Şimdi Ara

N95 ve Bilgisayar Hoparloru Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, Ben N95 Cep telefonu aldım. bilindigi gibi bu telefona bilgisayar hoparloru vs giriş yapılıyor. uani telefondan sarkı acıp pc den dinleyebiliruz.

bizim arabada tesisat yok, ben bu 2+1 kolonları arabaya alıp telefondan sarkı acmak istiyorum. ama arabada priz yok. elektirik istiyor yani hoparlorler. Ne yapmam gerek veya elektirige ihtiyac duymadan bole bir kolon alabilirmiyiz ?

• 12 v ile çalışan kaliteli amfi devreleri var.TDA1554 ile 2x22 watt yapabilirsiniz.Direk çakmak girişinden güç alarak sorunsuzca kullanırsınız.
  • ama anlamıyorum ben, yasımda 16 oldugu için ana caddeye cıkamıyorum mahallelerde veriyorlar arabayı. yani bizim pederede anlatamazsın oda yapmaz uğraşmaz. yasını basını almıs. şimdi benim bunu nasıl yapmam gerek. 50-100 tl felan verebilirim bu iş için yani para sorun degil. bi detaylı anlatım vs yapabilirmisiniz.
  • hocam intte biraz araştırın.Tda1554 ile yapılmış devre çok.Daha sonra baskı devresini çıkarın(google:ütü ile pcb çıkrma)daha sonra malzemeleri uygun yere koyun ve lehimleyin eğer bu işlerle hiç ilginiz yoksa bu işlerden anlayan birine yaptırabilirsiniz.Yok anlarım elim yatkın derseniz tda 1554 çok kolay bir devredir zaten ve zorluk çikartmaz.
  • hiç mi hiç anlamam elektirikden. hatta ampulu pile bile zor baglarım :D ama arastıracağım dedigin gibi. aslında tam olarak aradıgım böyle uğraşmadan direk elektirige ihtiyac uymadan bir pc hoparloru idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCihan -- 13 Temmuz 2009; 20:01:30 >
  • 9v pil ile çalışan tripod lar var ancak gücü düşük :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.