Şimdi Ara

nakil vasıtalar vergi dairesindeki kuyruk neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu motorlu araç vergileri bankalara yatırılmıyor mu?
    Bugün m.köy nakil araçlar vergi dairesine gittim 3 kat kuyruk vardı anlayamadım bu insanlar bankaya yatıramıyorlarmı paralarını?Yoksa emekli insanların yaptığını mı yapıyorlar (bankamatik varken bankada kuyruk beklemek).Yani bir şey danışmak için gittim(arabayı 2 ay önce devir aldık vergide bizim adımıza gözükmüyor) adamlar linç edicekti beni sıraya girmedim diye....

• Bankalara yatırınca bazen sorun çıkabiliyor.

Asıl tuhaf olan şey insanların vergiyi son güne bırakması, para cepte bekletilince sıcak tutuyo sanki...
  • Sorma yaa bende daha yatıramadım -
    2 ay önce aldık arabayı vergide araba bizim üstümüze gözükmüyor
    Şimdi bide vergi dairesinde üstümüze alıcaz ondan sonra ödeyebilicez
    Birşey sorucam vergi otomatik olarak bizim üstümüze geçmesi gerekmiyor mu alım satım işlemleri bitince yoksa extra dan vergi dairesine gidip üzerimize almamız mı gerekiyor du?
  • vergi dairesindeki kuyruk vergi yatıranlardan değil; plakaya kesilen cezaların hepsi birden aynı tarihte postalanmış, o insanlar gününü geçirmeden ceza ödemeye çalışanlar.
    plakaya kesilen cezalar maliyenin bilgisayar sisteminde görünmediği için de bankaya yatırılamıyor, doğrudan vergi dairesine yatırmak gerekiyor.
  • Ben Mtv yi ziraat bankasına yatırdım. Kimse yoktu.
  • UP
    Birşey sorucam vergi otomatik olarak bizim üstümüze geçmesi gerekmiyor mu alım satım işlemleri bitince yoksa extra dan vergi dairesine gidip üzerimize almamız mı gerekiyor du?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

vergi dairesindeki kuyruk vergi yatıranlardan değil; plakaya kesilen cezaların hepsi birden aynı tarihte postalanmış, o insanlar gününü geçirmeden ceza ödemeye çalışanlar.
    plakaya kesilen cezalar maliyenin bilgisayar sisteminde görünmediği için de bankaya yatırılamıyor, doğrudan vergi dairesine yatırmak gerekiyor.

ne alakası var. ben plakaya kesilen cezalarımın hepsini vakıfbank'a gidip ödedim gayet de ödeniyor. bence arkadaşın dediği emeklilerin atm varken bankada sıraya girmeleri gibi birşey bu. türk milleti işte, böyle naparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ziraate yatırırım yıllardır şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.