Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam, iyi yapmıışsınız.

• Adam sizin içerde sevişip sevişmediğinizi nerden bilsin?Adam sizin zina yaptığınızı düşünüyor ve bir Müslüman olarak karşı dairesinde hemen gözünün önünde bunun olması zoruna gidiyor adam dini olarak görevini yapmış uyarmış daha fazlasına da karışmaz zaten.

• Karışmaz demişsin en sonda ama, dayı tanıdık falan herhalde karışmayacağından eminsin.

Bakın müslüman olan insan bir başkasının kapısını gözlemez, evine girip çıkarken kapı deliğinden dikizlemez.

Adamda namaz yok, ezan yok, cuma bilmez.

Ben kendisinin az mı gördüm elinde 100'lük rakıyla içeri girdiğini ? Ben dedim mi dayı kaç yaşında adamsın yapma diye?

Herkesin günahı kendine arkadaşım bırakın herkes istediği gibi yaşasın.

• Eğer öyleyse sonuna kadar haklısın asla bir bok dememesi lazım sen öyle diyince ben adamı namazında niyazında etliye sütlüye karışmaz birisi olarak düşündüm.

• make up kullanıcısına yanıt
    Make UP kardeşim haklısın. Bize gerici diyenler ahirette kimin ilerici kimin gerici olduğuna idrak edecekler İnşAllah ama geç olacak. Her saniye Allah Azimüşşan a isyan halinde olan kardeş bir de diyor ki benim de kalbim temiz yanındaki kızlarında kalbi temizmiş. Sanki içini açıp bakmış. Allahın yasakladığı bir fiile adamlar ne var bunda diyor. Üzülüyorum gerçekten bizim atalarımız bu toprakları üzerinde zina edesiniz diye mi yoksa İslamı iyi yaşayın ve yaşatın diye mi kurtardı.
  • Yok hocam öyle değil yanlış düşünmüşsünüz.

• Legend 1903 L kullanıcısına yanıt

Hocam tamam ben sırf siz laf yapmayın diye bütün arkadaşlarımla evleneyim o zaman, bunun dini açıdan da bir sıkıntısı yok.

Sizin içinde olmaz yani. Kabul mü?

• Bana yazdığını ilk mesaja yaz çünkü herkes benim gibi düşünüyor.

• Muhtemelen o dayının geldiği yerde, bırak aynı evde bulunmayı, yabancı bir kız ve erkek yan yana bile gelemiyordur. Dayı kendi çapında daha özgürlükçü.

Sen de dayıya göre daha özgürlükçüsün ama hala "sizin gibi eve bilmem ne için kız atmıyorum" triplerindesin.

Aynı spektrumdasınız ikiniz de: Milletin uçkurunun hesabını yapıyorsunuz.

Ama her nesilde giderek azalıyor. Yakında biter de umarım, artık herkes hayatını rahat rahat yaşar.

• 2 veya 3 üstte attığım yanıtı okur musun ?

• Evett şimdi konuyu güncelleyeceğim.

• Dostum aynısı benim arkadaşımın başına geldi tüm komşular üstüne üstlük dava açtı ve davayı kaybetti üstüne üstlük birde ceza yedi evli olmadığın sürece eve kız girmesi hakim tarafından kötü gözle bakılıyor durum bu malesef özgürlükler ülkesi 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 7 Aralık 2020; 14:52:18 >
  • Ev sahibiyim tek yaşıyorum arada annemde geliyor annem geldikçe anlatmaya şikayet etmeye çalışıyorlar. Bana yüz yüze söyleyemiyorlar bile korkaklar. Gün içinde yüksek ses müzik oluyor ve sürekli arkadaşlarım kalmaya geliyor. Tek dikkat ettiğim şey benim rahatsız olabileceğim şeyleri onlara yapmamaya çalışıyorum takmayın sizde kimse de kolay kolay atamaz sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız şuan misafirlikler, ziyaretler yasak. komşu sizi şikayet etse sizin için problem olabilir, aklınızda bulunsun

• Hocam benim başıma böyle bir olay geleceğini zannetmiyorum, apartman zaten tanıdık sonuçta eski aile apartmanımız.

Ve bu dayı zaten olur ya her apartmanda sevilmeyen itici bir komşu, bu dayı o işte. Herkes o gözle bakıyor.

O yüzden zannetmiyorum benim suçlu çıkacağımı.

Arkadaşınıza geçmiş olsun.

• Herzelied kullanıcısına yanıt

Haklsın hocam.

• Ee senin için napabiliriz?

• Bana denk gelse şu forumdaki yüzünden pislik okunan tiplerin o badem bıyıklı ağızlarını kırardım. Her internet bağlatan kendini her konuda yorum yapabilme haddine sahip sanıyor. O sokaklarında tavuk koşan varoş mahallenize benzetip her yerde aynı şekilde davranmayın. Sonra karakol falan bir sürü iş çıkıyor.

Ama asıl olay şu bunların anası babası ensest evlilik oluyor genelde. Adamın babası kendi kuzenine her gece 30 saniye, o gün performanslıysa bir dakika basıyor, bu tip gelmiş burda ahlak bekçiliğine soyunuyor. Gidin babalarınıza bu zırvalarınızı anlatın, adam kendi kuzenine sulanmış bir de çocuk yapmış ulan!

Hadi minik bademler ağızınızdan köpük saçmaya devam. Gidin KPSS'ye falan çalışın varoşunuzda sınıf atlayın.

• upsewen kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, bu olay misafir yasağından önce idi.

Misafir yasaklarından sonra o eve gitmedim hiç, tek başıma bunalıyorum evde.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.