Şimdi Ara

Nakamichi Japon oto teypi-269 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offff bu mesajlar nedir be kardeşim! İnanın insanı forumdan soğutursunuz. Nakamichi'yi jameson ile kıyaslayanlar mı ararsınız, pioneer gibi balon markaların ürünleri ile karşılaştıranlar mı, marka hakkında hiç bir fikri olmayıp da aptal saptal espriler yapanlar mı, kavga edenler mi ne ararsanız var.

Nakamichi marka 2 ürüne sahibim. Birisi 1982 üretimi, tamamı ile elektronik bir kaset deck, bir de geçen senelerde aldığım 2 tane 16 cm'lik oval hoparlör.

Deck'e type 2 kaset alıp, günümüz pop müziklerinden seçme kayıt yaptım. Millete makineyi göstermeden dinletiyorum, istisnasız herkes cd çalar sandı. Sadece 1 kişiden "abi bu dat player olabilir mi" yorumu duydum. Makineyi gösterince "oha bu kaset miydi?" Şu aralar type 4 (metal kaset dediğimiz şey) arıyorum ama insan fiyatına satılmıyor. (130 tl )

Hoparlörlerin kalitesine hiç girmeyeyim.

Geçen aylarda arabanın üzerindeki teybi sattım. Amacım bluetooth'lu bir teybe geçmekti. İnsan fiyatlarına satılmıyordu bilindik markalar. Sonradan aşırı dandik bir ürün aldım sırf bluetooth var diye, arabada çift anfi var da ses kurtarıyor biraz. Keşke kampanya o zamanlar olsaydı, atlayarak alırdım bunu, 600-700 aralığındaydı o zamanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay önce bakmıştım hem Bluetooth hem de usb olan kalite cihaz olarak, yalnız cihazda rds yok galiba rodyoda olsa idi direkt alacaktım

https://www.n11.com/magaza/yazarkasashop/magaza-yorumlari

biz çok tepki gösterince ilandaki tuhaf ibareleri de kaldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 8 Temmuz 2019; 18:1:30 >

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis, blaupunkt ya da nakamichi bakıyordum ikisi de çok pahalı geldi. Eski bir blaupunkt var kasetli, inanılmaz bir radyo çekimi var, pioneer'ın üst segment teyplerinde bile yok bu, 2. teyp olarak torpido gözüne takmayı düşünüyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 8 Temmuz 2019; 19:14:41 >
    Blaupunkt da baba marka, onu da zamanında gurbetçilerin araçlarında görüp beğenmiştik. Mevcut araçta kendi sistemi olunca artık bunları alıp deneme şansımız da olmuyor. Eskiden Getz vardı, Sony ile kendimce güzel bir düzen kurmuştum, o Sony de güzeldi, çıkarıp alayım diyordum alıcı görünce bırakmadı hediye ettim ben de. Sözün özü, ne varsa eskilerde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Blaupunkt da baba marka, onu da zamanında gurbetçilerin araçlarında görüp beğenmiştik. Mevcut araçta kendi sistemi olunca artık bunları alıp deneme şansımız da olmuyor. Eskiden Getz vardı, Sony ile kendimce güzel bir düzen kurmuştum, o Sony de güzeldi, çıkarıp alayım diyordum alıcı görünce bırakmadı hediye ettim ben de. Sözün özü, ne varsa eskilerde var.
    Aynen eskiden adamlar kaliteden kacmamislar. Bir abimizin deposunda yatan bir Sony deck bulduk, onu tamir etmeye çalışıyorum şu aralar. İnanılmaz bir elektronik düzenek kurmuşlar içine, üstelik vu metreleri bir güzel görünüyor, bakalım sesi nasıl?

• Alan oldu mu acaba ? Geri bildirim bırakılırsa çok iyi olur fikir ediniriz. Pioneer giriş seviyesi teypler almak yerine bunu düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

Alan oldu mu acaba ? Geri bildirim bırakılırsa çok iyi olur fikir ediniriz. Pioneer giriş seviyesi teypler almak yerine bunu düşünüyorum.
    Herkes birbirine giydirip durdu ama alıp da adam gibi inceleyen yada yorum yapan yok herhalde.
  • Herkes nakamichi bilmeyenlere geçirmiş ancak şöyle bişey var jvc grundig toshiba tv ler gibi bu markada isim hakkını başka bir firmaya devrettiyse ve o firma fason olarak yapıyorsa yine aynı kaliteden bahsedilemez açıkçası bu fiyat düzeyinde olan bir teypten çok bişey beklememek lazım diye düşünüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.