Şimdi Ara

N93 Bugları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: crux2005

İlla çatlacan bizi demi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

O gün burda olun. O gün yeniden See New. Hear New. Feel New. Yapıcaz. O gün yine detaylı bir topic açacam ben geçen sefer olduğu gibi.

Evet. Şu an için söylentiler var. Salı günü yine erken saatlerde bunlarla ilgili giriş olarak açacağım, sonra Nokia nın duyurusunun ardından detaylar ve resimler gelecek. Şunu söyliyeyim ki, eğer söylentiler yine denildiği gibiyse, kağıt üzerinde teknik özellik olarak yeni devrimler var, daha komplike cihazlar var. Neyse daha fazla yazmıyim, konu sapmasın, sadece bekliyelim ve görelim.

• 21 eylül 2006 itbarii ile nokia n93 1.946-ytl fiyatı ile vatan computer topkapı da sadece 4 adet çekebilmişler

card finans ile %8 indiirim ve 11 taksit vatana mileete hayırlı olsun

2gb minisd kartta 145 ytlllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

System Rush'ın yanında One oyununun da demosu geldi mi? Ve de oyunları TV'ye bağlayıp oynamayı denedin mi? Kalitesi nasıl merak ettim TV Out ile?..

one diye bi demo gelmedi ama 3d bi snake ve bi kart oyunu var tv out ile fotolar vidyolar oyunlar menü bile güzel gözüküyo tabi tv den tv ye değişr heralde ama...

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

crux bence wi-fi için o kadr heveslenme bi dizüstüyle yanyana açtım dizüstünün 4-5 tane ağ bulduğu yerde 1 tane max 2 tane buldu
    bide e70 teki gibi web de kullanabildiğin bir ok olsaymış güzel olrmuş ama böle de ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bérk -- 23 Eylül 2006; 9:33:07 >

• bu 26 eylul olayı ne agalar anlatın bı hele yoksa yenı bı telmı tanıtılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

bu 26 eylul olayı ne agalar anlatın bı hele yoksa yenı bı telmı tanıtılacak

n series duyurusu var işte 3-4 tane yeni cihaz tanıtırlar
  • menünün video izleme ve fotolara bakma dışında yan kullanma özelliğini ben incelediğim n93'te bulamadım
  • http://www.youtube.com/watch?v=bCTpWySIZPs&mode=related&search=

bu linkte adam yatay ekranda oyun oynuyo menüde dolaşıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 23 Eylül 2006; 10:15:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

O gün burda olun. O gün yeniden See New. Hear New. Feel New. Yapıcaz. O gün yine detaylı bir topic açacam ben geçen sefer olduğu gibi.

meraktan çatlattın bizi
  • @Bérk walla dostum keyfimin içine limon sıktın ha.ne güzel telefonu düşünüp hayal kuruyodum.Yazılırmı yav böyle cümleler.Neyse Ben zaten n-gage gibi bi telefondan n93 e geçince ihya olucam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.