Şimdi Ara

Nad C352

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MARANTZ PM7200

25W/ch by Class A Operation
    95W/ch by Class AB Operation
    Dual Mono Block Power Amp. Section
    HDAM® Output Circuit
    MM Phono Input
    THD (20Hz - 20kHz,) 0.03%
    Input Sensitivity/Impeance 150mV/40k
    Frequency Response 10Hz - 50kHz
    S/N Ratio 88dB
    Number of Channels 2
    Output Power/Channel (20Hz - 20kHz) 95W/25W (Class AB/ Class A)

Denon PMA1500

70 W x 2 (8 ohms)
    UHC-MOS FET
    UHC Single Push-Pull Circuit
    LC (Leakage Cancelling) Mounted Twin Transformers
    High-Speed Rectifier Circuit
    Highly Rigid, Separated Chassis
    Large, Gold-Plated Speaker Terminals
    High-Performance MM & MC Phono Equalizer
    Convenient Remote Control for Main Fun

Nad c352

2 x 80W Continuous Power into 4 / 8 ohms
    115W, 185W, 240W IHF Dynamic Power into 8, 4 and 2 ohms, respectively
    PowerDrive™
    High Current Holmgren™ Toroidal Power Transformer
    7 Line Inputs, including Two Tape In/Outputs
    All Discrete Circuitry
    Short signal path from input to output
    Bass and Treble Controls with Tone Defeat Switch
    Main-amp Input & 2 Pre-amp Outputs
    NAD Soft Clipping™
    Relay Input Switching
    IEC Detachable Power Cable

• valla bende olsam NAD derdim...

quote:

7 Line Inputs

ah aaah benim technics biraz eski model 4girişli,
    bi 5+1 bağlayabildeydim diye iç çekip duruyorum...

ama hakkını yemeyim canavar gibi...
  • su özelliklere gore kesinlikle nad c352 bence
  • Hepsi birbirine yakın kalitede anfiler.Ama en ucuzu ve benim kulak zevkime en yakın olan NAD C352.4 aydır da kullanıyorum.Anfi ve sistem fotolarının bulunduğu slayta imzamın en alt satırındaki linkten ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 23 Temmuz 2006; 23:53:00 >
  • Arasında seçilecek amphli arıyorsan Denon ı seçmelisin ama Marantz da cok kotu değil. Ki düşünüyorum.

Saygılar

ek: nad cebi yakmıyor ama tipi pek hosuma gitmedi ayrı . Gerçi bu tur cıhazlarda tipte aramamak gerek ya ben biraz estetiksel bakıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 7 Ağustos 2006; 16:32:26 >
  • Nad tasarım ar-ge'sine en az bütçe ayıran firmalardan biridir.Tiplerinin pek hoş olmadığı doğru.Ama ses sistemi satın alıyorsunuz, plazma değil.
  • kaç paraymış bu nad??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    4 yıl önce açıldı
    Klipsch r115sw
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 680$ liste fiyatı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Nad tasarım ar-ge'sine en az bütçe ayıran firmalardan biridir.Tiplerinin pek hoş olmadığı doğru.Ama ses sistemi satın alıyorsunuz, plazma değil.

Evet ama KillForYou! Dostum ben estetiğe önem veriyorum açıkçası . Tabi bu önem sesi gölgeleyemez
  • bende aynen öle makyaja fazla önem veriyorum bende nad düşünüyodum ama lütfen ksuusra bakmayın bana biraz fazla tipsiz geldi.ama özellik olarak.üstün bi cihaz
  • arkadaşlar size bir sorum olacak nad c352 alsam hip hop rock reaggea dinleyebilirmiyim ve o amfi ye dali jbl energy jamo kolonlarından bağlayabilirmiyim benim bu kadr fazla kolon ismini vermemin nedeni ilerde hep alabileceğim amfiler o yüzden size sordum.arkadaşlar bide size bu konudaki son sorum denon pma 1500 e bu kolonları bağlayabilirmiyim ?yanıtlarsanız çok teşekkür ederim. parmaklarınzı ve beyninizi yorduğum için kusura bakmayın
    SAYGILARIMLA
  • Hepsini hepsine bağlarsın.
  • Dostum KillForYou Dostumun da deiği gibi Tum Kolonlarını Tum Amphlilere Baglayabılırsın de benım kafamı bırsey kurcalardı ? Nad C352 Den Denon PMA 1500 e Atlıyorsun aralarında baya bır fark var ne amacla sordun yanlıs anlama ona gore alternatıf amphli onerebılırızz belkı.
  • arkadaşım doğru sölüyorsun.size hemen cevabını söliyim bi arkadaş bna nad yerine denon al dedi bende tek o kişiye bağlı kalmıyım die size sorıyım dedim.bide bana nad ın bütün parçalarının çinde yapıldığı sölendi.bu da benim kafamı kurcaladı.o yüzden size denon pma 1500 ü hemen sordum.nad hakkında böle konuşunca arkadaşım açıkçası nad dan soğudum onun yerine artık denon pma 1500 ve 7001 bakıyyorum.
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zart -- 10 Ağustos 2006; 12:53:34 >
  • eger pma 1500 ile marantz 7001 arasında kaldıysan bence direk pma1500 e bak.. yanlız biraz daha pahallı labilir..
    pma 1500 güzel bi anfi.. tasarım .. malzeme işçilik... made in japan .... cok uzun yıllar kulanabilecegin, denon gibi bi markanın orta sınıftaki güçlü bi cihazı...

gerci bunların bir çoğu marantz içinde geçerli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 10 Ağustos 2006; 13:12:59 >
  • çok teşekkürler arkadaşım.
  • marantz 7200, 7001'den de Denon pma1500den de daha iyi bir anfidir.Çin malı konusuna da pek takılma derim.
  • quote:

marantz 7200, 7001'den de Denon pma1500den de daha iyi bir anfidir.Çin malı konusuna da pek takılma derim.

katılamıyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

marantz 7200, 7001'den de Denon pma1500den de daha iyi bir anfidir.Çin malı konusuna da pek takılma derim.

katılamıyorum ...

Saygı duyarım.Ama neye ve neden katılmadığınızı bilmek isterim.
  • Denon ile marantz arasında fiyat olarak barız bır fark var. bırı 550-600 Euro diğeri 950 Euro ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.