Şimdi Ara

N93 Bugları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar alalı daha 2 gün oldu ama ben, rahatsız eden bikaç şey dikkatimi çekti sırayla yazıyorum

1)Galerideyken kendi çektiği fotoraflara (yani 3MP)% 50 den fazla yakınlaştırınca menüye atıyo galeriyi kapatıyo ama daha düşük çözünürlüklü fotolarda böle bi sorun yok

2) 3MP lens sadece lens ileri ekran size dönükken çalışıyo yani bu bi hata deil belki ama reklamdaki adam gibi çevirip kendini çekmeye kalktığınzda kapaktaki dandik kamera devreye giriyo

3)Hücre bilgi ekranı(yani bekleme ekranında çıkan operatör tarafından bulnduğnz yeri gösteren satır) ekranda çok kısa süre gözüküyo ve kayboluyo belki özellikle yapmışlardır ama görmek için kapağı açıp kapamanız faln gerekiyo

4)System Rush oyununda ses kapama gibi bi özellik yok (tamm bu sorun olmayabilr ama derste oynayamıyoz)

onun dışında telefondan çok memnunum ve başka bi hatasına rastlamadım ama bi kere kendi kendine reset attı fazla zorlandı galiba wi-fi performansı biraz düşük geldi ama başka kıyaslayabileceğim tel yok elimde.bide laptop a wifi olarak bağlayamadım bilen varsa anlatrsa sevinirm

bunlar acaba bende mi var sadece yoksa başkasındada var mı???

• masalah pekte bi sorun warmış hele o oyun konusu bence kotu ya derste oynanmas ozaman

ama nese berk hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

ama nese berk hayırlı olsun dostum

saolasın dostm

bu arada gerçekten multimedya bilgisayarı lafını hakedio telefon klip izlemek faln eğlenceli ama 2 gb hafıza kartı almak lazım 128 hiçbişeye yetmio
  • Hayırlı uğurlu olsun dostum.Bende n93 ü bekleyenlerdenim artık.
  • Sadece oyun için şöyle bi şey önersem sana telefonun sesini komple kısmayı dene.. O zaman oyun oynarkende ses çıkmaz büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Hayırlı uğurlu olsun dostum.Bende n93 ü bekleyenlerdenim artık.

inanmıorm
  • quote:

quote:

inanmıorm

bende inanmıorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>>>>>C902 KULLANICILARI<<<<<<
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Desenize n93 fiyasko cikti bekleneni karsilayamadi gene bizim n90 bir numara
  • System Rush'ın yanında One oyununun da demosu geldi mi? Ve de oyunları TV'ye bağlayıp oynamayı denedin mi? Kalitesi nasıl merak ettim TV Out ile?..
  • Evet dostlar bende inanmıyorum ama gerçek:)Neden diyecek olursanız.N91 den n93 e geçmem pekde zor olmadı.N91 e bunu yapabilirmiyim diye çok düşündüm ama n93 ün özelliklerini tipini çektiği videoları ve çektiği macro fotoları görünce düşündüm ki n93 benim n91 den daha fazla ihtiyacaımı karşılayacak.Tüm istediklerimi bulduğum bi telefon.İstediğim özellikler autofocus u olan bi telefonda bu n91 de yoktu ancak katlanıyodum.Daha sonra video su n91 in iki katı.Radyosu var müzik çaları var.Wi-fi varki o ekranın yan yatırılıp wi-fi ile internete bağlanmayı düşündükçe şimdiden heyecanlanıyorum.Daha sonra 2gb a kadar yükseltibilir hafıza desteğide var.Tipide çok hoşuma gitti.Yani dü şündümki n93 n91 den daha fazla işime yarayacak.Ve terfi etme kararı aldım.Durum böyle arkadaşlar.

Ben şimdi yine n93 ün fotolarını ve videolarını araştırmaya başladım tıpkı bir yıl önce n91 in foto ve videolarını araştırdığım gibi.Yeni bi site buldum n93 ve k800i nin fotoğraf karşılaştırmasını yapmışlar.Bana soracak olursanız nokia n93 ün foto kalitesini yazılım yoluyla azaltsa bile k800 i den yine iyi çekmiş(Bazı fotoğraflarda)gerçekçilik olarak bakarsak n93 ün renkleri daha bi gerçekçi birde siz bakın

http://www.sotovik.ru/catalog/reviews/Nokia_N93-2-rev.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 22 Eylül 2006; 21:13:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

quote:

inanmıorm

bende inanmıorm

ben hiç inanmıyorum

• @ ya crux2005 abicim hersey iyi güselde yemin ediyorum değmeski bu fiyat ona yaa ole diilmi ama
  • resim felan koysan bi görsek nası çekiyomuş
  • YAZIK HAYALLER BOSA CIKACAK
  • Niye değmesin kardeşim.N91 e 1600 veya 1500 vereceğime gider buna 1700 veririm.Daha iyi
    Dedim ya beni cezbeden özellikleri
    ekran çözünürlüğü
    fotoğraf kalitesi
    video kalitesi
    yan yatırılabilir ekran
    wi-fi

yani saydığım özelliklerin hepsini n91 dekinden daha kaliteli şekilde sunuyor bana n93.N91 i evet beğeniyorum ama sadece müzik dinlemek için bilmiyorum ama yani anla işte.kanım ısındı alete.autofocus meselesi hep içime dert olmuştu.Son zamanlarda n73 ün çektiği fotoğrafları görüyodum.N91 i alıcam ama böyle güzel fotoğraflar çekemeyecek diye içimden geçiriyodum.Buda beni üzüyodu(Küçük emrah rolüne girdim anında)Bi an n93 aklıma geldi.neden olmasın dedim düşündüm taşındım n93 almaya karar verdim.Şu saatten sonra herhalde hiç bi güç beni kararımdan vazgeçiremez.

Fotoğraf kalitesi hiçde söylendiği gibi kötü değil
    http://www.flickr.com/photos/audioblog/sets/72157594204598422/
    quote:

@ ya crux2005 abicim hersey iyi güselde yemin ediyorum değmeski bu fiyat ona yaa ole diilmi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 23 Eylül 2006; 0:18:50 >

• 26 Eylülden sonra tercihleriniz değişebilir. Acele etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

26 Eylülden sonra tercihleriniz değişebilir. Acele etmeyin.

• Sebep?
    quote:

26 Eylülden sonra tercihleriniz değişebilir. Acele etmeyin.
  • O gün burda olun. O gün yeniden See New. Hear New. Feel New. Yapıcaz. O gün yine detaylı bir topic açacam ben geçen sefer olduğu gibi.
  • İlla çatlacan bizi demi.
    quote:

O gün burda olun. O gün yeniden See New. Hear New. Feel New. Yapıcaz. O gün yine detaylı bir topic açacam ben geçen sefer olduğu gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.