Bildirim
Nokia 6500 Slide Şebeke Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de şebeke sorunu vardı. servise verdim. şebeke gidiyodu ve sık sık "sim kart kaydı yapılamadı" ve "takılı sim kart yok" uyarıları alıyordum... -
durup dururken mi oldu yoksa ayarları felan değiştirdin mi? Eğer öyleyse fabrika ayarlarına dönmeyi dene bi -
Aaa ben nasıl akıl edemedim onu ya ?
Her hangi bir ayarla oynamadım fakat sorun fabrika ayarlarına dönünce düzeldi. Şuan çekiyor. Çok teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
Her hangi bir ayarla oynamadım fakat sorun fabrika ayarlarına dönünce düzeldi. Şuan çekiyor. Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bu arada ben de yakında 6500 slide kullanıcısı olacağım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Drizz
quote:
Her hangi bir ayarla oynamadım fakat sorun fabrika ayarlarına dönünce düzeldi. Şuan çekiyor. Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bu arada ben de yakında 6500 slide kullanıcısı olacağım.
sakın ha:D bulaşma:D -
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
quote:
Orjinalden alıntı: Drizz
quote:
Rica ederim. Bu arada ben de yakında 6500 slide kullanıcısı olacağım.
sakın ha:D bulaşma:D
Kendim almayacağım, hediye geldi. Neden bulaşmayım çok mu sorunlu telefon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X