Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Nakil, altyapı, taahhüt ve cayma bedeli çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kendim Bozüyük/Bilecikte yaşıyorum. Ankara'da ailemle yaşadığım dönemde (10 yıl önce) türksat aboneliği açtırmıştım. Teledünya ve uydunet alıyordum. Sözleşme süreleri doldukça yeniledik ve son taahhütüm 05/2023'te bitiyor. Ailem ankara içinde başka adrese taşındı bugün ve orda Türksat altyapısı yokmuş bu sebeple ücretsiz iptal olayı oluyormuş; ancak üyelik benim adıma.

Ben 1.5 yıl önce bozüyüke taşındım ve burda da aslında altyapı yok.

Benden 800 küsür lira cayma bedeli istiyorlar. Tarihçeli ikametgah istiyorlar. Bu saçmalıktan nasıl çıkarım?

• tarihçeli ikametgah istemeye hakları yok, ama senin kendi ikametgahını isterler. Senin bulunduğun şehirde altyapı yoksa kendi adresini gönder

• Tarihçeli istiyorlar ve son 30 günü kapsatıyorlar. Müşteri hizmetleri, email, şikayetvar, cimer hepsinden hakkımı arıyorum. Dönüş yapan olmadı henüz.

• Siz ikameti ailenin yeni adresine taşırsanız sorun çözülmüyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

Bunu yapmam imkansız. Benim işyerim Bozüyükte. Orda kirada oturuyorum. Elektrik, su, dogalgaz abonelikleri var üstümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Ee ne alaka, mevcut abonelik ile bunun bi alakası yok ki…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom cayma bedeli
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.