Şimdi Ara

N96 Çıktı ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce almaya değer mi? N95 vs N96 karşılaştırmalarında genelde aynılar, sanki sadece hafıza ve dizayn farkı var sadece...

Detaylı bir karşılaştırma sitesi bulamadım ama...

Amerikadayım, 950$ civarı fiyatı var, birazcık çok geldi açıkcası, düşüncelerinizi almak istiyorum.

• bence N96 almanın hiçbir mantığı yok...
  • i8510 N96'dan çok daha üstün bir cihaz ayrıca daha uygun fiyatla. 950 dolar yafs. çok fazla burada ne kadar olacak oy oy oy
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

i8510 N96'dan çok daha üstün bir cihaz ayrıca daha uygun fiyatla. 950 dolar yafs. çok fazla burada ne kadar olacak oy oy oy

en az 2000$'la giriş yapar...
    n95 400$ n95 8gb 500$ olduğunu düşünürsek eğer...
  • sana şunu söyleyim n95 8gb ile n96yı aynı fiyatta önüne koysunlar onda bile düşünmekte fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

sana şunu söyleyim n95 8gb ile n96yı aynı fiyatta önüne koysunlar onda bile düşünmekte fayda var

o kadar da değil n96 daha iyi özelliklere sahip bir cihaz ama 2000 ytl gibi bir fiyat verirse aptallık olur 8mp telefonlar yolda çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

i8510 N96'dan çok daha üstün bir cihaz ayrıca daha uygun fiyatla. 950 dolar yafs. çok fazla burada ne kadar olacak oy oy oy

en az 2000$'la giriş yapar...
    n95 400$ n95 8gb 500$ olduğunu düşünürsek eğer...

i8510'un 8mp kamerasından başka ne özelliği var N96'dan ve hatta N95 8GB'den daha üstün?
    En az 2000$la giriş yapacağını nerden çıkardın?

En fazla 1100 YTL fiyatla çıkması gerekir.Nasıl olsa Samsunglar çıktıktan 6 ay sonra 2 katı değer kaybediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertekin -- 10 Eylül 2008; 1:38:56 >
  • i8510, üstünlükleri N96'ya göre: daha iyi video çekimi, otomatik lens kapağı, qvga 120 fsb video kaydı, 1200 mah batarya, 16 gb ye kadar artırılabilir hafıza, route 66 yazılımı (üçretsiz) 8 mpx kamera ama öyle boş kamera değil, otomatik panorama, yüz tanıma, göz kırpmasına göre çekim yapma, yüz tanıma. Daha sayılır ama yeter gibi.

N95 8 gb ye göre üstünlüklerini hiç saymıyorum bile.
  • d900 3mp ama n73ün yanına yaklaşamıyor inş. i8510 hayal kırıklığı yaratmaz
  • quote:

i8510, üstünlükleri N96'ya göre: daha iyi video çekimi, otomatik lens kapağı, qvga 120 fsb video kaydı, 1200 mah batarya, 16 gb ye kadar artırılabilir hafıza, route 66 yazılımı (üçretsiz) 8 mpx kamera ama öyle boş kamera değil, otomatik panorama, yüz tanıma, göz kırpmasına göre çekim yapma, yüz tanıma. Daha sayılır ama yeter gibi.

n96 direk 16 gb hafıza ile geliyor,

kesinlike 1800YTL+ olacak n96 türkiyede. çünkü fiyat politikası tamamen 2 katı çalışıyor dünyaya göre, belki samsungtan dolayı bi değişim olur ama ben 1800ytl'den aşağıya geleceğini zannetmiyorum Türkiyeye :) N95 çıktığında 1500 ytl idi, dışarıda 750$'dı ve bu çoğu fiyatı yüksek telefonlar için geçerli.

• n96nın n95 8gbdan fazlaları nerdeyse hiç kullanmayacağınız ya da kullanamayacağınız özellikler... n95 8gb almak isteyenler varsa pmden bana ulaşsın çok uygun fiyata veriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

i8510, üstünlükleri N96'ya göre: daha iyi video çekimi, otomatik lens kapağı, qvga 120 fsb video kaydı, 1200 mah batarya, 16 gb ye kadar artırılabilir hafıza, route 66 yazılımı (üçretsiz) 8 mpx kamera ama öyle boş kamera değil, otomatik panorama, yüz tanıma, göz kırpmasına göre çekim yapma, yüz tanıma. Daha sayılır ama yeter gibi.

n96 direk 16 gb hafıza ile geliyor,

kesinlike 1800YTL+ olacak n96 türkiyede. çünkü fiyat politikası tamamen 2 katı çalışıyor dünyaya göre, belki samsungtan dolayı bi değişim olur ama ben 1800ytl'den aşağıya geleceğini zannetmiyorum Türkiyeye :) N95 çıktığında 1500 ytl idi, dışarıda 750$'dı ve bu çoğu fiyatı yüksek telefonlar için geçerli.

Sanırım i8510'un özelliklerini bilmiyorsunuz. Onda da direk 16 gb hafıza var artı 16 gb ya kadar artırılabilir hafıza. N96'da 8 gb ye kadar arttırılabilir hafıza var. Bu fark ufak bir detay ama işte fark.

• 950 $ ne demek çok pahalı bence
  • çok pahalı yaa 950$ çok para...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

çok pahalı yaa 950$ çok para...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.