Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mct2002

Bende n73 te denedim.Yatay olarak kullanıyorum şuan gayet iyi bişey bence.Bizde n95 kadar şarj yemez sanırım.

n73 de de normal çalışıyo di mi arkadaşım
  • Valla zaten her gün şarj ettiğim için aleti benim pil sorunum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Bende n73 te denedim.Yatay olarak kullanıyorum şuan gayet iyi bişey bence.Bizde n95 kadar şarj yemez sanırım.

n73 de de normal çalışıyo di mi arkadaşım

Evet normal kullanılıyor.Ama şarj sorunu varsa o kötü olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Valla zaten her gün şarj ettiğim için aleti benim pil sorunum yok

Bende prizi gördügüm yerde aleti şarj ediyorum sorunum yok Abi cebinde bir pc taşıyorsan şarjı şikayet etmk olmaz. Tüm Rotateme yi gören arkadaslar N95 almaya yeşillniyorlar Nokmote olunca n yapacaklar merak diyorum....

NE KADAR ÖZELLİK O KADAR GÜÇ TÜKETİMİ çok basit bir mantık... Cebinde PC taşıyorsan bu pil yer, şimdi 1200 mAh lik N95 8GB pilinden yedek aldık mı Toplam 2150 mAh yapar ki yemede yanında yat.... Pil sorunu denilen şey N95 için aşılmaz ir şey degil..... Ama diğer telefonlar 45 ytl daha veripte bir N95 olamayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

quote:

Bende prizi gördügüm yerde aleti şarj ediyorum sorunum yok Abi cebinde bir pc taşıyorsan şarjı şikayet etmk olmaz. Tüm Rotateme yi gören arkadaslar N95 almaya yeşillniyorlar Nokmote olunca n yapacaklar merak diyorum....

NE KADAR ÖZELLİK O KADAR GÜÇ TÜKETİMİ çok basit bir mantık... Cebinde PC taşıyorsan bu pil yer, şimdi 1200 mAh lik N95 8GB pilinden yedek aldık mı Toplam 2150 mAh yapar ki yemede yanında yat.... Pil sorunu denilen şey N95 için aşılmaz ir şey degil..... Ama diğer telefonlar 45 ytl daha veripte bir N95 olamayacak

Nokmote bi çıksın. Gören herkes hayran kalacak. Cep telefonlarında bi ilk çünkü

• bu arada nokmote için yaptıgım 5 euro bağış yalan oldu gibi :D ses seda yok.
  • Acaba bir dostumuz,şu NOKMOTE nin ne işe yaradığını anlatabilirmi,lütfen......
  • rotateMe anlattığınız gibi hallettim arkadaşlar çok teşekkür ederim sorunsuz çalışıyor
  • AKI bence ilk kullananlardan bir sen olacaksın ;) Daha yazılım hazır değildir, nette sadece tek bir video geziyor. Daha kullanılabir düzeyde degildir yazılım ilk betasını sen alacaksın diye düşünüyorum...
    samir diyor ki videodaki Alfa versiyon yani daha beta diyemiyor ;)
    "A video of an alpha version is available here"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 11 Kasım 2007; 3:20:21 >
  • selam, ya arkadaslar su Symbian Signed sitesine bi kayit olamadim gitti ya, gakgos-mailturka- kendi maillerim hicbiri olmuyor yardimci olabilecek varsa bana PM atabilir mi ? saygilar , ve tesekkürler
  • quote:

quote:

Evet haklısın , nasıl bi Ferrari'ye Lamborghini'ye falan biniyorsan benzininden şikayet etmeyeceksin arkadaş

• arkadaşlar istanbul.com dan alınan mail adreslerini kabul ediyor
    ben öyle yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

arkadaşlar istanbul.com dan alınan mail adreslerini kabul ediyor
    ben öyle yaptım

kabul etmiyor arkadaşlar boşuna üye olmayınn!
  • bende butun mailleri denedim kabul etmiyor yardimci olacak olan varmi?
  • :P bakalım görelim :D
    quote:

AKI bence ilk kullananlardan bir sen olacaksın ;) Daha yazılım hazır değildir, nette sadece tek bir video geziyor. Daha kullanılabir düzeyde degildir yazılım ilk betasını sen alacaksın diye düşünüyorum...
    samir diyor ki videodaki Alfa versiyon yani daha beta diyemiyor ;)
    "A video of an alpha version is available here"
  • PHI cok tesekkur rotateMe ye sayende kullaniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

bende butun mailleri denedim kabul etmiyor yardimci olacak olan varmi?

Ben de çok uğraşmıştım sonra mailturka dan alabildim.Sanırım bir domain e belli bir hak veriyorlar ondan sonra kapatıyor sistem o domain e üyelik vermeyi.Yani hotmail gibi oluyo mailturka da.O yüzden fazla bilinmeyen kullanılmayan bir domain mail adresi vermeniz gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

PHI cok tesekkur rotateMe ye sayende kullaniyorum

• Sizlere yeni bir oyuncak daha.
    Light Sabre

Bu oyuncak da accelerometer mantığı ile çalıştığı için bu konuya eklemeyi uygun gördüm. Dağınıklık olmasın.
    Bu programı çalıştırdığınız zaman N95'iniz bir ışın kılıcına dönüşüyor. Tabi ki gerçekten değil. Sadece Star Wars'teki izlediğiniz sahnelerdeki sesleri çıkarıyor. Telefonu salladığınız zaman farklı sesler geliyor telefonunuzdan. Yön tuşlarından orta tuşa bastığınızda ise saldırıya geçiyor telefonunuz
    Programın inceliği telefon hafızasına yüklenmezse çalışmaması. Ses gelmemesi durumunda ise orta tuşa basmanız gerekiyor çalışması için.
    Beğenirseniz telefonu fazla sallamayın düşebilir
    Ben denemedim. Deneyip bildirirseniz durumu çok iyi olur

http://www.speedyshare.com/988867943.html

Burdaki arkadaş çok abartmış star wars işini ama nasıl çalıştığını görün en azından

Teşekkürler bana değil xmurat'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Kasım 2007; 18:26:51 >

• video'yu görmemiştim hocam.. koptum yaw süpürgenin değneği ile süper olur
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.