Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AKI

galeriyi açtım rotateMe kapandı kahretsinki N95 ikisini bir arada kaldıramıyor

Ben de yaptım aynısını bi sorun olmamıştı. Hatta bir kaç resime bile baktım. Resim dik konumda iken telefonu yan çevirdim ve resim de tam ekran yan döndü.
    Başka bir uygulama çalışmıyordu ama ikisinden hariç. Sadece rotateme ve galeri.

quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

thunderbolt
    Sana signed versiyonunu yolladım ya senin imei numarana göre. Onu yüklesene ne uğraşıyorsun halen

yok dostum sağol onun için değil,kayıt olayım dedim siteye ileride zırt pırt sizide üzmeyelim.. o bakımdan sağolasın tekrar sanada çok teşekkürler..

• aslında sorun yok.. telefona yabancı olanlar tam bilemediğinden detay önemli oluyor.. ne bileyim bir örnek.. mp3 dinlerken çıkın bakalım.. hala arkada mp3 çalışıyor..bu ramı kasıyor ve sonrasındada problemler başlıyor... her uygulamadan "MENU" ÇIKIŞ" yapmak gerekıyor... umarım bunuda yenı fw update'ine ekler nokia...
  • telefonuma laf etmeyin ram kaldırmayınca ikinci program kapanıyor. biraz zorlarsanız sizinde başınıza gelir :D ahauheheh

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Bende de Galeri & Rotate Me sorun yaratmadı , sorun senin telefondan kaynaklanıyor olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

quote:

Senin telefonla ilgilidir. ya çok fazla uygulama yüklüdür veya rotateme yi kapatmıssındır. Program açık kalacak arkaplanda çalısacak ;) Ben su an galarideyim ve sorunsuz geçikmesiz çalısıyor...

• Bu arada bazen sorun vermesi çok normal gözüyle bakmak lazım sonuçte BETA sürüm ;)
  • quote:

telefonuma laf etmeyin ram kaldırmayınca ikinci program kapanıyor. biraz zorlarsanız sizinde başınıza gelir :D ahauheheh

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Bende de Galeri & Rotate Me sorun yaratmadı , sorun senin telefondan kaynaklanıyor olabilir

quote:

quote:

Senin telefonla ilgilidir. ya çok fazla uygulama yüklüdür veya rotateme yi kapatmıssındır. Program açık kalacak arkaplanda çalısacak ;) Ben su an galarideyim ve sorunsuz geçikmesiz çalısıyor...

Fakat diğer kimsede yokken sadece sizde varsa sorun vardır demektir.

Sadece rotateme ve galeri açık kalsın. Galeriden resimleri deneyin bakalım kapanacak mı? Bende kapanmadı ikisinden herhangi biri.

• quote:

Sadece rotateme ve galeri açık kalsın. Galeriden resimleri deneyin bakalım kapanacak mı? Bende kapanmadı ikisinden herhangi biri.

1 defa oldu. ram rahatlayınca ikisi bi arada oluyor :D yani uzun lafın kısası Web de iken kullanamayız. anca galeride işe yarar ve sanırım video izlerken kaldırmaz.
  • Şuan Rotateme açık müzik playeri açtım çalışıyor aynı zamanda dosya yöneticisi,hesaplama,temelar,ajanda,radio,rehber,mesajlar,saat,işlem kaydı,tercihler açık ve gayet güzel çalışıyor hiç bir sorun yok bende bu kadar programı aynı anda açtıgım halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Şuan Rotateme açık müzik playeri açtım çalışıyor aynı zamanda dosya yöneticisi,hesaplama,temelar,ajanda,radio,rehber,mesajlar,saat,işlem kaydı,tercihler açık ve gayet güzel çalışıyor hiç bir sorun yok bende bu kadar programı aynı anda açtıgım halde

• quote:

quote:

1 defa oldu. ram rahatlayınca ikisi bi arada oluyor :D yani uzun lafın kısası Web de iken kullanamayız. anca galeride işe yarar ve sanırım video izlerken kaldırmaz.

Video izlerken denedim coreplayerda yan çevirince tam ekran olmuyor kenarlarda boşluk oluyor...

• şuan sorun yok gibi birtek web e girince kapanıyor. onuda normal karşılıyorum. web bütün ram i yiyo
  • nokia ticari zekasını konuşturyor olamazmı ?? iphone ile aynı zamanlarda çıkarttı.. dokunmatik ekranı konuşuldu ipohen'un... tam millet iphone derken.. nokia bunları lanse ediyor... ve komik olan... iphone amerika.. nokia ise dünya tabanlı satışta.. bunu kullanıyor olamazmı ???
  • quote:

şuan sorun yok gibi birtek web e girince kapanıyor. onuda normal karşılıyorum. web bütün ram i yiyo

opera kullan hiçbir problem olmuyor..
  • Rotateme tamam oldu arkadaşlar. Sıra geldi nokmote ye..

Nasıl olacakta nokmote yi kullanacagız hemde şu anda...

arkadaşlar rotateme bizler şu şeklde ulaştı.http://www.bysamir.fr sitesine girip ordaki "MAKE A DONATION" linkine girip paypal hesabı üzerinden bağış yapanlara programı deneme imkanı tanıyorlar ki bağış yapanlardan biri güzellik yapıp bizlerle paylaştı Her ne kadar beta olmayan sürümleri ücretsiz yayınlanacagı açıklansada programları yazan arkadaşlar bağışla programın şimdilik kullanılmasına imkan tanıyorlar...

Burdan yola çıkarak sanırım iki sansımız var ya birilerihttp://www.bysamir.fr/nokmote/ den girip bagıs yapıp tüm internetle paylasacak veya paypal hesabı olan bir arkadaşımız "MAKE A DONATION" linkinde ufak bir bağış yapıp unsigned_nokmote.sis i download edip bizlerle paylasacak Şu an paypal hesabım olsaydı kesinlikle bagıs yapıp download etmeyi denerdim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 9 Kasım 2007; 0:08:55 >

• seni gidi seniiii.. üzümünü ye bağını soma

quote:

Rotateme tamam oldu arkadaşlar. Sıra geldi nokmote ye..

arkadaşlar rotateme bizler şu şeklde ulaştı.http://www.bysamir.fr sitesine girip ordaki "MAKE A DONATION" linkine girip paypal hesabı üzerinden bağış yapanlara programı deneme imkanı tanıyorlar ki bağış yapanlardan biri güzellik yapıp bizlerle paylaştı Her ne kadar beta olmayan sürümleri ücretsiz yayınlanacagı açıklansada programları yazan arkadaşlar bağışla programın şimdilik kullanılmasına imkan tanıyorlar...

Burdan yola çıkarak 2 sansımız var birilerihttp://www.bysamir.fr/nokmote/ den girip bagıs yapıp tüm internetle paylasacak veya paypal hesabı olan bir arkadaşımız "MAKE A DONATION" linkinde ufak bir bağış yapıp unsigned_nokmote.sis i download edip bizlerle paylasacak Şu an paypal hesabım olsaydı kesinlikle bagıs yapıp download etmeyi denerdim :(

• quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

seni gidi seniiii.. üzümünü ye bağını soma

quote:

Burdan yola çıkarak 2 sansımız var birilerihttp://www.bysamir.fr/nokmote/ den girip bagıs yapıp tüm internetle paylasacak veya paypal hesabı olan bir arkadaşımız "MAKE A DONATION" linkinde ufak bir bağış yapıp unsigned_nokmote.sis i download edip bizlerle paylasacak Şu an paypal hesabım olsaydı kesinlikle bagıs yapıp download etmeyi denerdim :(

Abi kredi kartı ilede bağış yapıla biliyormus ama kredi kartı ile alış veriş paypal kadar güvenli değil. Benim k.k larımın hiçbiriside internet için sanal hesaba sahip değil. Neyse en kısa sürede piyasaya düşer nokmote bekleyecez...

• quote:

Burdan yola çıkarak sanırım iki sansımız var ya birilerihttp://www.bysamir.fr/nokmote/ den girip bagıs yapıp tüm internetle paylasacak veya paypal hesabı olan bir arkadaşımız "MAKE A DONATION" linkinde ufak bir bağış yapıp unsigned_nokmote.sis i download edip bizlerle paylasacak Şu an paypal hesabım olsaydı kesinlikle bagıs yapıp download etmeyi denerdim :(

Bu kısımda işin yasal olup olmama mevzusu giriyor biraz işin içine.
    sitesinde
    rotateMe is a freeware application for symbian OS 3rd edition devices, which allow you to switch your phone screen from portrait to landscape and vice versa.
    yazıyor. Yani freeware bir program olacağı. Donate yapınca ise beta sürümünü elde ediyoruz. Free bir programın beta sürümü için neden bağış zorunluluğu koyulur ki?
    Ben sitesindeki free ifadesine dayanaraktan burada paylaştım bunları. beta sürümünden tam sürümüne geçtiği zaman programı ücretli yaparsa bu samir o zaman buradaki dökümanları silmek zorunda kalırız. Çünkü illegal olur.
    Samirin yaptığı da garip. hem free olacak diyor. hem de betası için bağış istiyor.

Nokmote için de aynısını yapmış
    Nokmote is freeware and will always remain free.
    If you find this application usefull and want to support its development, you are welcome to make a donation.
    Hem free diyor hem bağış istiyor. Gerçi bağış yapanlara göndereceğine dair bir şey yok nokmote'de ama rotatemeye koymuş. Bağışı gönderin programı göndereyim demiş.

s60 için olan rotateme için bağış istiyor beta sürümü için
    uiq sürümü için ise link var kendi sitesinden ücretisz dağıtıyor
    http://www.bysamir.fr/rotateme/UIQ/

başka bir programı horloge için ise yine link var sitesinde
    http://www.bysamir.fr/horlogeParlante/

nokmote çok yeni olduğu için ne bağış yapanlara vereceğine dair ir ibare var ne de download linki
    http://www.bysamir.fr/nokmote/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Kasım 2007; 0:20:52 >

• Ben satın alıcam zaten kartta limit yok şurada takıldım çevirirmisiniz.
    That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.
  • quote:

Ben satın alıcam zaten kartta limit yok şurada takıldım çevirirmisiniz.
    That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.

Bu kart numarası başka bir paypal hesabında kullanılıyor.
    güvenlik için bir kart numarasını bir paypal hesabı kullanabilir. eğer paypal hesabı açtıysanız bilgilerinizi yenilerin ve giriş yapın ya da farklı bir kart kullanın.

• quote:

quote:

Ben satın alıcam zaten kartta limit yok şurada takıldım çevirirmisiniz.

Bu kart numarası başka bir paypal hesabında kullanılıyor.
    güvenlik için bir kart numarasını bir paypal hesabı kullanabilir. eğer paypal hesabı açtıysanız bilgilerinizi yenilerin ve giriş yapın ya da farklı bir kart kullanın.

Tamam daha önce paypalla alışveriş yapmıştım ama hangi email hesabı oldugunu unuttum nasıl bulucam ?

• ya nokmote.zip yazıp google da arattırdım. İki site çıkıyor FTP sitesi ama bir türlü download edemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 9 Kasım 2007; 14:12:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.