Şimdi Ara

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
2
Favori
51.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rotateMe yi yükledim gayet güzel çalışıyor kapak aşağı veya yukarı farketmiyor hertürlü çalışıyor movingball da kapağı aşağı doğru kaydırdığınızda top yörüngesini şaşırıyor
  • ben uyuz olmaya başladım bu cihaza yakında içinden cin filan çıkacak gibi geliyor
  • @PHI sen bıraz anlarsın beni.. ilk öncesinde imei vermemek için üye olmamıştım.. sonrasındada benim yüzüne bakmadığım site beni takmıyor üye olana kadar göbeğim çatladı.. ilk fırsatta... wii'im oldmadı ama nintendo bilirim.. donkey kong sana o şekilde oyun oynatmak dileğiyle

tamamen ayrı demişsin bende aslında aynısını kasdetmeye çalıştım.. 2 program yükle ve ram ıyıce dumur olsun.. zaten ramden başımız agrıyor n95'te bılmıyorum n95 tede denedınmı ama mesela rotateme 2 otomatıkman acılısta kendını yukluyor.. bırde bu yuklerse.. yandık yanı

• quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

ben uyuz olmaya başladım bu cihaza yakında içinden cin filan çıkacak gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frisby_16

N95 ve Accelerometer (RotateMe2-MovingBall-Shake Control-Nokmote)

Her seferinde bu hatayı alıyorumm..bunun nedeni ne olabilir ?

benim soruma cevap verecek yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

valla aktivasyon bölümündeyim kodu yapıştırdım gerekli yerleri doldurdum mail adresinide değiştirdim belki 20 sefer ama fayda etmedi hakkaten uyuz bi siteymiş bu...

Dostum sana yolladıgım mail adresi ile üyesin sende PM yolluyorum kontrol et
  • SANIRIM N95 8GB alırsak ram olayını çözeriz
  • ahh keşke alanlarda yorumlarını yazsalar.. ne güzel olacak... bunca işlemi n95 yaparken 8gb ne yapıyor bende merak ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: AKI

SANIRIM N95 8GB alırsak ram olayını çözeriz
  • ahaha :D birde 8gb da çalışmıyormu :D o zaman yerlere yatarım işte

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

ahh keşke alanlarda yorumlarını yazsalar.. ne güzel olacak... bunca işlemi n95 yaparken 8gb ne yapıyor bende merak ediyorum...

quote:

SANIRIM N95 8GB alırsak ram olayını çözeriz

• quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

@PHI sen bıraz anlarsın beni.. ilk öncesinde imei vermemek için üye olmamıştım.. sonrasındada benim yüzüne bakmadığım site beni takmıyor üye olana kadar göbeğim çatladı.. ilk fırsatta... wii'im oldmadı ama nintendo bilirim.. donkey kong sana o şekilde oyun oynatmak dileğiyle

tamamen ayrı demişsin bende aslında aynısını kasdetmeye çalıştım.. 2 program yükle ve ram ıyıce dumur olsun.. zaten ramden başımız agrıyor n95'te bılmıyorum n95 tede denedınmı ama mesela rotateme 2 otomatıkman acılısta kendını yukluyor.. bırde bu yuklerse.. yandık yanı

Yaa sen öyle beğenmezsen siteyi. Sonra kâle almaz seni böyle

Site gerçekten sorunlu ya. Üye olmak için dün 10 küsür tane şifre değiştirdim. Bi türlü kabul etmiyor. Yok kısaymış yok uzunmuş yok aynı simgeler çokmuş yok aynı olmazmış. En sonunda sallama bi şifre ile kaydolabildim

Ram sorunu N95'te gerçekten önemli. Rotateme açılışta kendini yüklüyor demişsin de. Benim denediğim öyle değildi
    Yoksa öyle miydi acaba. Bende N95 yok. Forumdan altinok nickli abimin vardı. Bugün onu aldım 2 saatliğine. Yükledim ve denedim. Ama kapayıp açmamıştım. Belki de yüklüyordur. Ki yüklemesi daha mantıklı tabi. Ama nokmote'un da açılışta otomatik açılacağını sanmıyorum. Yani öyle olursa zorlar makineyi. Ki olmaması da gerekir. Yoksa cihazı normal kullanırken çok zorluk yaşanır

quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

ben uyuz olmaya başladım bu cihaza yakında içinden cin filan çıkacak gibi geliyor

quote:

quote:

Her seferinde bu hatayı alıyorumm..bunun nedeni ne olabilir ?

benim soruma cevap verecek yok mu

Hangi aşamada çıkıyor bu. Ben yazdığım yolları izleyerek tek seferde hata almadan halletmiştim ama.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

quote:

quote:

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
    Kolay gelsin.https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

teşekkürler dostum şimdi deniyorum..

Üye olabildin mi? Sonuç?

yok dostum nedense hiçbir maili kabul etmiyor

Legal agreement must be accepted,kalın işaretli yerleride dolduruyorum ama nedense yok

Abi sanahttps://www.symbiansigned.com için login:xxxxxx@gakgos.com ve şifre:xxxxx pm attım. artık aktivasyonla falan ugrasmadanhttps://www.symbiansigned.com sitesine girebilirisin artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 23:22:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
    Kolay gelsin.https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

Üye olabildin mi? Sonuç?

Legal agreement must be accepted,kalın işaretli yerleride dolduruyorum ama nedense yok

Abi sanahttps://www.symbiansigned.com için login:xxxxxx@gakgos.com ve şifre:xxxxx pm attım. artık aktivasyonla falan ugrasmadanhttps://www.symbiansigned.com istesine gir artık :)

tamamdır dostum sağolasın ya nihayet oldu sayende çok teşekkür ederim sana..ne uyuz bi siteymiş..ellerin dert görmesin..

• thunderbolt
    Sana signed versiyonunu yolladım ya senin imei numarana göre. Onu yüklesene ne uğraşıyorsun halen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)

Üye olabildin mi? Sonuç?

Abi sanahttps://www.symbiansigned.com için login:xxxxxx@gakgos.com ve şifre:xxxxx pm attım. artık aktivasyonla falan ugrasmadanhttps://www.symbiansigned.com istesine gir artık :)

tamamdır dostum sağolasın ya nihayet oldu sayende çok teşekkür ederim sana..ne uyuz bi siteymiş..ellerin dert görmesin..

OH BE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 23:24:18 >

• galeriyi açtım rotateMe kapandı kahretsinki N95 ikisini bir arada kaldıramıyor
  • Sende sorun var bende çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

thunderbolt
    Sana signed versiyonunu yolladım ya senin imei numarana göre. Onu yüklesene ne uğraşıyorsun halen

yok dostum sağol onun için değil,kayıt olayım dedim siteye ileride zırt pırt sizide üzmeyelim.. o bakımdan sağolasın tekrar sanada çok teşekkürler..
  • quote:

galeriyi açtım rotateMe kapandı kahretsinki N95 ikisini bir arada kaldıramıyor

Senin telefonla ilgilidir. ya çok fazla uygulama yüklüdür veya rotateme yi kapatmıssındır. Program açık kalacak arkaplanda çalısacak ;) Ben su an galarideyim ve sorunsuz geçikmesiz çalısıyor...

• Bende de Galeri & Rotate Me sorun yaratmadı , sorun senin telefondan kaynaklanıyor olabilir
  • bu arada şu rotateme mükemmel yaw.. galeride tam ekran resim izlemek için illede kızağı kullanmak zorunda kalmamak hem kızak içinde iyi oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.