Şimdi Ara

n93 incelemem ama resimsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bende şimdi inandım diğer topicdeki olaylar için özür dileriz
  • Milletin işi gücü yok n93 kardeşliğine sabotaj yapacak
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

ben N93'ün bu derecede kötü çekeceğine kesinlikle inanmıyorum, dediğiniz gibi arkadaşın telefona biraz daha alışması lazım fakat bu inceleme bana N93 kardeşliğine yapılmış bir sabotaj gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Milletin işi gücü yok n93 kardeşliğine sabotaj yapacak
    quote:

ben N93'ün bu derecede kötü çekeceğine kesinlikle inanmıyorum, dediğiniz gibi arkadaşın telefona biraz daha alışması lazım fakat bu inceleme bana N93 kardeşliğine yapılmış bir sabotaj gibi geliyor

Walla, ne diyeyim, çok film izliyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Milletin işi gücü yok n93 kardeşliğine sabotaj yapacak
    quote:

• Bu fiyattaki bir cihaz için fotoğraflar çok kötü
  • aradkaslar birncisi bu fotolarin hicbirinde flas yoktu ikincis hicbiri makro yoktu ucuncusu ilk defa nokia kullaniyorum ztaen bundan sonarki cektigim resimler daha ii cikti bu size gonderdgim ilk resimler acikcasi ve hicbir ozneme ile cekilmemilmistir hcbir ayar yapilmamistir telefonu daha dun aldim ve ilk nokiam bu iki uc gundur inceliyom daha guzel resimler manzara resmi flasli vs onlari gondericem en gec yarina okey gece modunda cektim bir tane yani hemen karalar baglamayin telefon bence ii cekiyo bunlar ilk resimler digerleri daha ii bnce otofokus da yoktu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel62 -- 19 Ağustos 2006; 19:14:25 >
  • Evet bunlar gerçekten de çok güzel resimler, ama hiçbiri fotoğrafa benzemiyor
  • Yine dedin diyeceğini Bomber.

quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Evet bunlar gerçekten de çok güzel resimler, ama hiçbiri fotoğrafa benzemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yine dedin diyeceğini Bomber.

quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Evet bunlar gerçekten de çok güzel resimler, ama hiçbiri fotoğrafa benzemiyor

• benim beğenmediğim n91 bile bundan daha iyi yaw,
    hani bi dewrimdi bu n93? niye böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

benim beğenmediğim n91 bile bundan daha iyi yaw,
    hani bi dewrimdi bu n93? niye böyle?

Bir şeyleri devirdiği doğru
  • gerçekten çok karıncalı
  • N93 de fotolar da berabt

Ah nokia ah, telefon foto yönünden çok danadik ya, 7610 cidden daha iyi çekiyordu burdaki fotolara kıyasla
  • n73 nasıl peki
  • bence diğer fotoları bekleyelim arkadaş koyacam dedi. çünkü bu telefon bu kadar kötü çekemez kesin elini falan kıpırdatmıştır. bide açık hava fotolarını görmek lazım
  • Arkadaş acıklıyo size demi beyler ilk defa kulanıyorum nokia + resim cekmek birazda bilgi istiyo herkes n80 ne kötü diodu bi kach bilen arkadaş resim cekti herkes sustu ii cektigini görünce.bence telefona saldırmadan önyargılı davranmadan önce biraz düşünelim..

Bi kach resim daha kondugunda ve daha ii bilen biri bu teli aldıgında cekilen resimleri bence hepimiz begencez ve n80de olan gibi gene herkes susacak gibime geliyo gene benim

Bu arada nokiayı severim manyagı değilim ama yani at gözlügüm yok mesela k800 zü cok begendim yanlış anlasılmasın sonra telefona toz kondurmuyo falan die tamamen görelim tam performansını ona göre karar verelim dostlarım

• birazda telefondan resimler olsa çko güzel olcak
  • ani kararlar veriyorsunuz arkadaşlar
    sizin mantığınız alıyor mu öyle bir telefonun bu denli kötü resim çekeceği
    bırak allah aşkına
    biraz mantıklı düşünün
    ben n93 taraftarı ya da hayranı değilim
    sadece biraz mantıklıyım
  • N73 içinde aynı şey geçerli
  • n93 incelemesi ne olduuu

1inde n93 var ve incelemesini dogru duzgun yapmio bravo valla biz burda ulkeye ne zaman girecek die ortadan 2ye catliyalim, elinde olan inceleme yapmasin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.