Şimdi Ara

Nanatsu no Taizai -2. SEZON BAŞLADI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazılarının hala canlı olduklarını iddia etmelerine rağmen Yedi Ölümcül Günah, İngiltere Krallığı'nı devirme komploları kurup, Kutsal Şövalyeler tarafından köklerinin kazındığı söylenen bir grup şeytani şövalyelerdir. 10 yıl sonra da Kutsal Şövalyeler hükümete darbe düzenlemiş, krala suikast yapmış ve krallığın yeni zalim hükümdarları olmuşlardır. Kralın tek kızı olan Elizabeth de Yedi Ölümcül Günah'ı bulup krallığı geri almak için onlardan yardım temin etmek amacıyla bir yolculuğa çıkmıştır.

Tanıtımını kendim yazacağımı belirtmişdim, fakat ister istemez spoiler veririm diye şimdilik bu fikre ara veriyorum ve çeşitli anime sitelerindeki açıklamayı paylaşıyorum,ama şunu belirtmeliyimki animenin gerçekden çok farklı bir havası var, karakterler özellikle amaçlarına göre çok zıt tipler, son olarakda ben normalde animelerde konuşan hayvanları sevmem ama hawk bile bir domuz olmasına rağmen güldürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 1 Şubat 2018; 1:36:17 >

• açılış ve kapanış şarkıları hoşuma gitti dinlenebilir güzel müzikleri var . karakterlerde hoş izlenir yani. 4. bölüm fragmanında gösterilen karakter Gintoki'nin Mako-chan kıyafeti giydiği zamanki haline benziyordu acaba seiyuusu kim merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden takip etmeye değer bir seri. Gilthunder'ı Kira ve Chrollo'nun seiyuusu seslendiriyor sanırım. Bu arada bölümleri tartışmak için anime başladığında şöyle bir konu açmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98096390&p=1#98096390

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Cidden takip etmeye değer bir seri. Gilthunder'ı Kira ve Chrollo'nun seiyuusu seslendiriyor sanırım. Bu arada bölümleri tartışmak için anime başladığında şöyle bir konu açmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98096390&p=1#98096390

O kadarda arama yapmışdım dikkat etmemeişim demekki madem önce açdın ben hiç burada açıklama falan yapmıyorum o zaman oraya taşınalım direk

• Şöyle bir bakayım dedim ilk bölüm nabız kontrol olayında çok güldüm ikinci bölüm mızrak sahnesi bombaydı türünü sevenler izlesin
  • Akame ga kille nezettim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ban

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 1 Kasım 2014; 4:24:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Ball Pool -BABA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapanıştan sonraki kısımda biraz
    ezber bozmuşlar. Genelde o traş
    kısminda eli kılıç tutan taraf bizden
    yana olur karşı tarafı rezil ederdi
    ama böyle de ayrı karizma olmuş.
    Kapanışi da o sahnden önce
    koyduklarından mıdır nedir çabuk
    bitti bölüm

• 5. bolumde Ulan bu nasıl lider derken ben tırstım bi an

Ban da boyle giderse birçok kişinin avatarı olur ahanda buraya yazıyorum, oyle böyle kırık değil

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 4 Kasım 2014; 21:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Akame ga kille nezettim ben

Hocam bende akame takipçisiyim ama bu animenin yayınlanan ilk 5 bolumunun bile akamenin yaşatamadığı yada eksik yaşattığı dıyguları yaşattığı duşuncesindeyim, hatta son bölümde akemeyi hızlı hızlı ileri aldım bi an önce nanutsuya geçim diye, ama tabiki akameninde yeri ayrı şimdilik

Edit:mobilden oturu iki mesaj arka arkaya attım özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 4 Kasım 2014; 21:56:00 >
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    ben sadece kötü kahramanların animedeki asıl kahraman olması yönünden benzetmiştim. (night raid asi bir grup)
  • Bende başladım animeye.Güzel gidiyor şimdiye kadar.İzlemenizi tavsiye ederim bende.
  • Iyi mi anime

• Süper bölümdü yine öyle derin mevzu felsefe falan yok ince ince herşey abartılı güçler cart curt ama bunları çok güzel şekilde bir arada tutup gizemlerle ilerliyor güzel vakit geçirmek isteyenler izlesin Meliodas Diane Ban şimdilik üçüyle tanıştık ama hepsi bomba baya fanı olur bu ekibin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 10 Kasım 2014; 1:57:28 >
  • Bölüm 6'da çok iyiydi
    Karakterlerin hepsinin ayrı bir karizması var.Ban ile Meliodasın sevgi gösterisine çok güldümKing'in olayı ne onu çok merak ettim.İhanet mi edecek acaba?

• Göz göze gelinip ortam gerilince aha dedim derin bi mevzu var sonra basdım kahkahayı tam hayvanlar yalnız

edit:bu arada anime tanıtımını kendim yazmayı planlıyorum bu yüzden vizeler bitene kadar bekleticem arkadaşlar kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 10 Kasım 2014; 13:02:36 >
  • 7. bölümde çok iyiydi.

Bayağı güldüm bu bölümde.Ban'ın nasıl ölümsüz olduğunu da öğrenmiş olduk.Ban'ın olayını tam olarak öğreniriz herhalde bir dahaki bölüme
  • Gerçekden çok güzel bir bölüm daha

Özellikle şunu gördikki bizimkiler birbirine aşırı derecede bağlı, çünkü king in ban'a saldırırken gözlerinden okunuyordu aslında bunun yalan olmasını istediği,ek olarak ban'ın tahminimizce en çok sinirlendiği bir konuda kim olmadığı biriyle savaşırken birden karşısındakinin arkadaşı king olduğunu duyup, tüm sinirinin yatışması bu arkadaşlığın ne kadar derin olduğunu gösteriyor bence.
    Bunların ötesinde ban'a değinelim, çok eskiden kadehi almaya çalışırken bile umursamaz bir adam, ama bu umursamazlığın aslında içindeki o saf iyilik için olduğunu görmek çok iyiydi.
    Hepsini geçdim bunları kim durduracak ve daha 4 oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 19 Kasım 2014; 19:35:50 >

• Aşırı beğendim zaten müzikler beni benden aldı.
  • Haftaya çatlatmadan Ban Kadeh Rahibe üçgeni çözülür umarım çok iyi bölümdü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.