Rotate-me yi becerebildim. Bilgi ve açıklamalar için teşekkür ederim
Mailine gelir büyük ihtimal sahtekarlık yapacagını sanmam işin içinde paypal var.
Katılıyorum kesinlikle. P910 kullanan biri olarak sunu soyleyebilirim. Eğer çalışıyorsanız araba faşan kullanıyorsanız o kalem adamı bitiriyor. Kazada olur, cezada yersin herşey gelir başına :))
quote:
Orjinalden alıntı: mbsahan
quote:
Orjinalden alıntı: okumusfatih
valla aslında stylus kalem manyak olur.o zaman iphonecular deliye döner.
Aslını ararsan Stylus iyi birşeymiş gibi dursada çok gereksiz bişey neden mi*
1. Telefonu veya ppc yi kullanmak için kesinlikle iki elinede ihtiyacın var, bir elinde telefon diger elinde kalem. trafik polisi varsa buralarda duymasın ama araç kullanırken rehberden birini bulupta arayamazsın Genellikle Stylus var diye tuş takımı koymuyorlar Telefonun pratikliği olan numerik tuşlaeın olmaması iğrenç.... 2. Dogru yere tıklamak için daha dikkatli bakmalısın buda gözü yoruyor... 3. Yazılımlar El yazısını dogru dürüst algılamıyor hala sinir olup duruyorsun...
Bırakırsan sabaha kadar sayarım N95 kontrolleri bence çok çok iyi Stylu u sadece havası var onun dışında herseyi mobil bir cihaz için dez avantaj
arkadaşlar her telefon için ayrımı oluyor 10 kb.bir dosya isteyen olursa gönderirim.
sonunda rapidsiz buldum... bende deneyebilirim artık eywallah
Aynı özellik W580 dede varmış bileğin titrediğinde şarkıyı deyiştiriyo
üyede oldum okulun mailinden... ama tabi programı kurmama izin yok... yine kaldı yarına
Bende kurdum muhteşem birşey ya sıra nokmote de onuda kurarsak telefon süper olacak
yollarlarsa eğer büyük ihtimal senin cıhaza signed edilmiş olarak yollayacaklardır... eğerki unsigned olarak verirlerse yaşarız valla
quote:
Orjinalden alıntı: AKI
nokmote için 5 bağış yaptım. Download linki çıkmadı. çocuk belki maile atar :D
bi yerde okudum.. bagıs yapanlara ertesi gun maillarına gonderiyormus.. AKI kardes yoldadır yani nokmote un gelir :)
quote:
Orjinalden alıntı: xmurat
yollarlarsa eğer büyük ihtimal senin cıhaza signed edilmiş olarak yollayacaklardır... eğerki unsigned olarak verirlerse yaşarız valla
quote:
Orjinalden alıntı: AKI
nokmote için 5 bağış yaptım. Download linki çıkmadı. çocuk belki maile atar :D
arkadaşlar çok teşekkürler kaç gündür konuyu takip ediyorum. denemeye çalıştım. ve en sonunda bende yaptım .