Şimdi Ara

N70 deki cızırtı hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta n70 aldım.Ertesi günü farkettim ki telin ekran ve tuş takımı ışıkları yanıkken telefonda cııızz diye sivrisinek vızıltısına benzer ses çıkıyor.Ve bu ses devamlı oluyor aralıksız.Işıkları sönünce ses de kesiliyor.Sizce bu neden olabilir?Telefonum arızalı mı?Sizdeki n70lerde de durum böyle mi?Bir de şarj cihazı takılıyken şarj cihazında da ince bir ses var.Sanırım telimi servise vermem gerekecek.Siz de N70 lerinizi dikkatli dinleyerek bu konu hakkında cevap verirseniz sevinirim.

• Merak etme o olay sadece N70'de yok.
    N72'dede mevcut bi sorun mu diyim olay mı diyim bilmiyorum.

Onun nedenini bir iki şeye bapladık N72 topicinde.

Ekran ışığı yandığından itibaren enerji kullanımı başladığı için yani ışıkların daha fazla güç almasından dolayı o vızıltı geliyor olabilir.

Şarj cihazı takılıyken ses gelmesi de aynı durum olşabilir. Yani enerji akımı başladığı için gelen akımları ilettiği için o şekilde bir ses olabilir diye yorumladık biz. Faklı bir sorunda olabilir.

Verdiğim cevaptan tatmin olmadıysan servisle görüş derim. Ama onlarında çözebileceği bişey olduğunu sanmıyorum çünkü genelde var bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Mart 2007; 15:38:27 >
  • Yani normal diyorsunuz bu ses için.Sizin telde de aynı ses var mı peki?
  • Bir de video kaydederken de bu sesi alıyor hem de yüksek bir tonda alıyor.
  • bende kullandım bended e vardı + çok sessiz biyerde hiç teli kımıldatmadan tık çıkmıcak sekilde video ceker senız vızırtıyı gine farketceksinizz
  • evet tuş takımındaki sesi farkettim...

görüntü ayarlarından ben ekran ışığını en aza indirdim ama değişen birşey olmadı...

n72 de de var.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.