Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rotate-me yi becerebildim. Bilgi ve açıklamalar için teşekkür ederim
  • Mailine gelir büyük ihtimal sahtekarlık yapacagını sanmam işin içinde paypal var.
  • Katılıyorum kesinlikle. P910 kullanan biri olarak sunu soyleyebilirim. Eğer çalışıyorsanız araba faşan kullanıyorsanız o kalem adamı bitiriyor. Kazada olur, cezada yersin herşey gelir başına :))

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

valla aslında stylus kalem manyak olur.o zaman iphonecular deliye döner.

Aslını ararsan Stylus iyi birşeymiş gibi dursada çok gereksiz bişey neden mi*

1. Telefonu veya ppc yi kullanmak için kesinlikle iki elinede ihtiyacın var, bir elinde telefon diger elinde kalem. trafik polisi varsa buralarda duymasın ama araç kullanırken rehberden birini bulupta arayamazsın
    Genellikle Stylus var diye tuş takımı koymuyorlar Telefonun pratikliği olan numerik tuşlaeın olmaması iğrenç....
    2. Dogru yere tıklamak için daha dikkatli bakmalısın buda gözü yoruyor...
    3. Yazılımlar El yazısını dogru dürüst algılamıyor hala sinir olup duruyorsun...

Bırakırsan sabaha kadar sayarım N95 kontrolleri bence çok çok iyi Stylu u sadece havası var onun dışında herseyi mobil bir cihaz için dez avantaj

• arkadaşlar her telefon için ayrımı oluyor 10 kb.bir dosya isteyen olursa gönderirim.
  • sonunda rapidsiz buldum... bende deneyebilirim artık eywallah
  • Aynı özellik W580 dede varmış bileğin titrediğinde şarkıyı deyiştiriyo
  • üyede oldum okulun mailinden... ama tabi programı kurmama izin yok... yine kaldı yarına
  • Bende kurdum muhteşem birşey ya sıra nokmote de onuda kurarsak telefon süper olacak
  • yollarlarsa eğer büyük ihtimal senin cıhaza signed edilmiş olarak yollayacaklardır... eğerki unsigned olarak verirlerse yaşarız valla

quote:

Orjinalden alıntı: AKI

nokmote için 5 bağış yaptım. Download linki çıkmadı. çocuk belki maile atar :D
  • bi yerde okudum.. bagıs yapanlara ertesi gun maillarına gonderiyormus.. AKI kardes yoldadır yani nokmote un gelir :)
    quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

yollarlarsa eğer büyük ihtimal senin cıhaza signed edilmiş olarak yollayacaklardır... eğerki unsigned olarak verirlerse yaşarız valla

quote:

Orjinalden alıntı: AKI

nokmote için 5 bağış yaptım. Download linki çıkmadı. çocuk belki maile atar :D

• arkadaşlar çok teşekkürler kaç gündür konuyu takip ediyorum. denemeye çalıştım. ve en sonunda bende yaptım .
  • quote:

Bu arada IRRemote beta s60V3 vrsiyonu yayınlanmış....
    http://shop.psiloc.com/d/s60/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx

Arkadaşlar benim tele kurdum bir türlü çalıştıamadım, sizlerden deneyip çalıştırabilen oldumu bu programı?
  • Biraz beklemen gerek sonra çalışıyor fakat sanırım paralı.
  • rotateMe prosunu signed edip kullanamayanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_18941730/mpage_1//tm.htm#18949783
    yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar her telefon için ayrımı oluyor 10 kb.bir dosya isteyen olursa gönderirim.

Bahsettiğiniz 10KB lık dosya nedir ?
  • quote:

quote:

Bu arada IRRemote beta s60V3 vrsiyonu yayınlanmış....
    http://shop.psiloc.com/d/s60/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx

Arkadaşlar benim tele kurdum bir türlü çalıştıamadım, sizlerden deneyip çalıştırabilen oldumu bu programı?

Bu unsigned bi adrese mail gönderiyoduk imei ile onlar sana imzalıyıp veriyodu

• PHI yardımların için saol bende yükledim rotateMe'yi süper bir olay birde şu iphone daki birayla cola animasyonu olsa :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: »gαяgi»·

PHI yardımların için saol bende yükledim rotateMe'yi süper bir olay birde şu iphone daki birayla cola animasyonu olsa :D

Eminim çok yakında o da gelecektir. O dediğin bira animasyonu meselesi nokmote ile aynı mantıkla çalışıyor. Nokmote apayrı bi güzellik zaten.

Çalıştırabilen kullanabilen arkadaşlar. Bir teşekkürü hakettim sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

PHI yardımların için saol bende yükledim rotateMe'yi süper bir olay birde şu iphone daki birayla cola animasyonu olsa :D

Eminim çok yakında o da gelecektir. O dediğin bira animasyonu meselesi nokmote ile aynı mantıkla çalışıyor. Nokmote apayrı bi güzellik zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Sen de tabi murat kardeşim. Programın unsigned versiyonunu bana vermeseydin bunların hiç biri olmayacaktı. Senin de emeğin büyük. Sağolasın

Ama nokmote'u hala bulmadın

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.