Şimdi Ara

N95 AHİZE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nokia n95 markalı telefonumun konuşurken benim sesim gidiyordu fakat karşı tarafın ahizeden sesi gelmiyordu. Hoparlör yardımı ile görüşme yapabiliyordum. Bundan dolayı telefonumu ankara/necatibey genpa şubesine verdim 16/09/2009 tarihinde. Araya bayram da girdikten sonra telefonumun ankarada onarılamadığını ve istanbul etiler genpa merkez binasına gönerildiğini öğrendim. 26/09/2009 tarihinden beri onarılmak üzere bekliyor. Ayrıca telefonun kapağında da çizikller olduğundan garanti kapsamı içinde değiştirilmesini istedim. Sizce bunun için bi ücret talep ederler mi. Ahize sorunum hallolur mu? Bir de daha ne kadar sürer acaba? Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Saygılar

• Ankarada neden yapamadılar acaba
  • arkadaşlar benim telefonmda da aynı sorun var ahizesinden ses gelmior hoparlöre alnca ses gelior ancak..büyük ihtimal sorun ses kartnda falan:S ayrıca ön kamerada bozldu "3G" ile konuşamıorm yani,1 yıl oldu daha teli alalı ya bu kdr çabk bozlması çk sinir bocuzu!!! acaba garantiye mi yollasam bi kaç siteyede girdim baya geç sürmüş yapımı ltfn cvp atn ne yapmalıyım?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asigirl06 -- 21 Ağustos 2010; 15:46:12 >
    Xperia Z Dokunmatik Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    N95 İMEİ PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.