15 Eylül 2011; 14:08:41 >
  • quote:

Hocam ben epey araştırdım fakat cLK hakkında tam detaylı bir bilgi bulamadım, kurulumu nedir MAGDLR'den farkı nedir bunları birisi anlatabilir mi? Bir de CWM hakkında daha geniş bilgi verebilir misiniz tam olarak nasıl kullanılır menüleri neye yarar?

Bende baktım. normalde hd2 ye nand olarak android romu kurmak için magldr kuruluyor bu yazılım sayesinde telefon açılırken android ile açılabiliyor(yanlış bilmiyorsam) cwr- clockwork recovery work denilen sistemin komple yedeğini alıp geri getirebilmenizi sağlayan yazılım. magldr üzerine cwr kuruluyordu.

bende baktım clk dedikleri bu clockwork recovery direk telefonun açılışına kuruluyor-(magldr kurmaya gerek kalmıyor) bu kadar sanırım. zip dosyasını sd karta atıp vs. direk o şekilde işlemleri hallediyor aynı şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

sense 3.5 romun nasıl kurulacağı açık bir şekilde burda yazıyor.

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?79145-14-EYLUL-2011-HTC-HD-2-SENSE-3.5-3D-v1.2-Raf-1.9GB-Glitches-v3-YEN%C4%B0

Arkadaşım ben basit olarak dedim senin verdiğin karmakarışık yarı ingilizce sade bir dille anlatacak biri lazım ilk baştan ne yapmak gerekiyor bir sürü ayardan bahsediliyor. Dün kendi yaptığımı anlatayım recoveryden ex-partion yaptım sonra task 29 yapıp radio ve magldr1.13 kurdum sonra recovery 180 kurdum sonrada sense 3 romu kurdum sd karttan ama yeniden başlatınca recovery bölümü açılıyor yani telefon açılmıyor. aynı işlemleri yaparak eski romu tekrar kurdum. telefon şu an çalışıyor. Demek istediğimi anlatabildimmi?

• anlatmaya çalışayım...

1. task 29 la cihazı sıfırlayın --http://www33.zippyshare.com/v/46382335/file.html
    2. radio rom olan 2.15.50.14 ü kurun --http://www4.zippyshare.com/v/14722206/file.html
    3. magldr i kurun ---http://www3.zippyshare.com/v/90690218/file.html
    4. recovery i 160m yi kurun şayet sizde 150 m varsa içindeki Flash.cfg dosyasını birlikte aç deyip notdefteri ile açın. içindekileri silip aşağıda yazılanları yapıştırıp kapatın, kaydediyimmi diye sorunca kaydet deyin

misc ya 1M
    recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery.img
    boot yboot|ro 5M
    system ya 160M
    cache ya 5M
    userdata ya|asize|hr allsize

5. sonra recoveryden ext part yapın şöyle yapılıyor ; advanced
    magldr menüden ad recevory gir
    sonra advancede gir
    sonra partiton cd card a gir
    ilk çıkanı ekranı 1024m yap
    ikinci çıkan ekranı 0m yap

böylelikle ext part dedikleri yani sd kartınızı biçimlendirmiş oluyorsunuz. bu işlem sonrası 5-10 kadar bekleme süresi olacak

6. sonra
    1 --- indirmiş olduğunuz romuhttp://hotfile.com/dl/129794326/7612142/Desire_S_sense3.5_Android.2.3.4_v1.2_EU.zip.html
    ve
    2 --http://hotfile.com/dl/129800392/b9a3d64/glitches_fix_v3_for_bliss_by_haldric.zip.html linkinden indirmiş olduğunuz fix dosyasını çıkararak

sd kartınıza atın. yani bir rom ve 1 adet fix dosyası olacak

7. önce romu kurun 10-20 dk arası sürüyor. nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız
    1 - telefonununz kabloyla bilgisayarınıza bağlı iken magldr menüden 4. USB MasStg e gir. böylelikle telefonuza takılı olun sd kartı otomatik açdan içine girebiliyorsunuz. 6. maddede anlatımını yaptığım ve indirmiş olduğunuz 2 dosyayı ( biri rom biride fix dosyası ) sd kartınıza atın
    2 - dosyaları attıktan sonra ad recovery menüsüne gelerek -install zip from sdcard seçenegine girin, sonra choose zip from sdcard seçeneğine girin. evet şimdi az önce sd karta atmış olduğunuz 2 dosyayı görmeniz gerekli. şimdi " Desire_S_sense3.5_Android.2.3.4_v1.1_EU " diye yazan romu korun, sonra " glitches fix v2 for bliss by haldric " yazan fiksi kurun.

telefonunuz yeniden başlatın. hayırlısıyla yeni romu kullanmaya başlayabilirsiniz. ben 2 kez kurdum bu romu ama biraz kasıyor, yeni olduğu için gelişmesini beklemek gerektiğini düşündüm ve miui romu kullanmaya devam ediyorum.

inşallah düzgün anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokbey -- 15 Eylül 2011; 18:48:33 >

• arkdaslar bir tane rom cekyiorum ama şunu öneririz demişler "CWR: 5/435/5" ne demek oluyor nerden yapılıyor bu işlem bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

arkdaslar bir tane rom cekyiorum ama şunu öneririz demişler "CWR: 5/435/5" ne demek oluyor nerden yapılıyor bu işlem bilgisi olan?

Şayet senin cihaz tmobile değilse sana uymaz.435 Yazanlar amirika cihezları oluyor
  • quote:

quote:

arkdaslar bir tane rom cekyiorum ama şunu öneririz demişler "CWR: 5/435/5" ne demek oluyor nerden yapılıyor bu işlem bilgisi olan?

Şayet senin cihaz tmobile değilse sana uymaz.435 Yazanlar amirika cihezları oluyor

tmobile benim cihaZDa zaten bunun ayarını nerden yapıcam? yardımcı olabilirmisin?
  • quote:

quote:

quote:

aradım taradım bulamadım nerede bu flash.cfg tam açık bir şekilde söyleyebilir misiniz acaba? bir de telefonum Tmous
    edit: cLK kullanıyorum, MAGDLR'de buldum ama cLK'da flash.cfg yok :S

recovery'yi pc'den kurduğun dizin var ya, flash.cfg orada onu değiştireceksin

• quote:

quote:

quote:

tmobile benim cihaZDa zaten bunun ayarını nerden yapıcam? yardımcı olabilirmisin?

dostum senin ext3 partition yapman şart değil. T-Mobile romu kuracaksın sense 3.5: http://hotfile.com/dl/129794208/e9ce6aa/Desire_S_sense3.5_Android.2.3.4_v1.2_Tmous.zip.html
    config için bir önceki mesajıma bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 15 Eylül 2011; 21:23:16 >

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.