Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum sen popüler olmak için konu açmış bir tipsin. Çok belli her cevaba bir yorum. Sana yazmadığım yoruma bile cevap atmışsın. Çocukça ilgi budalalığı resmen.

Ayrıca ben cevapları aldım olumlu olumsuz demişsin. Herkes sana katılmak zorunda değil. Beğenniyorsan saygı duyarsın. İlla" sana kız versek suyun akar ağzından şıpır şıpır eheheuuhehe" gibi saçma ergen cümleleri kurmandak zorunda değilsin cevap olarak. Konu da kız versek diye arat bakalım kaç kere yazmışsın. Neyse ilgi budalası olmuşsan ilgiyi bulmulsun amacında buydu belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhatap olma adamla etkileşime girme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 6 Aralık 2020; 13:45:2 >
  • Bi anda apartmanın içinde yaşından başından utan benim arkadaşlarımamı göz diktin bey amca diye bağır :D pedofilimisin de bir daha ağzını açamasın.

• Bu tip komşulara karşı yapılabilecekleri yazıyorum

Öncelikle amca/teyze şeklinde saygı belirten ifadeleri bırakmak

Ters gitmek

Sen beni mi gözetliyosun demek

bu tip insanlara karşı daha çok işe yarayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Kız kardeşim olsaydı burasını düşünürdüm, siz eve gitmeyi anca seks zannedersiniz, havalar soğuk ve her yerde yasak var ne yapalım sahilde kumlarla mı oynayalım ?

Yinede sen bilirsin.

kimi yiyorsun ya. kızla eve geleceksin arkadaş arkadaş takılacaksın öyle mi. hadi ordan !!!! yaptığın terbiyesizliği savunma bari burda.

• Bence amca da çocuk ta haklı. Sapığın, sapkının arttığı bu zamanlarda apartmanlara girip çıkanların belli olmaması özelliklede ailelerin canını sıkıyor. Ufacık çocukları olan aileler var tacizcisi var tecavüzcüsü var insan her zaman herkese güvenemiyor.

Bence haksız olan amcaya geri kafalı ve yobaz diyenler. Düşünce özgürlüğü olan bir ülkede amca istediğini düşünmekte özgürdür benim için. Ancak apartmandakiler amca gibi düşünmüyorsa ve çocuktan memnunlarsa amcaya bir şey yapmak düşmez.

Öğrenci evinde kalırken komşular hep alem yapıp eğleniyordu umurumda olmuyordu ama ailemle kalıyor olsam çok rahatsız olurdum.

Tüm apartman çocuğun yanındaysa amca gitsin bir aile apartmanına otursun ama tüm apartman amcanın yanındaysa konu sahibine başka eve gitmek düşer. Öğrencinin bekarın olduğu bir apartmanda kimse ona karışmaz, rahat rahat istediğini yapar.

• ev senin değil dahi olsa, kiracı olsanda aynı durum olmalı.

ev benim ev benim istediğimi alırım dedikçe sanki kiracı olsan bişey yapabilcekmiş gibi bir hal alabilir.

ev sahibiysen de, kiracıysanda kimseyi ilgilendirmez kaç kız kaç erkek eve girdiğin!

• yaptığı terbiyesizliği savunuyorsun bir de utanmadan. bravo

• rjager kullanıcısına yanıt

Artık bazı yanıtlar ile uğraşmıyorum, kendileri konuşup dursun.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle sert yapsam az üstüne yürüsem geri yapacak gibi bir insan, çünkü ben takmadığım zamanlardan güç aldı korkuyorum falan zannetti herhalde daha da üstelemeye başladı, en son bu olaydan sonra laf atmadı ama bakışları devam ediyor, bir daha laf atarsa sert yapıcam.

• Rezillik kepazelik resmen yaptığın
    Adam güzellikle demiş ki benim zamanımda böyle şeyler ayıptı biz gençliğimizde yapamadık şimdi sen çatır çutur götürüyorsun kıskanıyoruz iki manita da bize çağır da beraber takılalım biralar benden
    Sen adama demişsin ki seni ilgilendirmez ben olsam adamın yerinde ben de kızarım
    Ya da şöyle örnekleyeyim
    Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 6 Aralık 2020; 14:24:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür konulara dini karıştıranlar dinsizin ta kendisidir.

Bunlar dinsizliği sadece zina zannediyor, sorsan namaz ne bilmez, oruç tutmaz, islamın şartları neler bilmez ama ben Allah'a inanıyorum demekle iş bitiyor zannediyorlar. Bu insanlara sadece gülüyorum.

Alıntı

metni:
    ben sana hakverenlerinde seninde evlilik dışı cinsel ilişki yaşamamış olmana inanmıyorum

Kararınıza saygı duyarım, şimdi ilikşiye girdim desem de yalan olur, girmedim desem de yalan olur.

Siz neye inanmak isterseniz ona inanın.

• grolof kullanıcısına yanıt

Beni linçleyenlerin hiç karşı cins arkadaşı olmadığı için öyle zannediyorlar.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Zaman zaman evi olan arkadaşlarımızın evlerine giderdik vakit geçirmek ve eğlenmek için. Gayet normal bir şekilde oturup oyun oynamak, film izlemek vs ile vakit geçirirdik.

Bizde böyle arkadaşlıklardanız.

Özellikle heryerin kapalı olduğu bir dönemde, havaların soğuk olduğu dönemde ne yapalım sokakta kaldırımda falan mı oturalım?

Ayrıca virüs olmasa bile evime istediğim arkadaşımla giderim bundan kime ne ?

Ama bazı insanlar gerçekten anlamıyorlar.

• Bak bilader, senin gibi biri nasıl bana ''olum'' diyebiliyor onu anlamadım? Benim gibi kaç tane oğlun var ?

Her cevaba bir yorum yapıyorum, çünkü senin gibi bazı kişiler birşeyi 50 defa tekrarlamadan anlamıyorlar.

Alıntı

metni:
    Neyse ilgi budalası olmuşsan ilgiyi bulmulsun amacında buydu belli.

Kardeşim emin ol ki, forumdaki insanların ilgisi beni mutlu etmez, kim olduğum bile belli değil popüler olsam kaç yazar ?

Biz burda anonim olarak konuşuyoruz farkında mısın, ne sen beni tanıyosun ne ben seni, hangi şehirde yaşadığımı, nerede oturduğumu hiç birşeyimi bilmiyorum. Yani ben burada popüler olmak için neden çabalayayım ?

Konu senin zoruna gittiyse ve beğenmediysen beni blokla arkadaşım neden bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun.

Bak ben konunun uzamasını istemiyorum, senin yaptığın yoruma ve düşündüğün şeye saygı duyarım.

Ancak sen bana olumlu şekilde konuşamazsın, sen benim kararıma, ben senin kararına saygı duymak zorundayım.

Sen kim oluyorsun da bana ilgi budalası diyebiliyorsun ?

Burada ağzımızı bozmaya gerek yok değil mi ?

• Yav sen hangi mağarada yaşıyorsun ?

Sen insan gibi arkadaşlık bilmiyorsan ben napayım inanmazsan çık konudan seni inandırmak zorunda mıyım arkadaş ?

Zoruna gidiyorsa blokla, neden bu kadar kasıldın?

• heatblast kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuyu okuduğunuza emin misiniz ?

Ben 50 defa insan gibi arkadaşlıklar ile giriyoruz apartman zaten beni tanıyor burası bizim eski aile evimiz diyorum, siz hala girip çıkanın belli olmaması falan diyorsunuz.

• thestell kullanıcısına yanıt

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış 

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Yav sen hangi mağarada yaşıyorsun ?

Sen insan gibi arkadaşlık bilmiyorsan ben napayım inanmazsan çık konudan seni inandırmak zorunda mıyım arkadaş ?

Zoruna gidiyorsa blokla, neden bu kadar kasıldın?

seni çıktığın mağaraya geri gönderirim. uslubunu düzelt önce hadsizlik yapma.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.