Ayrıca verilen cevaplar arasında en beğendiğim "Olması gerektiği gibi." oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
En nefret ettigim sorudur...
Yada " Ne var ne yok " ; " eee anlat "
Nefret ederim böyle konusan insanlardan...
Aynen.
Ayrıca verilen cevaplar arasında en beğendiğim "Olması gerektiği gibi." oldu.
Alıntıları Göster
Beyler peki bu ' Naber' kelimesini günlük hayatta, intternette (msn,face), telefonda kullanıyoruz. Bizim için önemli bir kelime ve alışılmış bir kelime haline gelmiş.
Peki biz bu kelimeyi neden bazen kısaltarak ( nbr vb. ) yada değersin ağıza yapışmış gibi bir kelime olarak kullanıyoruz. Konuyu açmamın sebebi bir kelimenin değerini anlatmaktı.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal
Ve aleyna aleykümesselamün ve rahmetullahi ve berekatüh.
+99
quote:
Orijinalden alıntı: kanakattak
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal
Ve aleyna aleykümesselamün ve rahmetullahi ve berekatüh.
+99
Alıntıları Göster
- Naber? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
+naber -varmı?
+naber -sence?
+naber -yapma yav
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
-naber
-seni sormalı
quote:
Orijinalden alıntı: ozii-34
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
-naber
-seni sormalı
Alıntıları Göster
Kızlarda sakız gibi bu kelime bir de uzatarak kaşarlar gibi nağğğbeeer demezler mi?
Ualn adam gibi merhaba,selamlar vb... diyeceklerine.
-Naber? -Hadi artık sıkılmadın mı böyle sıradan bir soruyu sormaktan. Bugün nasıl hissediyorsun? diyebilirsin mesela,zira ben artık bu sahte insanların arasında yaşayamayacağım. Düşünsene naber?den sonra sana iyidir diyebilirdim hiç de iyi olmadığım halde.. Üzgünüm,bir daha ki sefere daha ılımlı bir soruyla görmek isterim seni. Şimdi allaha ısmarladık. - .. !'^+% &/( ' ^+%&
quote:
Orijinalden alıntı: Moruk Ve Ötesi
-Naber? -Hadi artık sıkılmadın mı böyle sıradan bir soruyu sormaktan. Bugün nasıl hissediyorsun? diyebilirsin mesela,zira ben artık bu sahte insanların arasında yaşayamayacağım. Düşünsene naber?den sonra sana iyidir diyebilirdim hiç de iyi olmadığım halde.. Üzgünüm,bir daha ki sefere daha ılımlı bir soruyla görmek isterim seni. Şimdi allaha ısmarladık. - .. !'^+% &/( ' ^+%&