Şimdi Ara

Nakil başvurunuz devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nakil Durumu : Nakil başvurunuz devam ediyor.
    Nakil Açıklama :

bu nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nakil Başvurunuz Devam Ediyor Ne Demek?

"Nakil başvurunuz devam ediyor" ifadesi, kayıtlı olduğunuz okul tarafından onaylanmış bir nakil başvurunuzun bulunduğunu ve işlemin henüz tamamlanmadığını belirtir. Bu, başvurunuzun ilgili makamlar tarafından değerlendirilmekte olduğu anlamına gelir.

Değerlendirme Süreci

Nakil başvuruları, genellikle eğitim bölgeleri veya il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından değerlendirilir. Süreç, başvurunun niteliğine ve başvuru yapılan okulun kapasitesine bağlı olarak değişebilir.

Başvurunun Sonucu

Başvurunuzun sonucu, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından tarafınıza bildirilir. Başvurunuz kabul edilirse, nakil işlemleriniz gerçekleştirilir ve yeni okulunuza kayıt yaptırırsınız. Başvurunuz reddedilirse, bu karar hakkında bilgi verilir ve alternatif seçeneklerle ilgili yönlendirmeler yapılır.

Not: Nakil başvurunuzun durumunu e-Okul sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca, başvuru yaptığınız okulla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • onay bekliyoru kaldırmışlar "Nakil başvurunuz devam ediyor." koymuşlar
  • ben boyle sistemin. kardesim 7 den sonra aciklanacak dediler hala aciklamadilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben boyle sistemin. kardesim 7 den sonra aciklanacak dediler hala aciklamadilar

• Beyler mebin bir saçmalığı 5 sene önce okula kadar gidiyorduk şimdi 10 saat pc başında bekliyor çocuklar

• Arkadaşlar bendede aynı yazı var... Şuan nakil olmak istediğim liseye gitmek istemiyorum ne garip başta istiyordum ama :P
  • bu nedir ya ne çektik ailecek
  • abi vakit geçirmenin yolu ,kontejan kalmadı bizi oyalama amaçlı aynı yazıyı farklı dillerle tekrar yazıp bizi avutuyolar işte ,ben bu sistemin ta asdfghjkl

• beyler demin 147i aradım nakil başvurnuz devam ediyor yazıyorsa muhtemelen onaylanmamıştır dedi sistemde bir hata varmış gidip tekrar dilekçe verin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

beyler demin 147i aradım nakil başvurnuz devam ediyor yazıyorsa muhtemelen onaylanmamıştır dedi sistemde bir hata varmış gidip tekrar dilekçe verin dedi

bana da öyle dediler pazartesi tekrar dilekçe verin dediler bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

beyler demin 147i aradım nakil başvurnuz devam ediyor yazıyorsa muhtemelen onaylanmamıştır dedi sistemde bir hata varmış gidip tekrar dilekçe verin dedi

Ben nakil yaptırmak istediğim okula istemiyorum vazgeçtim pişman oldum zaten başka okula deniyeceğim ama nasıl olucak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

Ben nakil yaptırmak istediğim okula istemiyorum vazgeçtim pişman oldum zaten başka okula deniyeceğim ama nasıl olucak ?

pazartesi günü dilekçeni istediğin okula verirsin bu hafta olmamış zaten

• 3. dünya ülkesi gibiyiz bu iktidarla ulan o kadar çalışanınız var biri de çıkıp "Abi böyle olmaz daha düzgün bişey yapalım" demiyor mu? Onay bekliyor nedir ya. Hayır yanına bi açıklama koyun bişey koyun yok illaki google dan gazetelerden aramak zorundayız
  • bendede aynısı yazıyor bugün kesinleşir dediler tık yok
  • sabah haberle de dinledim.

bir kolaylık yapmışlar. artık haftalık gidip dilekçe vermeye gerek yokmuş.
    o okulu değiştirmedin sürece nakil başvurun sabit kalacakmış.

kaynak: A-Haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

3. dünya ülkesi gibiyiz bu iktidarla ulan o kadar çalışanınız var biri de çıkıp "Abi böyle olmaz daha düzgün bişey yapalım" demiyor mu? Onay bekliyor nedir ya. Hayır yanına bi açıklama koyun bişey koyun yok illaki google dan gazetelerden aramak zorundayız

Sorma hocam siteleri windows95 te kodlamışlar bi ara uyumculuk cart curt yapıp giriyorduk
  • öncelikle umarım hepiniz istediğiniz okula nakil olursunuz bir sorum olacak

kardeşimin nakil başvurusunu geçen hafta öğrenemedik okul numarasını bilmiyorduk. bugün okul numarasını öğrendik ancak nakil durumu kısmında ''Nakil başvurusu bulunmamaktadır.'' yazıyor. Bu hafta biz nakil başvurusunda bulunmadık henüz o yüzden mi öyle yoksa hiç nakil başvurusunu e okula girmemiş mi okul? bunu anlayamadım bir türlü yeni sisteme de aşina değilim yardımcı olacak bir kardeşim var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

öncelikle umarım hepiniz istediğiniz okula nakil olursunuz bir sorum olacak

kardeşimin nakil başvurusunu geçen hafta öğrenemedik okul numarasını bilmiyorduk. bugün okul numarasını öğrendik ancak nakil durumu kısmında ''Nakil başvurusu bulunmamaktadır.'' yazıyor. Bu hafta biz nakil başvurusunda bulunmadık henüz o yüzden mi öyle yoksa hiç nakil başvurusunu e okula girmemiş mi okul? bunu anlayamadım bir türlü yeni sisteme de aşina değilim yardımcı olacak bir kardeşim var mı acaba?

Eğer o hafta başvuru yapmazsanız öyle olur. Sonraki hafta başvurabilirsiniz.
  • anladım yani biz bugün başvuru yapınca bizde de nakil işleminiz onay beklemektedir yazacak doğru mu anladım?
  • E okul da nakil başvurunuz devam ediyor yazıyor
    Onaylanip onaylanmadığı ne zaman belli olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.