Şimdi Ara

marantz pm5004 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba marantz pm5004 amfi ve monitor audio bronze bx2 aldım. ancak flac (sansa fuze) müzik dosyası ile doygun ve kaliteli ses alamadığımı düşünüyorum. bendeki ile karşılaştırma yapabileceğim sistem bulunmamakta. yeterli kalite için cdplayer almak şart olduğunu anladım. cdplayera ileveten marantz pm5004 amfiyi pm6004 ile değiştirmek gerekli mi?



  • Sisteminizle uyumlu bir Dac alirsaniz işin rengi degisebilir ve istediginiz gibi keyifle flac kayitlarinizi dinleyebilirsiniz ve tabii şunu da unutmamak lazim pm5004 giriş seviyesi mütevazi bir amfidir bekletilerinizi buna gore belirleyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli bir cdplayer alarak veya dac ile kaynak sorununu çözeceğim. cdplayera ilave olarak marantz pm5004 amfiyi pm6004 ile değiştirmek gerekli mi? amfileri yüksek ses verebilmesi, malzeme kalitesi vs'den çok ses kalitesi doygunluk ve detayın ön planda olduğu ev kullanımı için değerlendirebilir misiniz?
  • Merhaba ;
    Öncelikle şunu belirtmek isterim bx2 güzel bir hoparlör lakin detay konusunda sınırlı bununla birlikte marantz kı serisi haricindeki modelleri giriş orta seviyedeki amfi modelleri arasında çok büyük farklılıklar yok sisteminizin detay kalitesini arttırmak için dac kullanabilir yada marantz yerine bir cyrus kullanmanızı tavsiye ederim. Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Marantz pm 6004 cd 5004 ve monitor audio bx2 üçlüsünü 5 ay kadar kullandım. Ses kalitesi olarak beni tatmin etmişti gayet. Hatta ekonomik durumumu düzeltince sistemi yeniden kurmak istiyorum ileride. Ancak ben flac kayıtları bilgisayarımdaki audiotrak prodigy hd2 advance stereo ses kartı ile dinledim. Belki de bu yüzden bana iyi gelmiştir. Atalayalper hocamında dediği gibi kaliteli bir dac ile çözüm mümkün gibi. Ancak bu alışverişi yapmadan önce haberim olsaydı pm5004 yerine pm6004 tavsiye ederdim. Güzel bir amfiydi gerçekten. Pm5004 vs 6004 şeklinde gg dan taratırsanız birşeyler bulursunz diye umuyorum. Temiz ikinci el ilanlara da göz atın derim. Monitor audio hoparlör içinde işçilik ve görsel mükemmeldi ses kalitesi olarak da beni (hifi de yeni birini) yeterince tatmin etmişti diyebilirim. Tekrar hayırlı olsun. Acele etmeden araştırın deneyerek almaya çalışın. Yakınınızda dac kullanan bir arkadaşınız var ise evinize davet edip dac ını yanında getirmesini rica ederek flac dosyalarınızı deneme şansınızı unutmayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neye istinaden bu yorumu yaptiniz bilmiyorum ama kendi segmentinde ve fiyat grubunda bx2 oldukça detayli çalan bir modeldir bx2 nin detaysiz caldigini soyleyen birilerini daha once duymamistim, enteresan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mujdata M kullanıcısına yanıt
    eger imkanınız varsa bx 2 lerinizi birde yamaha amfilerle dinleyin ben daha uyumlu olduklarını düşünüyorum
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Pioneer N30 streamer eğer FLAC arşiviniz networkünüz üzerinden erişilebilen bir noktada ise DLNA ile güzelce çalar. PM6004 'e çıkmaktansa 1.000 TL ye oldukça iyi bir upgrade olur.
    Marantz NA 7004 'de olur ancak fiyatı biraz yüksek ...
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim. tatilde olduğum için şimdi yanıt yazabiliyorum. BX2'den çok memnunum. BX2 + pm6004 amfi + Player CD6004 ile dinledim. ancak anlık bir akıl tutulmasıyla pm6004 yerine pm5004 aldım. sistemi iphone veya sansa fuze ile kullanıyorum. ancak satın alırken dinlediğim keyfi hala bulamadım. CD6004 cd player aldığım zaman sistemde değişiklik olur mu? yoksa amfi'yi mi değiştirmek lazım diye başlığı açmıştım. DAC ise bir PC veya Laptop'un sürekli bağlı olmasını gerektirdiği için hala sıcak gelmiyor. (dac bu şekilde kullanılıyor değil mi?) CD6004 ayrıca USB 320 kps çalabiliyor. sansa fuze'da 320 kps ve flac arasında farkı anlayabiliyorum. CD temin etmekte sorunum yok. bu açıdan tekrar değerlendirir misiniz?
  • Eger 4.1 + surum android tabletiniz varsa dac ile çok iyi sonuclar alırsınız. Ben iş yerimde böyle kullaniyorum. Sistemim speakerlar qa 2020i( sizinkiyle çok benzer), kaynak android tablet+ usb cevirici(flac ve karnaval radyo), smsl class d çin malı anfi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.