Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yes rotate me calısıyo hayırlı ugurlu olsun ama onemli olan nokmote
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Azimle kendimi üye yaptım en sonunda

nasıl yaptın dostum..gakgos dan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 8 Kasım 2007; 21:29:24 >
  • Allah allah signed yapıyorum ama hala süreşi geçmiş sertifika veya tel ayarları yanlış diyor alet ???

Edit : İşlem başarıyla tamamlanmıştır , emeği geçen herkese teşekkürler..

___

Gakgos'tan değil malesef başka kendime ait olup ta umuttuğum adresimden signed oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 8 Kasım 2007; 21:38:09 >
  • quote:

Allah allah signed yapıyorum ama hala süreşi geçmiş sertifika veya tel ayarları yanlış diyor alet ???

uygulama yöneticisindeki çevrimiçi sertifika kontrol açık olsun bikaç sefer öyle dene olacaktır..hala yukarıdaki soruma cevap gelmedi?üyelik işlemini nasıl hallettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 8 Kasım 2007; 21:38:15 >
  • quote:

Allah allah signed yapıyorum ama hala süreşi geçmiş sertifika veya tel ayarları yanlış diyor alet ???

Edit : İşlem başarıyla tamamlanmıştır , emeği geçen herkese teşekkürler..

___

Gakgos'tan değil malesef başka kendime ait olup ta umuttuğum adresimden signed oldum

dostum senin şu adresten birde bana üyelik yapabilirmisin sana zahmet?
  • dur hocam yaw.. rotate me 2 halen lanse edilmiş bir program değilken bulduk koyduk.. Türkiye 1 Dünya 1... nokmote daha lafta var.. onuda buluruz... sonuçta bu programları yapan vatandaş aynı kişi.. benim daha çok kafama takılan olaysa.. rotate me 2 ayrı bir program nokmote ayrı.. bunlar hep ramden yiyiciler.. bu çocuk 30 dakikada rotateme2 yazmış acaba bilerekmi ayrı yapıyor programları ? niye 2'sini bir araya getirip tek program değilde ayrı ayrı.. bu zaten ram sorunu olan n95 için can sıkıcı olacaktır...

quote:

Orjinalden alıntı: SEIKO

yes rotate me calısıyo hayırlı ugurlu olsun ama onemli olan nokmote

• Yarın yardımcı olmaya çalışırım hepinize arkadaşlar kusura bakmayın ama Kurtlar Vadisi başllıyor
  • quote:

Yarın yardımcı olmaya çalışırım hepinize arkadaşlar kusura bakmayın ama Kurtlar Vadisi başllıyor

teşekkürler sağol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

site hiçbir mail adresini kabul etmiyor. en son gakgos.com dan aldım. mail adresini girince Registration from this email domain is not allowed. diye hata veriyor.

hocam sanırım signe sitesi bir mail uzantısından bir kaç kişiyi kabul ediyor. Ben bu işi şöyle yaptım.

Google da free mail diye arama yaptırıp buldugum mail uzantısını örnegin gakgos u "asdf@gakgos.com" mail adresim deyip aktiasyon kodu yollamasını istedim. site kabul edince gakgos.com a dönüp bir mail adrsi aldım. Bu defa esas mail adresimi siteye verip aktivasyon istedim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 22:10:32 >
  • BEN Signed yapmama rağmen sertifika geçmiş diyor :/

sorun halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyslexia -- 8 Kasım 2007; 21:53:31 >
  • thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
    Kolay gelsin.https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 22:15:30 >

•  N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote)

Her seferinde bu hatayı alıyorumm..bunun nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
    Kolay gelsin.https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

teşekkürler dostum şimdi deniyorum..

• ya bu siteye kayıt olamıyorum superonline uzantılı email kabul etmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yinegel

ya bu siteye kayıt olamıyorum superonline uzantılı email kabul etmiyor.

gakgos.com dan alınan üyeliği kabul ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

quote:

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)

Üye olabildin mi? Sonuç?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

quote:

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)

Üye olabildin mi? Sonuç?

yok dostum nedense hiçbir maili kabul etmiyor

Legal agreement must be accepted,kalın işaretli yerleride dolduruyorum ama nedense yok

• quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

dur hocam dur yaw.. kalpten götürteceksin bizi.. şunu bir kullansaydık hayırlısıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Çok yakında Nokmote ile karşınızdayım inşallah

Ben de tv'ye bağlayıp nintendo Wii havasında oyun oynamak istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

dur hocam yaw.. rotate me 2 halen lanse edilmiş bir program değilken bulduk koyduk.. Türkiye 1 Dünya 1... nokmote daha lafta var.. onuda buluruz... sonuçta bu programları yapan vatandaş aynı kişi.. benim daha çok kafama takılan olaysa.. rotate me 2 ayrı bir program nokmote ayrı.. bunlar hep ramden yiyiciler.. bu çocuk 30 dakikada rotateme2 yazmış acaba bilerekmi ayrı yapıyor programları ? niye 2'sini bir araya getirip tek program değilde ayrı ayrı.. bu zaten ram sorunu olan n95 için can sıkıcı olacaktır...

quote:

Orjinalden alıntı: SEIKO

yes rotate me calısıyo hayırlı ugurlu olsun ama onemli olan nokmote

Ama farklı olaylar. Rotate me mesela resim video izlerken çok kullanışlı olur. Anında tam ekran.
    Nokmote ise tamamen ap ayrı. Yön ve seçim tuşlarına ihtiyacın olmadan telefonu kullanmaya yarıyor.

Bu arada arkadaşlar. Symbiansigned sorunlu bir sitedir. Her kafasına esen üye olamaz
    Nazlı biraz. Farklı domain maille bile kaydolsan kabul etmeyebilir zaten. Ben de dün şans eseri kaydolabildim. Bir süre önce 8 değişik mail adresi ile denemiş ve sonuç alamamıştım.

• bu N95 çarpacak bizi
    bende yükledim. emegi gecen herkeze teşekkürler.

Nokmote çok deli birşey bari biran önce gelse :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKI -- 8 Kasım 2007; 22:49:24 >
  • valla aktivasyon bölümündeyim kodu yapıştırdım gerekli yerleri doldurdum mail adresinide değiştirdim belki 20 sefer ama fayda etmedi hakkaten uyuz bi siteymiş bu...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.