Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklamlardan sonra bizi izlemeye devam edin bulduğumda yollayacağım sana... bu arada flash lite 3 denedim sorun çıkarttı yüklemedi bir türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

reklamlardan sonra bizi izlemeye devam edin bulduğumda yollayacağım sana... bu arada flash lite 3 denedim sorun çıkarttı yüklemedi bir türlü...

murat F3 ü yüklememesinin sebebi. N95 de F2 nin yüklü olmasından ve kaldıramadıgından kaynaklanıor dimi ?
  • quote:

reklamlardan sonra bizi izlemeye devam edin bulduğumda yollayacağım sana... bu arada flash lite 3 denedim sorun çıkarttı yüklemedi bir türlü...

• aslında kaldıramaması değil.. sonuşta bu bir update.. üstüne yazacak çünkü.. ama sorun şuki @PHI anlatana kadar symbiansigned.com üyeliğim yoktu ve ne yazıkkı program zaman aşımına uğramış... yinede üzülmüyorum yakında geliyor bu demektir..

quote:

Orjinalden alıntı: AKI

quote:

murat F3 ü yüklememesinin sebebi. N95 de F2 nin yüklü olmasından ve kaldıramadıgından kaynaklanıor dimi ?

• ya ben daha önce Quickoffice in full ünü yüklemeye çalıştım fakat güncelleme yapmamıştı. eskisini sileyim dedim ama onudA symbian işletim istemi ile bütünleştrildigi için silememiştim. yani aynı olay Flash lite da başımıza gelecek gibi düşünüyorum. Flash 2 yi tel den kaldıramayacagız. flas 3 ü yüklemeye çalıştıgımızda da eski sürümü kaldırıp yeniden deneyin gibi bir uyarı verecek :D

quote:

aslında kaldıramaması değil.. sonuşta bu bir update.. üstüne yazacak çünkü.. ama sorun şuki @PHI anlatana kadar symbiansigned.com üyeliğim yoktu ve ne yazıkkı program zaman aşımına uğramış... yinede üzülmüyorum yakında geliyor bu demektir..

quote:

Orjinalden alıntı: AKI

quote:

• Arkadaşlar bu Rotateme çok güzel fakat pili emiyor haberiniz olsun yani açık bıraktıgınızda normalde benim pilin 2.günün ortalarında 1 veya 2 kademe düştüğü sabitken bu Rotateme'yi açık bırakmam sayesinde şarj ettikten saatler sonra 2 kademe birden düştü haberiniz olsun.
  • Katılıyorum emme değil içiyor pili içiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar bu Rotateme çok güzel fakat pili emiyor haberiniz olsun yani açık bıraktıgınızda normalde benim pilin 2.günün ortalarında 1 veya 2 kademe düştüğü sabitken bu Rotateme'yi açık bırakmam sayesinde şarj ettikten saatler sonra 2 kademe birden düştü haberiniz olsun.

Neden o kadar farkediyor ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Valla açıkçası anlamadım yani dün şarj ettim telefonumu her zamanki gibi 3. gün başında yeniden şarja takıyordum ama birde ne göreyim daha ilk gün akşamı 2 kademe birden düştü acaba nokia bu yüzdenmi bu özelliği sakladı dermişim yani işin özü pili çok yiyor ama olsun 1200 lük pil elime geçsin ozaman kullanırım

• quote:

quote:

Valla açıkçası anlamadım yani dün şarj ettim telefonumu her zamanki gibi 3. gün başında yeniden şarja takıyordum ama birde ne göreyim daha ilk gün akşamı 2 kademe birden düştü acaba nokia bu yüzdenmi bu özelliği sakladı dermişim yani işin özü pili çok yiyor ama olsun 1200 lük pil elime geçsin ozaman kullanırım

Senin N95'inin şarjı 3 gün mü gidiyor

• quote:

Senin N95'inin şarjı 3 gün mü gidiyor

3. gün sabahı dolduruyorum 2 tam gün gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 10 Kasım 2007; 11:17:06 >
  • Kesinlikle katılıyorum pili çok çabuk bitiriyor. Ben dün eve giderken GPS te kullandım gözlerime inanamadım resmen 4 kademe birden pil gitii!!!

quote:

Arkadaşlar bu Rotateme çok güzel fakat pili emiyor haberiniz olsun yani açık bıraktıgınızda normalde benim pilin 2.günün ortalarında 1 veya 2 kademe düştüğü sabitken bu Rotateme'yi açık bırakmam sayesinde şarj ettikten saatler sonra 2 kademe birden düştü haberiniz olsun.
  • arkadaşlar bu symbian signed sitesinden mail geldi. aktivasyon kodu falan. onu kopyalıyorum sitesine yapiştiriyorum ama :
    Organization name :

Distinguished name (from Publisher ID, if available):
    bu iki bölüme ne yazmm gerekiyor ?
  • @bmwe60, uydur be cok onemli diil.. :D
  • Arkadaşlar bence telefonda gps donanımını kullanarak yapıo bu işi
  • quote:

quote:

Evet bendede aynı pil taş çatlasın birbuçuk gün gidiyor rotateme açık kalırsa..valla açıkcası ben kapadım programı...

• Evet, pili hızlı yiyor. Katılıyorum.
  • biraz önce rotatemebeta yı n93i de denedim...sonuç olumsuz telefonu yan yatırınca ekran sönüyo... tek faydası telefonu koyunca ışık kapanıo eline alınca açılıo ama ekran dönmüo sanırım n95 için yapıldığı için bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 10 Kasım 2007; 14:52:37 >
  • Pili etkilemesi garip bir şey.
    Program açık kalınca içindeki artık bu işi yapan eleman/devre/konnektör her neyse sürekli çalışma halinde kalıyor sanırım.
  • Bende n73 te denedim.Yatay olarak kullanıyorum şuan gayet iyi bişey bence.Bizde n95 kadar şarj yemez sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.